Ayrılmaz değil mi?

Banu6473

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
39
-39
6
26
Merhaba sevgilimle 1,5 ay tanıştık ve askerlik olayı çıkyı 21 temmuz günü askere gönderdim ilk gittiği 4 gün boyunca bir sorun yoktu sevgilim çok kıskanç ve kafasında kuran bir yapıya sahip daha yeni tanıştığımız için banada tam güvenemiyor aslında kimseye güvenmediğini söylemişti kısa süreli 3 günlük bir ayrılma dönemi yaşadık bekleme beni bekleyemezsin sen gibi konuştu bende bekleyeceğimi basarak söyledim istersen izne geldiğinde nikah kıyalım öyle annenin evinde bekliyim gibi güven sözcükleri kullandım daha sonra 3 gün sonra konuşurken normal seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi ve barıştık psikolojisi bozulmuş durumda sanırım normalde askere gitmeden çok ciddi ve evliliğe hazır ve istekliydi ,bugün annem ile konuştuğumda istemeye gelebilirler demişti akşam konuştuğumuzda bunu ona söyledim ve sevindim mutlu oldum dedi ama sanki isteksiz gibiydi daha sonra karşına daha iyi biri çıkar senin belki falan dedi bende saçmalama dedim oda yanlış mıyım dedi yanlışsın dedim bu konuyu çok uzatmayacağım zaten üzerine gitmek istemiyorum ama işler ciddi oldu diye ayrılmasından yarın akşam aramamasından çok korkuyorum arkadaşlarım sıkmamam gerektiğini söyledi zaten bu konuda asla ısrarcı olmam aramamasından çok korkuyorum ayrılmasından askere gitmeden 1.5 ay hep hergün birlikteydik son gün bile yola çıkmadan 1 saat önce beraberdik beni unutmasını istemiyorum hergün dua ediyorum fikirleriniz nedir?

Yaşlar kaç ya? Bi askerliği bitsin, işe girsin, birbirinizi iyice tanıyın sonra evliliği düşünürsünüz.
22 /21 yaşlar hemşireyim ben kendisinin de işi var izne geldiğinde nikah kısmı güvenmiyorsan bunuda göze alıyorum demek içindi isteme kısmıda ailemin onun ciddi olduğunu görmek istediğinden

Neden bu acele? Bu kadar kısa sürede bile ayrılık yaşamışsınız. Nasıl böyle bir ilişkiye güvenebiliyorsunuz. Üstelik sevgilinizin güven problemi var.
güven probleminden dolayı bende göze aldığım için bana güvenmiyorsun ama bak ben bunları göze alıyorum demek istediğimdendi bekleme beni dediğinde tamam deyip çekilseydim zaten gözünden iyice düşerdim

bu kadar yeni bir ilişkide sırf karşı tarafın güvenini sağlamak için nikah kıyıp annesinde beklemeyi istemek pek mantıklı gelmedi.fazla kaptırmışsınız sanki .
evet ani bir ilişkimiz başladı aniden ciddi oldu ama 1,5 ayda hergün beraberdik elbetteki çok tanıyamazsın ama buda gönül sevilmeye ihtiyacım varmış o da çıkagelince biraz öyle oldu

22 /21 yaşlar hemşireyim ben kendisinin de işi var izne geldiğinde nikah kısmı güvenmiyorsan bunuda göze alıyorum demek içindi isteme kısmıda ailemin onun ciddi olduğunu görmek istediğinden
Sadece 1,5 ay dır tanışıyorsunuz. Size güvenmeyen adamla işiniz ne?

21 yaşındasın 1.5 aylık ilişkin var ve nikah kıyarız mı dedin? Baya yanlış yoldasın. Ayrıca adam bana istemiyor gibi geldi seven bir erkek karşına daha iyileri çıkar demez bu ihtimali düşünmek bile istemez.

güven probleminden dolayı bende göze aldığım için bana güvenmiyorsun ama bak ben bunları göze alıyorum demek istediğimdendi bekleme beni dediğinde tamam deyip çekilseydim zaten gözünden iyice düşerdim
Tam tersi kaçan kovalanır. Siz üstüne düştükçe şımarmış. Neden göze alıyorsunuz ki evlenmeyi? Sırf ispat için evlenilir mi? İlişkiniz baştan sorunlu bence

1.5 ay önce tanıştın ve askerden izne gelsin evlenelim mi diyorsun ben mi yanlış anladım? :kızgın:

Yahu ayrılırsa ayrılsın dünyanın sonu mu sanki? 2 günlük ne olduğu belirsiz tipler için ölüp bitiyorsunuz, kendinize saygınızı kaybediyorsunuz. Sonra burda açılan konular zaten malum.

:kahve:

21 yaşındasın 1.5 aylık ilişkin var ve nikah kıyarız mı dedin? Baya yanlış yoldasın. Ayrıca adam bana istemiyor gibi geldi seven bir erkek karşına daha iyileri çıkar demez bu ihtimali düşünmek bile istemez.
Yanlış olabilir düşüncenize saygı duyuyorum evet benim kadar sevmiyor olabilir ama ilişkimizin iç yüzünü bilmediğinizden normal elbette burda anlatılacak anlatılmayacak şeyler var askerlik psikolojisi ile yorumluyorum beni denediğini de düşünüyorum

1,5 ay tanıştık
istersen izne geldiğinde nikah kıyalım öyle annenin evinde bekliyim gibi güven sözcükleri kullandım

Hayatınız, henüz tanımadığınız! bir erkeğin güven problemlerini aşmak için heba edecek kadar değersiz mi?

Birini tanımak; sevdiği yemeği ya da izlediği film türünü bilmek kadar basit şeyler değil ki. Hele bir de "Ben güvensizim daha iyisini bul yea." cümlesini kurabilecek kadar kendini bulamamış biri söz konusu ise.

Daha genceciksiniz. Nacizhane tavsiyem önce kendi kıymetinizi anlayın.

Back
X