Ayrılsam mı?

fenci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
98
0
86
İstanbul
Aylardır kafamı bu soru kurcalıyor...Zaten 2 ay kadar ayrılık süreci yaşadık ve sonra yine başladık.Çok seviyorum ama öyle huyları var ki çok garip.Bana bir akıl verin lütfen.Örneğin ona kızmamı kaldıramıyor haklı olsam bile,onun sözünden çıkmamı istemyor resmen ona tamamen tabi olmam gerektiğini düşünüyor.Tüm bunların yanında çok ince birisi ama bu saydıklarım ayrılmak için yeterli mi?Tüm erkekler böyle mi?Sevdiğim için cesaret edemiyorum çünkü ayrılsam da gene çalıştığımız ortamda hergün yüzyüze olucaz.Kaldırabilir miyim??Off ki ne offf...

bu pek yeterli bi sebep gibi gelmedi bana cnm biraz daha anlat istersen nelerinden şikayetçisin

icine sinmiyorsa bencce devam etme. kendine haksizlik ediyorsun demektir bu cunku.

tatlım aynı durumdaız
sank bnm erkek arkadaşımı tarif etmişsin
ne kadsar zor olsa da ilişkiyi götürmek ben götüreceğim
bırakamam çünkü çok seviyorum :asigim:

bi de bi ayrılık yaşanmış. nedeni neydi. aynı sebepler devam ediyo mu.. eğer beklentilerinden cevap alamıyosan bu ilişkide ve ayrılınca şuan olduğundan daha mutlu huzurlu olacaksan bitir.. ama iyi düşün.. zaten bi kere ayrılmışsınız bu sefer ayrılırsanız tamamen biter.. yoksa ayrıl tekrar bariş falan iyice cılkı çıkıyor ilişkilerin.. yipraniyosun.. o yüzden ya son noktayı koy ya da bazı şeyleri düzeltmeye çalişin beraber

bu arada benim sevgilimle de en büyük problemimiz bu.. ne olursa olsun sinirlenmemi kızmamı istemiyor.. sakin davranmamı hep olumlu olmamı bekliyor benden.. bu çok zor benim için.. sevgilimle bi tartişiyoruz dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor.. tartişmayalım diyor.. zaten huzursuz bi ailede büyüdük ikimizde hep kavga ortamındaydık bari biz birbirimize huzur mutluluk verelim sorun varsa sakince konusalım diyor.. ben hemen alevleniyorum sesim yükseliyor agresif davranıyorum o da benım bu hallerimden hiç hoşlanmıyor..

Ayrılık sebebi anlaşamayacağımız düşüncesiydi ama oda bende dayanamadık.Şimdide normalde çok iyiyiz ama küçük bir sorun çıktı mı o sorunu aşamıyoruz.Kavga anında sayıyor da sayıyo illa ben alttan alıcam bayanım ya öle gerekiyormuş.Erkek sinirlenir söyler,bayan alttan alır mantığı.Gerçi sonradan aklı başına geliyor özür diliyor ama ben kırılmış oluyorum işte...Bak gene msj atmış çok ileri gittim özür dilerim diye...Ama böle de kır yapıştır olmuyor ki....

Senin ki en azından kendiside sakin davranıyormuş o iyi en azından...

evet kendisi çok sakindir.. çok sinirlendirdiğimde çıkar gider beni kırmaz.. ben kırıyorum işte.. sonra da pişman oluyorum.. onun gibi olabilsem mükemmel olacak hersey..

canım sayıyor da sayıyor derken küfür mü ediyor? kızmak tamam arada her ilişkide olur ama küfürse buna katlanmak zorunda değilsin kesinlikle

hmm o zaman sinirlendiğinde kapatın telefonu bi süre sonra konuşun karşılıklı sakinleştiğinizde
bi de öyle deneyin sevgiline de rahatsız olduğunu belirt
ne demek erkek kızabilir
asıl erkekler daha kibar olmalı bence

Adamların çoğunun zihniyeti böyle işte...

sanki aynı benim sevgilimi anlatmışsın.. oda böyle çift kişilikli gibi davranıyo herzaman, zaten öyle olduğu için bi türlü karar verip ayrılamadım yıllardır.. kötü bişey yapar kırar, artık dayanamıycam bu sefer derim ama sonra güzel bişi yapar, bişi der yine kaldığımız yerden devam ederiz.. ama en fazla 1 ay sürer bu iyilik yine en ufak şeye sinirlenir kötü bişey söyler sonra özür diler..ister ki hep onun istedikleri olsun lafından hiç çıkmayayım ozaman dünyanın en iyi kızıyım ama yanlış bişi yapınca iyiliklerim hiç gözüne gözükmez saçma sapan bi insan tam dengesiz 3 yıl olcak hala anlayamıyorum okadar hata yapar ben asla tavır yapamam yine suçlu olurum çünkü bende neden hala devam ettiğimi anlayabilmiş değilim onuda çözebilmiş değilim böyle bi insanı kim çözebilirki zaten

Ya sen ben miyim ya da ben sen misin ya 3 sene oldu diyorsun benim 1 sene olcak bende diyordum ilerleyen yıllarda çözerim diyordum adamı demek ki bunlar kördüğüm...

bende hep o ümitle geldim bu günlere şimdi askerlik adam eder diye umuyorum ama aramıza giren mesafaler, özlem bile onu adam etmiyo ordan bile yetiyo canıma.. bazen keşke ozamanlar bıraksaydım diye düşünüyorum

Canim benim nisanlimda öyledir.
Sinirlenince kirar, yikar, yakar, 2 dk sonrada pisman olup özür diler.
Saman alevi gibidir siniri, aniden tutusur, hemende söner.
Senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum.
Kirdiktan sonra özür dilemis ne yazar ki demi.
Bu bir degil, iki degil sürekli tekrarlanan birsey.
Ben cok konustum kendisiyle bunu.
Oda cok üzülüyor bu duruma. Isteyerek olmuyor hic bir zaman diyor.
Ben bunu anlamakta zorluk cekiyordum, nasil olmaz diyordum.
Ta ki bir kac kere kardesime ayni sekilde davranana kadar.
Birden sinirlenip azarliyordum, sonra pisman olup üzülüyordum.
Ve yine yapiyordum. Ve gercekten elimde olmadan yapiyordum, sonrada niye yaptimki diyordum. Cok sinir bozucu bi durum.
Ama benimki stresli bir dönemden kaynaklandigi, ve normalde sakin bir yapida biri oldugum icin gecti.

Bunun iki formülü var canim, ya o sinirlendiginde bosverip kulagini tikayip ordan uzaklasacaksin, yada bu yükü tasiyamam diyip eyvallah diyeceksin.

Ama bence Türk erkeginin %70i böyle. Belki daha fazlasi.

ya erkek değişmiyor. değişmek çok zor. değişir diye ümit etme. bu huyunu ya kabullenmeye çalış ya da bırak gitsin yani.

ben de bana kızmamasındna şikayet ediyorum bazen. gerçi çok yeni daha ilişkimiz. ikimizde kötü yanlarımızı daha göstermedik sanırım. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…