Adamın tarafından bakarsak; ben birbuçuk aydık tanıdığım birinin annemin evinde kalmasını istemem. Manyak mı piskopat mı anneme zarar verir mi nerden bileyim. Sizin tarafınızdan bakamıyorum empati bile kuramıyorum düşündüğünüz saçmalıklarla
Yaaa sen benim kardeşimin yaşındasın. Ne yapıyorsun sen tatlım? Daha 20 yaşındasın. Ne acelen var? Başka erkek mi kalmadı? Ayrılırsa ayrılsın. Canı cehenneme.
Psikolojisi bozukmuş. Kimseye güvenmiyormuş. Sen psikolog olmadığına göre elin manyak herifini iyileştirmek sana mi kaldı canım?
Sakın böyle bir şey yapma. Hâlâ içinde acaba varsa sitedeki evlilik hikâyelerini oku. Onlar senin acabanı giderir.
4. Sayfada da var alıntısı.
Kendinizi bu kadar önemsizleştirmeyin herşey toz pembe hiç bir zaman olmaz. Annesinin evinde beklemek ne demek ? Sizi gerçekten seven adam bekler bahaneler bulmaz lütfen ben seviyorum ölüyorum bu aşk bu sevda gibi saçma bahanelerin arkasında durmayın aşk geçici birseydir sevgi kalıcı siz kendiniz den sürekli fedakarlık etme modundayken mutlu olamazsınız.
Merhaba sevgilimle 1,5 ay tanıştık ve askerlik olayı çıkyı 21 temmuz günü askere gönderdim ilk gittiği 4 gün boyunca bir sorun yoktu sevgilim çok kıskanç ve kafasında kuran bir yapıya sahip daha yeni tanıştığımız için banada tam güvenemiyor aslında kimseye güvenmediğini söylemişti kısa süreli 3 günlük bir ayrılma dönemi yaşadık bekleme beni bekleyemezsin sen gibi konuştu bende bekleyeceğimi basarak söyledim istersen izne geldiğinde nikah kıyalım öyle annenin evinde bekliyim gibi güven sözcükleri kullandım daha sonra 3 gün sonra konuşurken normal seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi ve barıştık psikolojisi bozulmuş durumda sanırım normalde askere gitmeden çok ciddi ve evliliğe hazır ve istekliydi ,bugün annem ile konuştuğumda istemeye gelebilirler demişti akşam konuştuğumuzda bunu ona söyledim ve sevindim mutlu oldum dedi ama sanki isteksiz gibiydi daha sonra karşına daha iyi biri çıkar senin belki falan dedi bende saçmalama dedim oda yanlış mıyım dedi yanlışsın dedim bu konuyu çok uzatmayacağım zaten üzerine gitmek istemiyorum ama işler ciddi oldu diye ayrılmasından yarın akşam aramamasından çok korkuyorum arkadaşlarım sıkmamam gerektiğini söyledi zaten bu konuda asla ısrarcı olmam aramamasından çok korkuyorum ayrılmasından askere gitmeden 1.5 ay hep hergün birlikteydik son gün bile yola çıkmadan 1 saat önce beraberdik beni unutmasını istemiyorum hergün dua ediyorum fikirleriniz nedir?
Hala cahiliye bölümü açmayan sağlık bakanlığına da yazıklar olsun.
Okulunun, eğitiminin derdinde olması gerekirken, gelsinler istesinler diyebilen anneye zaten ilk sıradan randevu alınmalıydı ya..