Aylardır kafamı bu soru kurcalıyor...Zaten 2 ay kadar ayrılık süreci yaşadık ve sonra yine başladık.Çok seviyorum ama öyle huyları var ki çok garip.Bana bir akıl verin lütfen.Örneğin ona kızmamı kaldıramıyor haklı olsam bile,onun sözünden çıkmamı istemyor resmen ona tamamen tabi olmam gerektiğini düşünüyor.Tüm bunların yanında çok ince birisi ama bu saydıklarım ayrılmak için yeterli mi?Tüm erkekler böyle mi?Sevdiğim için cesaret edemiyorum çünkü ayrılsam da gene çalıştığımız ortamda hergün yüzyüze olucaz.Kaldırabilir miyim??Off ki ne offf...
bu arada benim sevgilimle de en büyük problemimiz bu.. ne olursa olsun sinirlenmemi kızmamı istemiyor.. sakin davranmamı hep olumlu olmamı bekliyor benden.. bu çok zor benim için.. sevgilimle bi tartişiyoruz dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor.. tartişmayalım diyor.. zaten huzursuz bi ailede büyüdük ikimizde hep kavga ortamındaydık bari biz birbirimize huzur mutluluk verelim sorun varsa sakince konusalım diyor.. ben hemen alevleniyorum sesim yükseliyor agresif davranıyorum o da benım bu hallerimden hiç hoşlanmıyor..
hmm o zaman sinirlendiğinde kapatın telefonu bi süre sonra konuşun karşılıklı sakinleştiğinizde
bi de öyle deneyin sevgiline de rahatsız olduğunu belirt
ne demek erkek kızabilir
asıl erkekler daha kibar olmalı bence
sanki aynı benim sevgilimi anlatmışsın.. oda böyle çift kişilikli gibi davranıyo herzaman, zaten öyle olduğu için bi türlü karar verip ayrılamadım yıllardır.. kötü bişey yapar kırar, artık dayanamıycam bu sefer derim ama sonra güzel bişi yapar, bişi der yine kaldığımız yerden devam ederiz.. ama en fazla 1 ay sürer bu iyilik yine en ufak şeye sinirlenir kötü bişey söyler sonra özür diler..ister ki hep onun istedikleri olsun lafından hiç çıkmayayım ozaman dünyanın en iyi kızıyım ama yanlış bişi yapınca iyiliklerim hiç gözüne gözükmez saçma sapan bi insan tam dengesiz 3 yıl olcak hala anlayamıyorum okadar hata yapar ben asla tavır yapamam yine suçlu olurum çünkü bende neden hala devam ettiğimi anlayabilmiş değilim onuda çözebilmiş değilim böyle bi insanı kim çözebilirki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?