- 3 Eylül 2014
- 178
- 184
- 48
- 40
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Okudumda bu hıc aklıma gelmedı ya benım
gördüm onuda.. Ne dikkatsizim yahu okudum hpsini e bu cocukta nasl olmş demedmAşmış canım :)
Tabikide burda cok gordum kerameti kirmizi gecelikte suslenip puslenmede sanan bayan onlarda nasiplensin diye dedim adam zaten pijamana buurun kivirip baska seyler istiyorsa ve ilgisi azalmissa bunun icin ugrasmasinlar degmez :)Zaten arada sevgi saygı olunca pijamaya takılmaz kimse. Bu arkadaşımızın problemi sevgisizlik ve saygısızlık anlattığına göre
İnan o kadar koca varki karısını pijamayla görmek istemeyen ve sırf bakımsız diye boşananan. Evlilikte karşılıklı isteklerin yapılması da evliliğin ömrünü uzatıyor.Tabikide burda cok gordum kerameti kirmizi gecelikte suslenip puslenmede sanan bayan onlarda nasiplensin diye dedim adam zaten pijamana buurun kivirip baska seyler istiyorsa ve ilgisi azalmissa bunun icin ugrasmasinlar degmez :)
Bakim baska o baska ben makyaj sus sac yapmiyorum hic ama cilt bakimi temizligimi yaparim asil bakim budur pijamalarimda cok tatli esim bigun sikayet etmedi bebek gibi kucagina alip sevdi hep ve ne kadar guzel oldugumu soyledi bence bi adam yuzune surdugun boyalar sik kiyafetler olmadan seni seviyorsa o asktir oyle guzel buluyorsa gercekten guzel bi kadinsindir gerisi modifiye faso fiso oyle adamdan suphe duyarimİnan o kadar koca varki karısını pijamayla görmek istemeyen ve sırf bakımsız diye boşananan. Evlilikte karşılıklı isteklerin yapılması da evliliğin ömrünü uzatıyor.
Normalde böyledir ama bu bayanınki sorunlu bir evlilik ve hayatında değişikliğe ihtiyacı var önce kendisinden başlasa mesela çok iyi olumlu sonuçlar alabilirBakim baska o baska ben makyaj sus sac yapmiyorum hic ama cilt bakimi temizligimi yaparim asil bakim budur pijamalarimda cok tatli esim bigun sikayet etmedi bebek gibi kucagina alip sevdi hep ve ne kadar guzel oldugumu soyledi bence bi adam yuzune surdugun boyalar sik kiyafetler olmadan seni seviyorsa o asktir oyle guzel buluyorsa gercekten guzel bi kadinsindir gerisi modifiye faso fiso
Burda bi uye yazdi kuzenimin esi evde bihter ziyagil gibi dolanirdi ama kuzenimin gozu hep disardaydi diye ... pasakli olmadiktan sonra ekstra sus pus yapmaya baslamak daha once yapmiyorsa adamda bak benim icin neler yapmaya basladi dusuncesi uyandirir gereksiz yani kactane erkek esini iki dirhem bi cekirdek karsiliyor evde ??? Süs kendine guvenmeyen kadinin basvuracagi yoldur bence oyuzden ben boyanmayi suslenmeyi sorun cozmekte kullanmam sorun varsa cunku benim guzell olmayisindan kaynakli degildir bilirim akilimi kullanirim suslenmeyi esimle disari cikarken kullanirim :))) hosuma gittigi icinNormalde böyledir ama bu bayanınki sorunlu bir evlilik ve hayatında değişikliğe ihtiyacı var önce kendisinden başlasa mesela çok iyi olumlu sonuçlar alabilir
Bir kadının evde eşine karşı süslenmesi sünnettir, dışarı çıkarken süslenmesi ise haramdırBurda bi uye yazdi kuzenimin esi evde bihter ziyagil gibi dolanirdi ama kuzenimin gozu hep disardaydi diye ... pasakli olmadiktan sonra ekstra sus pus yapmaya baslamak daha once yapmiyorsa adamda bak benim icin neler yapmaya basladi dusuncesi uyandirir gereksiz yani kactane erkek esini iki dirhem bi cekirdek karsiliyor evde ??? Süs kendine guvenmeyen kadinin basvuracagi yoldur bence oyuzden ben boyanmayi suslenmeyi sorun cozmekte kullanmam sorun varsa cunku benim guzell olmayisindan kaynakli degildir bilirim akilimi kullanirim suslenmeyi esimle disari cikarken kullanirim :))) hosuma gittigi icin
Haram sunnet konulari kisiseldir ben dogal halimlede guzelim makyaji evde esim kendisi istemiyor zaten oyuzdende yapmiyorum hemde cildime zarar ama disari cikarken en azindan hafif bi makyaj dogru duzgun giyim sart yoksa evde pijamayla durup disarda dekolte agir makyajla dolanmiyorum evdeki pijamamlada esofmanlada disarida cikacak degilim susten kastim hafif disariya uygun ozendir bunu herkes yaparBir kadının evde eşine karşı süslenmesi sünnettir, dışarı çıkarken süslenmesi ise haramdır
Haram ve sünnet konusu kişisel değildir bütün müslümanlar için aynıdır.Haram sunnet konulari kisiseldir ben dogal halimlede guzelim makyaji evde esim kendisi istemiyor zaten oyuzdende yapmiyorum hemde cildime zarar ama disari cikarken en azindan hafif bi makyaj dogru duzgun giyim sart yoksa evde pijamayla durup disarda dekolte agir makyajla dolanmiyorum evdeki pijamamlada esofmanlada disarida cikacak degilim susten kastim hafif disariya uygun ozendir bunu herkes yapar
Iyide arkadasim benim musluman oldugum ne malum ? Belkide baska dine mensubum burda birsuru insan var belki aralarinda baska dine mensup olanlar var bilip bilmeden dini icerikli kurallari oyuzden herkesin gozune sokmaya gerek yok sen suan tum muslumanlarla degil benimle konusuyorsun din kisiseldir cunku herkes seciminde ozgurdur kimseyi yargilayamayiz kimin ne oldugunuda bilemeyiz neyse konu sapmasin istersen baska biyerden baska sekilde tum muslumanlara vaaz verebilirsin burasi cok uygun degil arkadasin konusuda kirlenmesinHaram ve sünnet konusu kişisel değildir bütün müslümanlar için aynıdır.
Dinden bahsetmek senin için kirlenmekse eğer vah haline! Ben senin için yazmamıştım onları genel olarak yazmıştım.Iyide arkadasim benim musluman oldugum ne malum ? Belkide baska dine mensubum burda birsuru insan var belki aralarinda baska dine mensup olanlar var bilip bilmeden dini icerikli kurallari oyuzden herkesin gozune sokmaya gerek yok sen suan tum muslumanlarla degil benimle konusuyorsun din kisiseldir cunku herkes seciminde ozgurdur kimseyi yargilayamayiz kimin ne oldugunuda bilemeyiz neyse konu sapmasin istersen baska biyerden baska sekilde tum muslumanlara vaaz verebilirsin burasi cok uygun degil arkadasin konusuda kirlenmesin
Dinden bu kadar rahatsız olduğuna göre sen zaten müslüman olamazsın afedersinIyide arkadasim benim musluman oldugum ne malum ? Belkide baska dine mensubum burda birsuru insan var belki aralarinda baska dine mensup olanlar var bilip bilmeden dini icerikli kurallari oyuzden herkesin gozune sokmaya gerek yok sen suan tum muslumanlarla degil benimle konusuyorsun din kisiseldir cunku herkes seciminde ozgurdur kimseyi yargilayamayiz kimin ne oldugunuda bilemeyiz neyse konu sapmasin istersen baska biyerden baska sekilde tum muslumanlara vaaz verebilirsin burasi cok uygun degil arkadasin konusuda kirlenmesin
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
seven adama, isteyen adama, ilgili adama kapıdan girdiği anda bir bakış yeter.... üstünde ne olursa olsun... ama bunalan adama sürekli tartışan adama tepemde dır dır ediyorsun diyen adama nasıl davranmak gerek... işte ona çözüm biraz zor çünkü olayın detayına inmek gerekiyor... detayda da yıpranmışlık ve artık tahammülsüzlük var... eşinizi tanıyorsunuz ona göre davranmanız gerekiyor ama her defasında da alttan alırsanız süreklide suçlu sizsiniz izlenimi olacak o yüzden orta yollu bir davranış sergilemeniz gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?