ayrılsam bir türlü ayrılmasam bin türlü

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
eşimle cinsel ilişi problemlerimiz vardı hala aşamadık bu konuyu tartışmaktan cinsel ilişkiye zaman dahi kalmıyor
vajinusmus isteksizlik gibi sorunları tam aştım derken şimdide o yasadıgımız sorunların verdiği yıpranmışlıkla hep kavga ediyoruz bağırış çağırış
en sonunda bana bağırdı ve sürekli basımda dır dır ediyorsun cok konusuyorsun insanı bunaltıyorsun karılık görevinide yapmıyorsun dedi.
bırakıp annemin evine gideceğim ama 1 bck yasında kızım var ona kıyamıyorum bide ayrılsam napıcam sonra hayatım daha mı iyi olacak sanki
aramız tam düzeliyor hatta hep iyi davranıyorum yemekler hazırlıyorum bir iki defa giyinip süslenip karsıladım her şey güzel giderken bir sorunda hemen o da ben de köpürüyoruz ipler kopuyor yani ne de yapsak saygı bitmiş aramızda beni zatn sevmiyor eskisi gibi de napıcam ben lütfen yardım edin((

aynen ne de yapsam olmuyor hep kısa süreli
ailesiyle de sıkıntı yaşadığım için bendendaha cok sogudugunu düşünüyorum

Ailesiyle yaşadığınız sıkıntıları eşinize yansıtmayın olaylar ne bilmiyorum tabi ki ama eşinizi seviyorsunuz o sizden sogudugu için üzülüyorsunuz madem bir süre deneyin bakalım. O tartışmak için bahaneler bile bulmaya kalksa bi süre bekleyin sessiz kalmayı deneyin bakalım gerçekten amacı huzursuzluk yaratmak mı? Cinsel problemler evliliğinizi çok etkilemiştir eşiniz açısından madem bu sorunları hallettiniz şimdi ona cilve yapın cinsel anlamda daha aktif olun bakalım o zaman neye bahane bulacak? Hala olmuyorsa da zaten üzülmeyin hayatın sonu değil sonuçta kimse vazgeçilmez değil..

Erkekler eşlerini iyi bir biçimde görürlerse bir anda değişebiliyorlar. İyiden kastım bir gün işten geldiğinde bizi süslü püslü işveli seksi görsünler hemen olumlu anda değişiyorlar

cinsel anlamda bişi olmuyor işte tartısmaktan fırsat kalmıyor benim huyumda kötü işte bişi oldu mu dili mi tutamıyorum ama iyioldugumda da melek gibiyim bunu eşimde söylyor ama huy işte

Erkekler eşlerini iyi bir biçimde görürlerse bir anda değişebiliyorlar. İyiden kastım bir gün işten geldiğinde bizi süslü püslü işveli seksi görsünler hemen olumlu anda değişiyorlar

Evet buna bende katılıyorum , eşinin kendisi için birşeyler yaptığını gören erkek kendini daha degerli hissediyor..

dikkat ederseniz o problemi aştığımı söyledim

Ay nolur bir daha söyleseniz ? Fark etmemişim. Merak ettim sadece neden bu kaba tavır ?

Tam aştım derken demişsiniz, 1,5 yaşında kızım var demişsiniz. Demek ki 1,5 yıl önce aşmışsınız .

Yani 1,5 yıldır mı hep kavga var? çok uzun bir süre bu zaman dilimi. Bağlantıyı kuramadım.
"Tam aştım derken" cümle kalıbından da aştığınız tam anlaşılmıyor. Hani tedavi yarım kalmış gibi geldi. O yüzden dikkat edememek değil de, cümlelerdeki bağlantısızlıktan bağlantı kuramadım sanırım.

Hani belki virgül , büyük harf filan kullanırsınız o zaman dikkat etmesi daha kolay olur.

kısa vadeli ama yaptım bir kez iyiydi hoştu ertesi gün ufak bir eşyde tartışıyoruz o da bende alttan almıyoruz

cinsel anlamda bişi olmuyor işte tartısmaktan fırsat kalmıyor benim huyumda kötü işte bişi oldu mu dili mi tutamıyorum ama iyioldugumda da melek gibiyim bunu eşimde söylyor ama huy işte

Bu şekilde olmaz tabi ki.. Tartışmaları uzatmayın zaten çok sık tartışıyormuşsunuz madem çok surat asmayın tamam hakkınızı savunun ama küslük olmasın uzatmayın ki araya sogukluk girmesin ...

Ay nolur bir daha söyleseniz ? Fark etmemişim. Merak ettim sadece neden bu kaba tavır ?
pardon da ne kaba tavrı anlamadım normal şekilde yazdım şuan mimiklerimi ya da ses tonumu duymadığınız için anlamak istediğiniz gibi anlamışssınız
her neyse zaten moralim çok bozuk

Bu şekilde olmaz tabi ki.. Tartışmaları uzatmayın zaten çok sık tartışıyormuşsunuz madem çok surat asmayın tamam hakkınızı savunun ama küslük olmasın uzatmayın ki araya sogukluk girmesin ...
ya anlatmaya calısıyorum 100 kelime kullandın yeter diyor bazen dinlemiyor bazen kafasını telefona gömüyor ben daha da kendimi değersiz hissediyorum diyorumkı gel oturup konusalım sorunlarımızı ıkımızde karsılıklı anlasalım yok diyor sen önce o dilinin tut diyor

Canım sabret ve dua et.
Bu konuya yoğunlaşmışsin, boguluyorsun. Biraz başka şeylere yönelsen.
Ben ikinizi de haklı buluyorum.
Bu konuda doktora gitmeyi düşündün mü?
Sanırım bu konuda eşin yeterince hassas davranamis, soğukluğun bundan mı?
Bu mesele tartışarak asla düzelmez.
Zaten mevcut olan gerginlik daha da artar. Çok üzüldüm.

Tartışmalar hep onun ailesiyle mi?ilgili
Biraz davranışınızı değiştirseniz olmaz mı? Bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz

pardon da ne kaba tavrı anlamadım normal şekilde yazdım şuan mimiklerimi ya da ses tonumu duymadığınız için anlamak istediğiniz gibi anlamışssınız
her neyse zaten moralim çok bozuk

Yanlış kelimeler seçtiğiniz için olabilir kaba algılamam. Dikkat ettiyseni aştım dedim filan.
Sadece aştım onları diye cevap verebilirsin.
"dikkat ettiyseniz" bu nedir ki? Suçlar gibi.

Çoğumuzun morali bozuk.

kısa vadeli ama yaptım bir kez iyiydi hoştu ertesi gün ufak bir eşyde tartışıyoruz o da bende alttan almıyoruz
O zaman tavsiyem sık sık bakımlı bir şekilde karşılayın kocanızı. Normal zamanlarda da iltifat edin dokunun öpün. Erkekler çocuk gibidir. Bazen şımartılmak isterler. Aslında size çok sihirli bir cümle söylemek isterim. " karşınızdaki insanı değiştirmek istiyorsanız önce kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…