- Emoji Skoru
- 910
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi blankspace1
-
Bence boşver. Yoluna bak. Bir daha seviyormuş gibi yapıp 2sene daha oyalasa ve seni bıraksa.. Dayanamazsın. Biraz gururlu olun yahu.geçen sene sevdiğim birisi vardı. ama o beni sevmiyordu, seviyormuş gibi yapıp 1,5 yıl oyaladı. yazın sevgili yapınca beni takipten çıktı. ben de onu çıkardım. 1 gün sonra ise başka bir kızla tarihini yazdı. sanki bana nispet yapar gibi. ve bütün kızları takipten çıkarttı, çoğunu engelledi. ekim ayında bir rüya gördüm. rüyamda kızın birisi bana "o ve sevgilisi 2 ay sonra ayrılacaklar" dedi. aralık ayının başında baktım instagram profiline, o kızla tarihini silmişti. sonra ise birkaç kızla takipleşmeye başladı. sizce ayrılmışlar mıdır?
Yuh yaniGururumu ayaklar altına alamam. O benimle hep dalga geçti, sosyal medyada açtığı canlı yayında bile dalga geçti
Yuh yani
Takıntı yapmışsın sen bu çocuğu.
Nyse zamanla geçer
Ayrılmışlardır büyük ihtimal. Ama sana değer vermeyen birini niye bu kadar kafaya taktın ki?
Beni sevmiyor diyorsun bundan daha ağır kelime olabilir mi?!
Müneccim olmadığınıza göre gördüğünüz rüya sürekli o adamı kafanızda döndürmenizle alakalı. O kızla ayrılır başka 162828291 kızla çıkar yanı. Sonra da yılın masum erkeği rolünü oynayıp biriyle evlenir. Bitti gittigeçen sene sevdiğim birisi vardı. ama o beni sevmiyordu, seviyormuş gibi yapıp 1,5 yıl oyaladı. yazın sevgili yapınca beni takipten çıktı. ben de onu çıkardım. 1 gün sonra ise başka bir kızla tarihini yazdı. sanki bana nispet yapar gibi. ve bütün kızları takipten çıkarttı, çoğunu engelledi. ekim ayında bir rüya gördüm. rüyamda kızın birisi bana "o ve sevgilisi 2 ay sonra ayrılacaklar" dedi. aralık ayının başında baktım instagram profiline, o kızla tarihini silmişti. sonra ise birkaç kızla takipleşmeye başladı. sizce ayrılmışlar mıdır?
Müneccim olmadığınıza göre gördüğünüz rüya sürekli o adamı kafanızda döndürmenizle alakalı. O kızla ayrılır başka 162828291 kızla çıkar yanı. Sonra da yılın masum erkeği rolünü oynayıp biriyle evlenir. Bitti gitti
Sizin müneccimliğinizle alakalı olduğunu sanmıyorum ayrılık varsa bile, sonuçta adam sürekli takılıp ayrılacak birine benziyor.Çok özel an paylaştık dediğiniz nedir fiili olarak görüşüyor muydunuz yoksa sadece internet aşkı mı bu adam?
ayrılması size döneceği anlamına gelmez.
ayrıca rüyayla da amel edilmez.
ek olarak takip edip durmayın bir anlamı yok.
Sizi oyalayan biriyle nasıl güzel anı biriktirdiniz?Hayır benim bir gururum var. Ama bazen elimde olmadan onu çok özlüyorumÇünkü çok güzel anılarımız var
En nefret ettiğim erkek tipi...
Bana umut verip başka bir kızla çıktı. İnternet aşkı değil yani...
Benim 6. hislerim kuvvetlidir daha önce çıkan rüyalarım oldu. Dönse bile kabul etmem artık.