ayrılsam bir türlü ayrılmasam bin türlü

Şu evlilik psikoloğu var ya selin karacehennem. Diyorki bana gelen sorunlu çiftlerden önce kadını tedavi etmeye çalışıyorum ve ona " eşin eve geldiğinde onu güler yüzlü ve bakımlı bir şekilde karşılıyor musun evini ve kendini temiz tutuyor musun hergün ona sevdiği yemekleri yapıyor musun iltifat ediyor musun ona dokunuyor musun birlikte evde ya da dışarda aktiviteler yapıyor musunuz vs. Diye soruyorum eğer bunlar yoksa önce bunları yapmaya teşvik ediyorum dedi

Zaten arada sevgi saygı olunca pijamaya takılmaz kimse. Bu arkadaşımızın problemi sevgisizlik ve saygısızlık anlattığına göre
Tabikide burda cok gordum kerameti kirmizi gecelikte suslenip puslenmede sanan bayan onlarda nasiplensin diye dedim adam zaten pijamana buurun kivirip baska seyler istiyorsa ve ilgisi azalmissa bunun icin ugrasmasinlar degmez :)

Tabikide burda cok gordum kerameti kirmizi gecelikte suslenip puslenmede sanan bayan onlarda nasiplensin diye dedim adam zaten pijamana buurun kivirip baska seyler istiyorsa ve ilgisi azalmissa bunun icin ugrasmasinlar degmez :)
İnan o kadar koca varki karısını pijamayla görmek istemeyen ve sırf bakımsız diye boşananan. Evlilikte karşılıklı isteklerin yapılması da evliliğin ömrünü uzatıyor.

İnan o kadar koca varki karısını pijamayla görmek istemeyen ve sırf bakımsız diye boşananan. Evlilikte karşılıklı isteklerin yapılması da evliliğin ömrünü uzatıyor.
Bakim baska o baska ben makyaj sus sac yapmiyorum hic ama cilt bakimi temizligimi yaparim asil bakim budur pijamalarimda cok tatli esim bigun sikayet etmedi bebek gibi kucagina alip sevdi hep ve ne kadar guzel oldugumu soyledi bence bi adam yuzune surdugun boyalar sik kiyafetler olmadan seni seviyorsa o asktir oyle guzel buluyorsa gercekten guzel bi kadinsindir gerisi modifiye faso fiso oyle adamdan suphe duyarim

galiba ikinizde sinirli insanlarsınız..ya sen veya eşin birisi fazla cevap vermemeli..ikinizde hemen parlarsanız..bu ilişki düzelmez..birisi sinirlenince diğeri susmalı..yoksa kavganın sonu gelmez..çocuk da etkilenir..kavgalı ortamda çocuk eziliyor..eğer çocuğunuzun ruh sağlığını düşünüyorsanız..ya ayrılın veya susmayı deneyin derim..bu kavgaları düzeltmeden ne giyerseniz giyin..isterseniz abiyede giyseniz..eşiniz görmezden gelecektir..önce bu sorunu halletmelisiniz..bir terapiste gitmekte fayda var..ay bende sanki doktor gibi oldum ..

Normalde böyledir ama bu bayanınki sorunlu bir evlilik ve hayatında değişikliğe ihtiyacı var önce kendisinden başlasa mesela çok iyi olumlu sonuçlar alabilir

Bu kitabı okuyun. Ama kendinizi haklı çıkarmak için değil kendinizdeki yanlışları görmek için okuyunuz.

Normalde böyledir ama bu bayanınki sorunlu bir evlilik ve hayatında değişikliğe ihtiyacı var önce kendisinden başlasa mesela çok iyi olumlu sonuçlar alabilir
Burda bi uye yazdi kuzenimin esi evde bihter ziyagil gibi dolanirdi ama kuzenimin gozu hep disardaydi diye ... pasakli olmadiktan sonra ekstra sus pus yapmaya baslamak daha once yapmiyorsa adamda bak benim icin neler yapmaya basladi dusuncesi uyandirir gereksiz yani kactane erkek esini iki dirhem bi cekirdek karsiliyor evde ??? Süs kendine guvenmeyen kadinin basvuracagi yoldur bence oyuzden ben boyanmayi suslenmeyi sorun cozmekte kullanmam sorun varsa cunku benim guzell olmayisindan kaynakli degildir bilirim akilimi kullanirim suslenmeyi esimle disari cikarken kullanirim :))) hosuma gittigi icin

Bir kadının evde eşine karşı süslenmesi sünnettir, dışarı çıkarken süslenmesi ise haramdır

Bir kadının evde eşine karşı süslenmesi sünnettir, dışarı çıkarken süslenmesi ise haramdır
Haram sunnet konulari kisiseldir ben dogal halimlede guzelim makyaji evde esim kendisi istemiyor zaten oyuzdende yapmiyorum hemde cildime zarar ama disari cikarken en azindan hafif bi makyaj dogru duzgun giyim sart yoksa evde pijamayla durup disarda dekolte agir makyajla dolanmiyorum evdeki pijamamlada esofmanlada disarida cikacak degilim susten kastim hafif disariya uygun ozendir bunu herkes yapar

Haram ve sünnet konusu kişisel değildir bütün müslümanlar için aynıdır.

Haram ve sünnet konusu kişisel değildir bütün müslümanlar için aynıdır.
Iyide arkadasim benim musluman oldugum ne malum ? Belkide baska dine mensubum burda birsuru insan var belki aralarinda baska dine mensup olanlar var bilip bilmeden dini icerikli kurallari oyuzden herkesin gozune sokmaya gerek yok sen suan tum muslumanlarla degil benimle konusuyorsun din kisiseldir cunku herkes seciminde ozgurdur kimseyi yargilayamayiz kimin ne oldugunuda bilemeyiz neyse konu sapmasin istersen baska biyerden baska sekilde tum muslumanlara vaaz verebilirsin burasi cok uygun degil arkadasin konusuda kirlenmesin

Dinden bahsetmek senin için kirlenmekse eğer vah haline! Ben senin için yazmamıştım onları genel olarak yazmıştım.

Dinden bu kadar rahatsız olduğuna göre sen zaten müslüman olamazsın afedersin

Zor dönemler yasamissiniz ve bu sizi yipratmis haliyle on yargı ile yaklasiyorsunuz birbirinize..

O önyargıyi bir sekil Kırmaniz lazım. .Inada bindirmissiniz ve birseyler duzelmezse daha çok birbirinizi sözlerinizle inciteceksiniz belli ki..

Umitli diye bir arkadaşın konusu vardı haklıyken susmayi başarmak miydi neydi konunun adı. umitli diye arattır açtığı konuya bak..hayatınız oldukça farklı ancak evlilikte ben de dahil eşlerimizle haklı olsak dahi orta yolu bulmak için paylaşımlar var ve guzel bir konu olmuştu. Belki birseyler çıkarabilirsin. .Anladigim kadari ile birseyleri artık düzeltmek istiyorsun.Ama bilmelisiniz on yargılar hemen kirilmayabilir, zamana ihtiyaç duyabilirsiniz ve sabır. .

Mesela bende esimde çok inatizdir. Ama anladık ki bu evliliğe yarar sağlamiyor, o inatlari arada kırmak lazım. .

Birsey sorucam sana kaç yıllık evlilisiniz? Vajinismus yendikten ne kadar sonra hamile kaldin?

Benim anladigim mesela kavga anında kavga etmemeyi tercih etsin..Yani sinirli iken konuşmasın sakinlesince ye kadar.Kendi de sakinlesince bir düşünsün hani ortada o an ki sebep için gerçekten konuşulacak bir şey var mı yoksa çok önemli olmayan bir anlık sinir mi? Kendi için o anki olay gerçekten önemli ise konuşsun ama suçlayici değil. Yani sen söyle dedin o öyle değil gibi sert üslupla değil. Daha yumuşak tonla kendini ifade ederken eşini suçlamasın. Hatta onun tarafından da bakıp haklı olduğu kısmı söylemekten çekinme sin.

O zaman belki adama dank eder.Bu kadın benim tarafımdan da bakıyor haklı olduğum yerleri de görebiliyor. Amacı beni ya da kendini uzmemek için açıklama yapmaya uğraşıyor. Başarabilirse zamanla eşi de aynı şekil davranacak tir. Ve birgün konu sahibi parladiginda onu haklı görecektir. Cunku:bu kadın bu kadar büyütmezdi demek ki gerçekten sinirli ve kızgın kırılmış. .

Çünkü büyük on yargı var eşi tarafından konu sahibinin söyledikleri artık ciddiyetini kaybetmişgibi ggörünüyor. Ve her 2 tarafta ben haklı yim diyor.Benim söylemek istediğim ne olursa olsun alttan almak değildir. Nabza göre şerbet vermek denir ya hani en azından sinirli iken susmayi başarmasi. .

Tabii bu kesin çözüm olur mu bilemem sadece birseyleri düzeltmek istediği için öneri. Denenebilir ama sabır gerektirir.Uzun zamandır ilişkileri bu yönde olduğu için zaman gerektirir.

Ayrıca konu sahibine tavsiyem eşinin ailesini artık şikayet etmesin.Net anlatmadigi için sebebleri bilemiyorum ama belli ki bu şekil de eşi konu sahibinin tarafında olmuyor.Onun yerine anlatma herseyi.Onun kendinin görmesini sağla. Zamanla haklı olduğunu görecektir muhtemelen.Hatta esin şikayet edecek olursa bile yok canım sen yanlis anlamisindir o öyle demek istememiş tir. Ya da sana olan birsey olduğunda ah yaşlılık işte annem bugün böyle böyle dedi başkası söylese söyle söyle düşünürdüm ama annem öyle demek istememiş tir gibi politik davranman lazım. Biri denemis bunu başarılı olmuş.

Yani benim su an oyle cok kv ile ilgili bir problemim yok şükür. Çünkü fırsat vermiyorum beni uzmeleriineaartık. .birinde susarsam artık birinde söylerim. Sonra da eşime bak böyle böyle oldu haberin olsun, ama sana söylemedim bir suru şeyde var öncesinden diye..cunku benden önce davranıp yalan yanlış anlatmasin diye.ama tabii bunu sen örnek alma..

Iste hepsi illa ki yapıyor birseyler.Mesela ben yeni evlendiği mdekv neler neler ssöyledi yüzüme. Baktı ben ses etmiyorum ki eşime de anlatmazdim. Kendince söyle düşünmüş şimdi bu gelin oglana kesin söylüyor dur bir problem çıkmadığınıa göredemek ki ooğlum benden yana diye yüz bularak eşimin yanında da yapmaya başlayınca eşim müdahale etti.ondan sonra kesmek zorunda kaldı laflarini.

Yani demem o ki başlarda eşim ne yapsın ailesi onu uzmeyeyim ssaygı mi koruyayım dedim.Ama karşı taraf fesat düşününce olay ben bile anlamadan benim aleyhine döndü. .Sabır arkadaşım sabır. .Benim duyduğum lafları şu an anlatsam var ya ooooo yani..

Bir dönemde yalan uyduruyorlarmis eşimi üstüme salı yordu biz bir kavga anlatamıyorum anneyi haklı görüyordu. Ama Allah büyük birgün yanımda bir tanık varken kv.de vardı aksama eşime öylesşeyler anlatmiski şok oldum.sana öyle değil böyle olduğunu ispatlicam dedim.tanigi aradım (o kişi kv akrabası ve eşim çok güvenip sever) abla dedim sen bugün nerelere gittin kim vardı ne oldu anlat hoparlör açık tabii.esim bir kez daha şok. .

Yani demem o ki bazen evliliği yürütmek için sabır şart oluyor.Tabii bunlar evliliğin ilk yıllarında oldu şimdi hiç laf söyletmez bana da karışmaz. .Ben hep aile konusunda söyle düşündüm ben onu o beni seviyor ama arada kalmak kadar kötü birsey yok biri es biri aile.adam aileyi 25 yıl sevmiş güvenmis. Yani onları savunması haklı bulması normal.Beni tanıyınca anlayacak , guvenecek.Cok şükür tanıdı da.Yalan soylemeyecegimi artıkiyi biliyor ve herseyi onu uuzmemek için yansitmadigimi. Ne yapalım beni sevmeselerde onlar ailesi beni karistirmadigi müddetçe koparmaya hakkım yok.Cunku bilirim ki o benden ailenden vazgeç dese hayatta vazgecmem ne kötülük yapmış olurlarsa olsun..

Cyan senden alıntı yaptım sonra da yazdıkca yazdım iyi mi? Ne yapayım belki konu sahibinin işine yarar dedim.bir de saat bu saat olunca devreler karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…