- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
- 78
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Ay nolur bir daha söyleseniz ? Fark etmemişim. Merak ettim sadece neden bu kaba tavır ?
Tam aştım derken demişsiniz, 1,5 yaşında kızım var demişsiniz. Demek ki 1,5 yıl önce aşmışsınız .
Yani 1,5 yıldır mı hep kavga var? çok uzun bir süre bu zaman dilimi. Bağlantıyı kuramadım.
"Tam aştım derken" cümle kalıbından da aştığınız tam anlaşılmıyor. Hani tedavi yarım kalmış gibi geldi. O yüzden dikkat edememek değil de, cümlelerdeki bağlantısızlıktan bağlantı kuramadım sanırım.
Hani belki virgül , büyük harf filan kullanırsınız o zaman dikkat etmesi daha kolay olur.
burda evliliğimin tüm ayrıntılarını anlatırsam destan yazmam lazım vajinusmus geniş bir konu tam ilişkiye giremeden bile hamile kalınabiliyor coksukur benimkiş öyle değildi ama hamile kalmama rağmen hala sıkıntı çektim. neyse.
hamileliğimide tek geçirdim cogu ayını
yani benim konu uzun sadece kısaya ındırgeyerek özünü yszdım suan son durumdan muzdarıbım ben
Seni sevmediğini iddia ettiğin bi adama neden süsleniceksin ki?yorumlarınız için hepinize teşekkürler tek tek okudum ve önerilerinizi dikkate alacağım yarın tekrardan süslenip püslenip karsılayayım bakalımbu son ama gerçekten baktım olmuyor cekip gideceğim gerçekten
yorumlarınız için hepinize teşekkürler tek tek okudum ve önerilerinizi dikkate alacağım yarın tekrardan süslenip püslenip karsılayayım bakalımbu son ama gerçekten baktım olmuyor cekip gideceğim gerçekten
Normalde ben de evde hergün süslü püslü gezmem yeri gelir pijamayla bakımsızca dolaşırım ve kocamın ilgisinde sevgisinde bir değişiklik olmaz yalnızzzz siz sevgi sorununuzun olduğunu söyleyince en azından ilgisini ilk önce nasıl çekebilir
Normalde ben de evde hergün süslü püslü gezmem yeri gelir pijamayla bakımsızca dolaşırım ve kocamın ilgisinde sevgisinde bir değişiklik olmaz yalnızzzz siz evliliğimde problem var diyince özellikle de sevgi saygı anlamında ben de ilk olarak bu şekilde ilgisini çekebileceğinizi düşündüm. Çünkü her erkek önce kadına dış görünüşü yüzünden yaklaşır ve insan eşini bakımlı ve seksi görmek ister arada bir ve kadının da erkeğinde hakkıdır. Sizin öncelikle eşinizin dikkatini üstünüzde toplamanız lazım
Zaten arada sevgi saygı olunca pijamaya takılmaz kimse. Bu arkadaşımızın problemi sevgisizlik ve saygısızlık anlattığına göreKirmizi gecelik giyebilirsin
Saka biyana kirmiziya veya suslenip puslenmeye ugrasmayin hic seven adam ona bakmiyor ben evde gayet salas esofmanla duruyorum cicekli bocekli pijamada giyiyorum evde en ufak makyaj yapmiyorum sac baş yapmiyorum dogal kivircik dalgali halinde ama temizimdir dusumu alirim cilt bakimimi yaparim guzel kokarim okadar ve cinsel sorunumuz olmadi hic ve esimde hic isteksiz ilgisiz olmadi bana bence suslenmekle degilde duygularda hasar var
Okudumda bu hıc aklıma gelmedı ya benımBeben nasıl oldu ? Vajinusmus ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?