ayrılmış mı oluyoruz :S

ya bnde dıyorum ztn ılerde gecınemeyız bole yaparsa evlılık zor olur.ama o cıddı dusundugunu soluyo bnle bence yalan soyluyo ınsan cıddı dusundugu bırıne bole yaparmı hadı cok sınırlendı baska selerde ustune geldı yaptı dıyelım ınsan aramazmı

Canım anladığım kadarıyla yaşın küçük
bu yaşlarda insan olmayacak insanları öyle ciddiye alıyor ki ilerde gülüp geçersin bunlara
Rabbim karşına seni gerçekten sevecek sana ve ailene saygı duyacak insanı çıkartsın
üzme tatlı canını kendinden ve ailenden daha kıymetli birşey olmasın hayatında

barıstıgınız ıcın sevındım ve ınanamıyorum 1 ay..1ay aramadan durabılmeyı nasıl basardın ben suan bıle zor dayanıyorum en cok ta sabah kalkınca oluyo bu his bugun msj atıcam ve sorun nekı sen bnı aramıyosun dıyıcem ama sonra kendımı tutuyorum.ve suan surda kalkıp bırı evet at msj dese atabılırdım yanı o derece solemek ıstedıklerım var ıcımde kalıyo bu sekılde ve bellıkı o da kendını haklı goruyo bnm ne dusundugumu bılse haksız oldugunu anlar ama hep bn arıyorum bu sefer aramıyacam mantıgında o bılıorum

isteyince duruluyo cnm çok zor oldu benim için onu çok özledim her gün allah a dua ettm ilk zamanlar ağladım ama sonra ağlamadım çok yıpranmıştım cnm çok yanmıştı ama çok şükür geçti benden vazgeçmedi bana geri döndü aşkım cnm herşeyim :1:

isteyince duruluyo cnm çok zor oldu benim için onu çok özledim her gün allah a dua ettm ilk zamanlar ağladım ama sonra ağlamadım çok yıpranmıştım cnm çok yanmıştı ama çok şükür geçti benden vazgeçmedi bana geri döndü aşkım cnm herşeyim :1:

cok sevındım ne guzel.ama bnmkı dengesız oldugu ıcın napıcagını kestıremıyorum ıste bıde yuzuk taktı bu bana ya.10gun fılan oldu takalı ama ıste durum bu

yaşın kaç ne kadrdır birliktesin okuyor musun

ımm düzelir inşallah cnm ya merak etme herşey düzelir

kızlar sonuc ıtıbarıyle hıcbıse yazmıorum kendımı tutuyorum.ama bıyanımda at msj sor derdı neymıs hem suclu hem guclusun demek gelıyo.bana hep ben arıyorum kavgadan sonra demıstı ama dayanamıyorum demıstı.sımdı bunu bıldıgımı bıldıgı ıcın dayanıyo gosterıcek ve bu sefer benden beklıcek

o sınırlenınce ne dedını bıle hatırlamayan bırısı.suan desem ona ben ole bişe demedim der bunu ınkar etmek için degıl gercekten sınırlenınce dedıklerını sonradan hatrlamıyo.ve sunu merak edıyorum onun aramama sebebı nekı kendınce haklı buluyo demekkı kendını ama ne dusunup haklı cıkarıyokı kendısını?

sinirlenince ne dediğini hatırlamayan,sinirlendiğini de hatırlamasın bence.
eğer ki tavır yapıyo sa(ki çok yanlış bi cümle çıkmış ağzından)demek ki her şeyi hatırlıyo.
onunla devam etmek,yada etmemek senin kararın ama doğru kişi olmadığını söyleyebilirim.

hay senın ananı ? ne demek yaa ?? nedir bu şimdi sende kalmış ayrıldıkmı dıyorsun .... lafa bak yaaa ananı töbe töbeee....:47:

annene küfür etmişken senin ayrıldık mı diye sorman çok garip

Son düzenleyen: Moderatör:
hay senin ananı diyen biri için konu açıp ayrılıp ayrılmadığınızı mı merak ediyosun. neyse
umarım ayrılmamışsınızdır her bahanede ailenizden birine bu şekilde sözler söyler

hay senın ananı dedı ve yuzume kapattı.:

o sınırlenınce ne dedını bıle hatırlamayan bırısı.

o cıddı dusundugunu soluyo bnle bence yalan soyluyo

ben desem bıdaha aramazdı benı takmazdı asla.

Bize yazacak laf kalmamış her şey ortada...

"Büyüyünce" -Nasıl sindirmişim bu lafları, bu tavırları diye kafanıza çok vurursunuz...

İnsanlar 20 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırırken tüm yaptıklarına rağmen "facebookta ilişki durumunu değiştirmemiş" diye kutlama yapacaksınız neredeyse... 19 yaşında gencecik kızlara bu kadar taviz verdirebildikleri için erkekler bu kadar vurdumduymaz "Canın isterse" modundalar... Aynı durumda kalan, annelerine laf söylenen adamlar bırakın aşkı meşki muhataplarını öldürmeye kalkıyorlar bu ülkede... Siz daha nereleredesiniz...
:19:

Hay senin ananı mı.........

Böyle bi adamla beraber olursan diyecek lafım yok daha sana..

Seni doğuran dünyaya getiren varlığa bu şekilde hitap edip saygısızlık yapıyorsa sana bin katını yapar iyi düşün
:47:

Son düzenleyen: Moderatör:
yerinde olsam ayrılırdım o lafı diyen kişiden ne hayır beklenir ki .. şuan ne oldu durumunuz bi gelişme var mı ??

Allah allah,kusura bakma canım ama ortada bişey yokken seni doğuran insana nasıl Hay senin ananı diyebiliyor ? Bu ne kabalık ne ukalalık :/ Bence senin öyle demene;hımm,tamam üzüldüm ama yapcak bişey yok diyebilirdi..
Bittiğini sanmıyorum seviyosa tıpış tıpış arar aklınca senden bekliyor,arama sakın,sınırlarını haddini bilsin. Bir insan sevgili hep bulur fakat anne baba bulamaz benim düşüncem bu :)

sorunuzla ilgili cevabım yok ama annenize nasıl yalan söylersiniz hem de 2 günde 1. yazık o size güvenirken.. yarın öbür gün çocuklarınız size yalan söylese

Back
X