22 /21 yaşlar hemşireyim ben kendisinin de işi var izne geldiğinde nikah kısmı güvenmiyorsan bunuda göze alıyorum demek içindi isteme kısmıda ailemin onun ciddi olduğunu görmek istediğindenYaşlar kaç ya? Bi askerliği bitsin, işe girsin, birbirinizi iyice tanıyın sonra evliliği düşünürsünüz.
güven probleminden dolayı bende göze aldığım için bana güvenmiyorsun ama bak ben bunları göze alıyorum demek istediğimdendi bekleme beni dediğinde tamam deyip çekilseydim zaten gözünden iyice düşerdimNeden bu acele? Bu kadar kısa sürede bile ayrılık yaşamışsınız. Nasıl böyle bir ilişkiye güvenebiliyorsunuz. Üstelik sevgilinizin güven problemi var.
evet ani bir ilişkimiz başladı aniden ciddi oldu ama 1,5 ayda hergün beraberdik elbetteki çok tanıyamazsın ama buda gönül sevilmeye ihtiyacım varmış o da çıkagelince biraz öyle oldubu kadar yeni bir ilişkide sırf karşı tarafın güvenini sağlamak için nikah kıyıp annesinde beklemeyi istemek pek mantıklı gelmedi.fazla kaptırmışsınız sanki .
Sadece 1,5 ay dır tanışıyorsunuz. Size güvenmeyen adamla işiniz ne?22 /21 yaşlar hemşireyim ben kendisinin de işi var izne geldiğinde nikah kısmı güvenmiyorsan bunuda göze alıyorum demek içindi isteme kısmıda ailemin onun ciddi olduğunu görmek istediğinden
21 yaşındasın 1.5 aylık ilişkin var ve nikah kıyarız mı dedin? Baya yanlış yoldasın. Ayrıca adam bana istemiyor gibi geldi seven bir erkek karşına daha iyileri çıkar demez bu ihtimali düşünmek bile istemez.22 /21 yaşlar hemşireyim ben kendisinin de işi var izne geldiğinde nikah kısmı güvenmiyorsan bunuda göze alıyorum demek içindi isteme kısmıda ailemin onun ciddi olduğunu görmek istediğinden
Tam tersi kaçan kovalanır. Siz üstüne düştükçe şımarmış. Neden göze alıyorsunuz ki evlenmeyi? Sırf ispat için evlenilir mi? İlişkiniz baştan sorunlu bencegüven probleminden dolayı bende göze aldığım için bana güvenmiyorsun ama bak ben bunları göze alıyorum demek istediğimdendi bekleme beni dediğinde tamam deyip çekilseydim zaten gözünden iyice düşerdim
daha önceki ilişkisinde güvenip rahat bıraktığında aldatılmış hali ile güvenemiyorSadece 1,5 ay dır tanışıyorsunuz. Size güvenmeyen adamla işiniz ne?
Rahat bıraktığında?! Anlaşılan ortak noktanız kadınlara olan bakış açınız.daha önceki ilişkisinde güvenip rahat bıraktığında aldatılmış hali ile güvenemiyor
Yanlış olabilir düşüncenize saygı duyuyorum evet benim kadar sevmiyor olabilir ama ilişkimizin iç yüzünü bilmediğinizden normal elbette burda anlatılacak anlatılmayacak şeyler var askerlik psikolojisi ile yorumluyorum beni denediğini de düşünüyorum21 yaşındasın 1.5 aylık ilişkin var ve nikah kıyarız mı dedin? Baya yanlış yoldasın. Ayrıca adam bana istemiyor gibi geldi seven bir erkek karşına daha iyileri çıkar demez bu ihtimali düşünmek bile istemez.
1,5 ay tanıştık
istersen izne geldiğinde nikah kıyalım öyle annenin evinde bekliyim gibi güven sözcükleri kullandım
Hayııır katiyen kadınları ezdirmem fakat en yakın arkadaşı ile aldatılmış kız hakkında bu yorumu yapmam gayet makbulRahat bıraktığında?! Anlaşılan ortak noktanız kadınlara olan bakış açınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?