Ayrılmayı düşünmem doğrumu?

Ayrılmak istiyorum diye yazmanıza bile gerek yok. Siz şimdi bitirin kendi içinizde ve tek kelime yazmayın. Bundan sonra hiç yazmayın yani. Tatil dönüşü yazarsa da yazmayın. Ghostlayin. En güzeli bu olur.
Çok ısrar ederse "kimsiniz?" dersiniz o kadar.

Iyi de bu ornekte giden sizsiniz karsi taraftan beklemissiniz arasin diye. Konu sahibinin sevgilisi de giden taraf. Ayni mantik belki o da bekliyor?
Ilginc bir ornek olmus.
neyini bekliyor?
bu nasıl bir bekleme?
kız zaten sormuş adama, vardın mı diye
adam da resim atarak cevap vermiş
iki gündür de sessiz
kızımız hiç vardın mı diye sormamış olsa evet kızdan bişeyler bekliyor derdim ben de
adam yurt dışında gününü gün ediyor
çevrimiçi oluyor kıza yazmıyor

verdiğim örnekte giden veya kalan olmak değil mesele
ilgilenilmeme hali
yorumumu biraz farklı algılamışsınız
neyse açıklaması yukarıda dediğim gibi. iyi forumlar.

Merhabalar erkek arkadaşım 10-15 arası günlüğüne tatile gitti yurt dışına ve hattı açık biliyorum sadece vardınmı diye merak edip yazmıştım o da resimler attı 2 gün oldu ne yazdı ne aradı daha önce bayramda bende o da ayrı ayrı yapmıştık ve sırf arkadaşımlayım diye 3 gün aramıştı şuan çok sorgulayan çok darlayan birisi olmamayı deniyorum ama 15 gün bana yazmazsa aramazsa ayrılmayı düşünüyorum sizce doğrumu düşünüyorum?
Kendinizi yine de öyle duruma odaklamayın siz yazın. Darlama şeklinde değil normal napıyorsun ne ediyorsun nasıl geçiyor diye. Gezdiği için telefonla uğraşmıyordur. Biz kadar ince düşünceli olamıyor erkekler. Ama tersliyorsa hiç cevap vermiyorsa o zaman tabii siz bilirsiniz.

Ayrılık 5 - 10 gün aramazsa sormazsa düşünüyorum
saçmalamayın lütfen aklınıza başınıza alın ve acilen tüm irtibatı kesin. size değer vermeyen birinden ayrılmak için 10 gün yazmamasını mı bekleyeceksiniz gerçekten?

ben sizin yerinizde olsam bundan sonra hiçbir şekilde bana ulaşamazdı. beni önemseyen insanın hayatımda hiçbir şekilde yeri yoktur. bundan sonra ne mesajlarına ne de aramalarına asla cevap vermeyin ve sessizce bu ilişkiyi bitirin.

Döndüğü zaman arayacak acaba ne diyecek çok merak ediyorum.Çok yoğundum vakit bulamadım tarzı konuşur muhtemelen sen arasaydın diye üste çıkar barışırsınız.Gelişmeleri yazarsınız

Merhabalar erkek arkadaşım 10-15 arası günlüğüne tatile gitti yurt dışına ve hattı açık biliyorum sadece vardınmı diye merak edip yazmıştım o da resimler attı 2 gün oldu ne yazdı ne aradı daha önce bayramda bende o da ayrı ayrı yapmıştık ve sırf arkadaşımlayım diye 3 gün aramıştı şuan çok sorgulayan çok darlayan birisi olmamayı deniyorum ama 15 gün bana yazmazsa aramazsa ayrılmayı düşünüyorum sizce doğrumu düşünüyorum?
Sevgili olduğunuza emin misiniz? 😄

Back
X