ayrılsam bir türlü ayrılmasam bin türlü

aradaki muhabbeeti yeniden kurmak için cinsellik dışında birlikte yapmaktan keyif alacağınız ikinizide mutlu eden aktiviteler yapın birlikte yemeğe çıkmak, seçeceğiniz bir film izlemek, birlikte eşler arası iletişim hakkında kitaplar okuyun mesela. arada ihanet,iftira,şiddet, kötü alışkanlıklar da yoksa hoşgörü anlayıs sabır ile aşabilirsiniz inşallah kendi içinizde de evde de sorunlar yaşamanız normal ki çok büyütmemeye çalışın karşılıklı herkes kendi hatalarını görüp kabullendiğinde daha kolay aşarsınız inşallah...

siz kavgayı alışkanlık haline getirmiş gibi görünüyosunuz
tartışmadan konuşmayı deneyin önce yavaş yavaş

Canım kimi erkekler hep ben haklıyım der sanırsam o cinsden değil eşin senin çözümün daha kolay iki tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır unutma kızkardeşimle eşi lise üniversite aynı bölümde aynı okullarda okumuşlar çok sevip evlendiler ama gelgörki kardeşimin hiç saygısı yok eşine sürekli didişme ailesini ön planda tutma sürekli damadın ailesinin açığını arayıp bulup damatla herdaim kavga geçen babama demiş damat sevdim çok sevdim baba kendi eliyle bitirdi aşkı sevgiyi şimdi çoçuklarım için burdayım onlar büyüsün ilk işim boşanmak demiş babam haklı çoçuk çırrrrçırrr çenesi durmazsa olacağı bu dedi inan bitti kardeşimin çenesi bitirdi o büyük aşkı lütfen kendine gel bırak bi kerede o haklı olsun ne olur incilerin dökülmez sevgiliyken yaptığımız kaprisler evliyken geçmiyor canım benim huyu sıra git erkeği elde tıtmak birazda ona sahiplenmekdir onu sevmek saymak görüş ve düşüncelerine saygı duymakdır o zaman seni ailesi gibi görüyor

Kirmizi gecelik giyebilirsin

Saka biyana kirmiziya veya suslenip puslenmeye ugrasmayin hic seven adam ona bakmiyor ben evde gayet salas esofmanla duruyorum cicekli bocekli pijamada giyiyorum evde en ufak makyaj yapmiyorum sac baş yapmiyorum dogal kivircik dalgali halinde ama temizimdir dusumu alirim cilt bakimimi yaparim guzel kokarim okadar ve cinsel sorunumuz olmadi hic ve esimde hic isteksiz ilgisiz olmadi bana bence suslenmekle degilde duygularda hasar var

burda evliliğimin tüm ayrıntılarını anlatırsam destan yazmam lazım vajinusmus geniş bir konu tam ilişkiye giremeden bile hamile kalınabiliyor coksukur benimkiş öyle değildi ama hamile kalmama rağmen hala sıkıntı çektim. neyse.
hamileliğimide tek geçirdim cogu ayını
yani benim konu uzun sadece kısaya ındırgeyerek özünü yszdım suan son durumdan muzdarıbım ben

Sen sürekli ailesini didiklersen adam da seni didikler. Uğraşma ailesiyle boşver ne halleri varsa görsünler, onlar da sana bulaşmasın, sen evindeki huzuru sağlamaya çalış. 3. şahısları konuşmaktan daha birbirinizi tanıyamamışsınız üstelik çocuğunuz da var daha dikkatli olmanız gerekmez mi? Sonuçta artık olgunlaşmanız gerek bazı şeyleri alttan alıp görmezden gelmeniz gerek karı koca olarak.
Sevgisi bitmiş diyorsun, nerden anladın peki? Bi evlilikte sevgi olmazsa sonu ne olur ki o evliliğin?
Sorunlarınız bence büyük ama aşılmayacak şeyler değil. iki tarafın da mücadele etmesi lazım, kavga etmeyin, azaltın en azından, her şeyi takmayın.
Cinsel sorunların atlatılması için evde huzur olmalı. Hele bayanlar kafayı bişeye takarsa sonu isteksizlik oluyor maalesef.

yorumlarınız için hepinize teşekkürler tek tek okudum ve önerilerinizi dikkate alacağım yarın tekrardan süslenip püslenip karsılayayım bakalım bu son ama gerçekten baktım olmuyor cekip gideceğim gerçekten

bilemiyorum da sürekli tartışmanın olduğu bir ailede... bir iki gün süslen püslen birkaç saat herşey yolunda gitsin eee sonra ne oluyor... ertesi gün yine tartışma kavga gürültü... yinemi süslenip püslenilecek... ne bileyim benim içimden gelmezdi heralde... ayrıca süslenip püslenmek için kavgamı etmek gerekiyor... hadi bir tartışma olur suçluda sen olursun da ertesi gün gönlünü almak için bişeyler yaparsın... ama sürekli tartışmanın olduğu yerde bu tip şeylerin hiçbir değerinin olmayacağını düşünüyorum...

Aynen zaten bunları bildiğim için sordum. Tam birleşme olmadan bebek sahibi olduysanız keşke olmasaydınız hani şöyle şöyle yapın vs diye . Neyse çaresizlikten birbirinizi yıpratmışsınız. Kırmızı gecelik değil, sakin bir konuşma yapmanız lazım karşılıklı diye düşünüyorum.

Seni sevmediğini iddia ettiğin bi adama neden süsleniceksin ki?
Eğer kalıcı çözümler istiyorsan iletişim kurman şart. Konuşun, oturun boş boş muhabbet edin ama birbirinizi dinleyin. Süslenmek, güzel bi gece geçirmek kendiliğinden gelişir zaten. Kurmaca olursa sen de gergin olursun.

Normalde ben de evde hergün süslü püslü gezmem yeri gelir pijamayla bakımsızca dolaşırım ve kocamın ilgisinde sevgisinde bir değişiklik olmaz yalnızzzz siz

Lütfen sakin olmaya çalış
Istedikten sonra aşılamayacak bir şey değil. Son mon diyerek kendini sartlandirma. Ben seni çok iyi anlıyorum inan. Beraber sinemaya gidebilirsiniz. Çocuğu birine bırakma şansınız yok mu?
Bi anda çözülmez zamana yay ve sabret.

seven adama, isteyen adama, ilgili adama kapıdan girdiği anda bir bakış yeter.... üstünde ne olursa olsun... ama bunalan adama sürekli tartışan adama tepemde dır dır ediyorsun diyen adama nasıl davranmak gerek... işte ona çözüm biraz zor çünkü olayın detayına inmek gerekiyor... detayda da yıpranmışlık ve artık tahammülsüzlük var... eşinizi tanıyorsunuz ona göre davranmanız gerekiyor ama her defasında da alttan alırsanız süreklide suçlu sizsiniz izlenimi olacak o yüzden orta yollu bir davranış sergilemeniz gerekiyor....

Cnm eski askı arama.. evlilik öldürüyor... bi de çocuk doğunca esler birsirinin merkeznden çıkıyor çocuk o merkeze oturuyor.. taktik değistir.. o köpürünce susmayı dene bakalm. Kaale alınmayınca napcak..

Bence öncelikle yapman gereken biraz alttan almak olsun . Yeterince birbirinize içinizi dökmüşsünüz zaten . Varsın tartışmada eşin sürekli konuşsun ama sen alttan almaya çalış . Bir iki kez kendini tutup böyle yaptın mı , sonrası da eşinde senin yaptığını yapmaya çalışacak göreceksin . Bu kez sen çok gergin olduğunda eşin alttan alacak .

Güzel ve bakımlı gözükmek herşeyden önce kişinin kendisini mutlu eder . Tabii ki eşinin de yoluna gider ama her şey yolundaysa eğer . Aksi halde iki gün sonra o güzel halini görmeyecek bile , bu seni daha fazla üzer bu kez . Biraz sabır ve zaman lazım sana .
Sonrasında zaten arada sevgi varsa düzelir aranız ...

Zaten arada sevgi saygı olunca pijamaya takılmaz kimse. Bu arkadaşımızın problemi sevgisizlik ve saygısızlık anlattığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…