- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Beben nasıl oldu ? Vajinusmus ?
Allah yardımcınız olsun... Zaten saygı kalmayınca arada insana ne desen tartısma cıkıyor bi sekilde...
aynen ne de yapsam olmuyor hep kısa süreli
ailesiyle de sıkıntı yaşadığım için bendendaha cok sogudugunu düşünüyorum
Ailesiyle yaşadığınız sıkıntıları eşinize yansıtmayın olaylar ne bilmiyorum tabi ki ama eşinizi seviyorsunuz o sizden sogudugu için üzülüyorsunuz madem bir süre deneyin bakalım. O tartışmak için bahaneler bile bulmaya kalksa bi süre bekleyin sessiz kalmayı deneyin bakalım gerçekten amacı huzursuzluk yaratmak mı? Cinsel problemler evliliğinizi çok etkilemiştir eşiniz açısından madem bu sorunları hallettiniz şimdi ona cilve yapın cinsel anlamda daha aktif olun bakalım o zaman neye bahane bulacak? Hala olmuyorsa da zaten üzülmeyin hayatın sonu değil sonuçta kimse vazgeçilmez değil..
Erkekler eşlerini iyi bir biçimde görürlerse bir anda değişebiliyorlar. İyiden kastım bir gün işten geldiğinde bizi süslü püslü işveli seksi görsünler hemen olumlu anda değişiyorlar
dikkat ederseniz o problemi aştığımı söyledim
kısa vadeli ama yaptım bir kez iyiydi hoştu ertesi gün ufak bir eşyde tartışıyoruz o da bende alttan almıyoruzErkekler eşlerini iyi bir biçimde görürlerse bir anda değişebiliyorlar. İyiden kastım bir gün işten geldiğinde bizi süslü püslü işveli seksi görsünler hemen olumlu anda değişiyorlar
cinsel anlamda bişi olmuyor işte tartısmaktan fırsat kalmıyor benim huyumda kötü işte bişi oldu mu dili mi tutamıyorum ama iyioldugumda da melek gibiyim bunu eşimde söylyor ama huy işte
pardon da ne kaba tavrı anlamadım normal şekilde yazdım şuan mimiklerimi ya da ses tonumu duymadığınız için anlamak istediğiniz gibi anlamışssınızAy nolur bir daha söyleseniz ? Fark etmemişim. Merak ettim sadece neden bu kaba tavır ?
ya anlatmaya calısıyorum 100 kelime kullandın yeter diyor bazen dinlemiyor bazen kafasını telefona gömüyor ben daha da kendimi değersiz hissediyorum diyorumkı gel oturup konusalım sorunlarımızı ıkımızde karsılıklı anlasalım yok diyor sen önce o dilinin tut diyorBu şekilde olmaz tabi ki.. Tartışmaları uzatmayın zaten çok sık tartışıyormuşsunuz madem çok surat asmayın tamam hakkınızı savunun ama küslük olmasın uzatmayın ki araya sogukluk girmesin ...
pardon da ne kaba tavrı anlamadım normal şekilde yazdım şuan mimiklerimi ya da ses tonumu duymadığınız için anlamak istediğiniz gibi anlamışssınız
her neyse zaten moralim çok bozuk
O zaman tavsiyem sık sık bakımlı bir şekilde karşılayın kocanızı. Normal zamanlarda da iltifat edin dokunun öpün. Erkekler çocuk gibidir. Bazen şımartılmak isterler. Aslında size çok sihirli bir cümle söylemek isterim. " karşınızdaki insanı değiştirmek istiyorsanız önce kendinizikısa vadeli ama yaptım bir kez iyiydi hoştu ertesi gün ufak bir eşyde tartışıyoruz o da bende alttan almıyoruz
O zaman tavsiyem sık sık bakımlı bir şekilde karşılayın kocanızı. Normal zamanlarda da iltifat edin dokunun öpün. Erkekler çocuk gibidir. Bazen şımartılmak isterler. Aslında size çok sihirli bir cümle söylemek isterim. " karşınızdaki insanın değişmesini istiyorsanız işe önce kendinizden başlayın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?