Ayrılsalar keşke kurtulsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok alkol almis, psikolojisi gidik bir donemde bana dokunmaya calisti sonra senden tiksiniyorum deyince birden napiyorum ben der gibi irkildi o sira evden ayrildim zaten.. alkol etkisiyle mi yapti bilmiyorum... hala içimde yaradır
Anladım

şu mesaj o kadar rahatlatti ki. aslinda bosanma davasi acsa hemen olacak iş yani bosanir, ama annem sonrasindan korkuyor. hani malının yarısını veriyor ya devlet. bir yerde vurur öldürür korkusu, ya da ne bileyim baska seyler. bosananlari goruyoruz haberlerde bosandigi eşleri neler yapiyor diyor
Valla annemin eşi öldürtecek diye biz de korktuk.
Maddi imkanı da vardı yeterince şereften de yoksundu ama niyeyse son duruşmada korkuyorum bu kadından diye mıyık mıyık mıyıklamış :KK70:
Böyle tipler başta şahlanır, karşıdaki yalnızsa çok delirir tehditler uçuşur.
Baktı ki yalnız değil, güçlü duruyor, kanunlar bile o ezdiğinin yanında, kuyruğu kısar bu sefer. Yavru kedi kıvamına girerler.
Hiçbir şey yapamaz. Davaları varken kadın ölecek de kimse de anlamayacak neden olduğunu.

Valla annemin eşi öldürtecek diye biz de korktuk.
Maddi imkanı da vardı yeterince şerefi de yoksundu ama niyeyse son duruşmada korkuyorum bu kadından diye mıyık mıyık mıyıklamış :KK70:
Böyle tipler başta şahlanır, karşıdaki yalnızsa çok delirir tehditler uçuşur.
Baktı ki yalnız değil, güçlü duruyor, kanunlar bile o ezdiğinin yanında, kuyruğu kısar bu sefer. Yavru kedi kıvamına girerler.
Hiçbir şey yapamaz. Davaları varken kadın ölecek de kimse de anlamayacak neden olduğunu.
Dava bittikten sonra, mallari boldukten bosandiktan sonra yaparsa diye korkuyor.
aslinda haklisiniz.
dik durmak onemli
ama işte annem korkunca bende cok korkuyorum

Herkese selamlar sevgili KK uyeleri,
Çoğu zaman mantikli öneriler verip dertlere ortak olduğunuz için sizlere tesekkur ederek baslamak istiyorum sizden cok sey ogrendim. Yasadigim kotu bi surec icinde buraya gunluk gibi yaziyorum sürekli..
O sürecin konusuna giriyorum direkt, ilk konumda çok büyük bir derdimi yazmıştım ve bu dert hâla yakamda. Kısaca özetleyeyim; babamın anneme yıllardır şiddet özellikle psikolojik eziyeti, kardesimin vefatı, babamın alkollü iken beni taciz etmesi ve annem hasta ve ruhen de çökük olduğu için bunu ona söyleyemeyişim. Sadece büyükanennemin bunu bildiği hâlde hâla harekete geçemeyişi çünkü elinden bir şey gelmiyor. Olaya geçeyim;
Babam ve annem arasında babam tarafından anneme bu sefer bir iftira atma çirkinliği oldu. Annemi para çalmakla suçladı ki yıllardır suçluyor inanılmaz derecede kıstığı hâlde.suçsuz olduğu hâlde.
bu da annemde ipleri koparttı. anneannemler bize çok yakın onlarda kalıp ben eve dönmüyorum diyerek rest çekicek. babam asla boşanma yanlısı değil çünkü çok varlıklı malı bölünür diye korkuyor. iğreniyorum.
evleri ayırsın bize ayrı ev kursun diye baskı yapıcaz. ama annem hâlâ kararsız. inada bindirir hiç çıkarmaz diye endişeleniyor. bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz? bıktım artık yıllardır mutsuz huzursuz iletişimsiz bir evde yaşamaktan. burdan mutsuz çiftlere de sesleniyorum vallahi de billahi de bu denli mutsuz ve çocuklu evliliklerde boşanma imkani varken boşanmayinca olan çocuklara ve onlarin ruhlarina oluyor:KK43: yıllar boyu atamıyorlar içlerindeki incinmişliği. en büyük örnek ben. yaşiyor muyum tam hissetmiyorum. güzel hayallerim var ama bu huzursuzluk hepsine set çekiyor. en küçük kardeşim sessiz pasif biri olarak büyüyor. cnku evde iletisim yok muhabbet yok. nolur reva görmeyin çocuklara bunu.:KK43:
Anneniz gec bile kalmis bosanmakla. Bakin bu yasta neler gormus nelere sahit olmussunuz. Psikolojisi bozuk gencler boyle yetisiyor iste. Insallah bundan sonrasi icin hakkinizda hayirlisi olur.

Dava bittikten sonra, mallari boldukten bosandiktan sonra yaparsa diye korkuyor.
aslinda haklisiniz.
dik durmak onemli
ama işte annem korkunca bende cok korkuyorum
Ölüm yazıldıysa zaten olacak. Ölümden korkmanın alemi yok ki hem de bu kadar haklıyken. Allah izin vermedikçe yaprak bile düşmüyor.
Tabi ki kimse zarar görsün istemez. Allah korusun ama güçlü durmak şart. Böyle insanlar ömründen ömür götürüyor erken yaşta ölüyor insanlar kahrından ne gereği var.
Kalan ömrünü korkusuzca ve kafası rahat olarak yaşayacağından emin olun.
Ömrü bile uzar kadının da siz de mutlu olursunuz.
Zaten mahkeme sürecinde koruma falan talep edilir vs vs o süreci de sağlam bir avukat en güzel şekilde halleder.

Anneniz gec bile kalmis bosanmakla. Bakin bu yasta neler gormus nelere sahit olmussunuz. Psikolojisi bozuk gencler boyle yetisiyor iste. Insallah bundan sonrasi icin hakkinizda hayirlisi olur.
Kesinlikle öyle imkani olan bosanmali annem direttikce artik ondan da sogumaya basladim bu huzursuzluga bizi mahkum etme nolur diye yalvaracagim nerdeyse :KK43: korktugu icin böyle ama yinede ne bileyim. dik durup Allaha siginmali insan bilemiyorum cok caresizmisim gibi.. Ben inancli oldugum icin biraz daha kolay atlattim ama sabrim artik tasti. Psikolojim şu an iyi ama bundam sonra o pislik adamla yasarsak iyi kalacagini hic sanmiyorum

Kesinlikle öyle imkani olan bosanmali annem direttikce artik ondan da sogumaya basladim bu huzursuzluga bizi mahkum etme nolur diye yalvaracagim nerdeyse :KK43: korktugu icin böyle ama yinede ne bileyim. dik durup Allaha siginmali insan bilemiyorum cok caresizmisim gibi.. Ben inancli oldugum icin biraz daha kolay atlattim ama sabrim artik tasti. Psikolojim şu an iyi ama bundam sonra o pislik adamla yasarsak iyi kalacagini hic sanmiyorum
Ablacim bende bosandim. Ne oglum ne ben bes kurus nafaka bile gormedik. Adresini sakladi. Dondum baba evine. Annem vefat etmisti benim evde uvey anne vardi. Cocuk baktim yine baktim ogluma ihtiyaclarini hic eksik etmedim. Keske daha once ayrilsaymista bu siddeti ne kendi gorseymis ne de sizler gorseydiniz.

şu mesaj o kadar rahatlatti ki. aslinda bosanma davasi acsa hemen olacak iş yani bosanir, ama annem sonrasindan korkuyor. hani malının yarısını veriyor ya devlet. bir yerde vurur öldürür korkusu, ya da ne bileyim baska seyler. bosananlari goruyoruz haberlerde bosandigi eşleri neler yapiyor diyor
sikayetci olup koruma talep edebilir. Ve babaniza da uzaklastirma karari cikarabilir. Tek yapmasi gereken gidip sikayetci olmasi ve can guvenliginin olmadigini soyleyip koruma talep etmesi. Eger ortada siddet varsa darp raporu da alsin işi garanti olur. Boyle susmaya devam ederse kederinden ölür zaten kocasi öldürmeden önce.

şu an yine caydı yine döndü eve. sürekli ayrı ev tutsun ayri eve cikartsin diyor :( ama bosanmaya korkuyor parasini saklar şer bulastirir diye. bizim ihtiyaclarimizi almaz diye.. ağlıyorum. midem bulandi artik. annem burda dursada benim ayrilmam en dogrusu.. yillarca kendimi bastirarak bu igrencligi sineme çekerek yasadim yeter artik

sikayetci olup koruma talep edebilir. Ve babaniza da uzaklastirma karari cikarabilir. Tek yapmasi gereken gidip sikayetci olmasi ve can guvenliginin olmadigini soyleyip koruma talep etmesi. Eger ortada siddet varsa darp raporu da alsin işi garanti olur. Boyle susmaya devam ederse kederinden ölür zaten kocasi öldürmeden önce.
ben öleceğim galiba annemden önce kederimden. yıllarca korkarak tedirginlikle kendimi bastirarak cok kotu yasadim. Afff Allahim dayanamiyorumm

Koca kızsınız, nasıl ses çıkaramadınız babanızın tacizine?

Alkollüydü, pişman oldu, annem hastaydı vs hepsi bahane.

Alkol aldığı bir gün başka birini taciz ederse, diğer vahşiler gibi minicik bi yavruya kıyarsa ne olacak?

O vahşilerin de bahanesi alkol oluyor çoğunlukla. Ve ilk pislikleri olmuyordur eminim. Sizin gibi ses çıkaramayanlardan cesaret alıyorlardır ve devam ediyorlardır.

Ablacim bende bosandim. Ne oglum ne ben bes kurus nafaka bile gormedik. Adresini sakladi. Dondum baba evine. Annem vefat etmisti benim evde uvey anne vardi. Cocuk baktim yine baktim ogluma ihtiyaclarini hic eksik etmedim. Keske daha once ayrilsaymista bu siddeti ne kendi gorseymis ne de sizler gorseydiniz.
siz neden nafaka alamadiniz? adres saklayarak nasil para kaciriyorlar anlayamiyorum. evladinin gecimini de mi karsilamaz. pislik insan

Koca kızsınız, nasıl ses çıkaramadınız babanızın tacizine?

Alkollüydü, pişman oldu, annem hastaydı vs hepsi bahane.

Alkol aldığı bir gün başka birini taciz ederse, diğer vahşiler gibi minicik bi yavruya kıyarsa ne olacak?

O vahşilerin de bahanesi alkol oluyor çoğunlukla. Ve ilk pislikleri olmuyordur eminim. Sizin gibi ses çıkaramayanlardan cesaret alıyorlardır ve devam ediyorlardır.
lutfen buyuk konusmayin. o zaman cok kucuktum 15 16 yaslarimda idim sanirim. asıl suç bence bunu bildigi halde beni susturanlarda sus sabret diyenlerde gerci onlar da ne yapacaklarini sasirmislardi . kimbilir bu vakayi yasayip nice susanlar vardir sırf şerli pislik babalarindan korktuklari için. off

şu an yine caydı yine döndü eve. sürekli ayrı ev tutsun ayri eve cikartsin diyor :KK43: ama bosanmaya korkuyor parasini saklar şer bulastirir diye. bizim ihtiyaclarimizi almaz diye.. ağlıyorum. midem bulandi artik. annem burda dursada benim ayrilmam en dogrusu.. yillarca kendimi bastirarak bu igrencligi sineme çekerek yasadim yeter artik
ne demek ihtiyaçlarınızi almaz ya? Nafaka verecek mecburen. Mahkeme nafakasiz mi bosayacak saniyor annen. Bu sekilde korkarak yasanmaz. Hadi kendisini düşünmüyor sizi bari düşünsün. Sen kac yasindasin bilmiyorum ama eger imkanin varsa git o evden. Kardesin var herhalde bir de? O ne yapacak yazik. Offf. Allah yardimciniz olsun. Ve annene de güç ve kararlilik versin ne deyim.

ben öleceğim galiba annemden önce kederimden. yıllarca korkarak tedirginlikle kendimi bastirarak cok kotu yasadim. Afff Allahim dayanamiyorumm
Allah gecinden versin siz niye ölüyorsunuz o baba musveddesi ölsün tovbe yarabbi gece gece gunaha giriyorum ya. Lutfen az direyetli olun. Anliyorum cok zor bir durumdasinz ama annenizi ikna etmeye bakin. Baska careniz yok gibi. Taciz olayini da anlatin gerekirse. Yoksa annenizin anlayacagi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X