• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrımcılığı artık kaldıramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onların durumu çok çok farklı maaş+nafaka+ kira masrafı yok fatura yok diğer taraf ev kuracak masrafı çoktu vs vs o konuya girmeyim tekrardan konu sapmasın başka yöne
Yoo farklı falan değil. İlk mesajımda dediğim gibi o zaman da haksızdınız şimdi de haksızsınız. Eski konunuzu, neler söylediğinizi çok net hatırlıyorum ben.
Sapmasın tabi ama işte insan başka insanlara (kendi yeğenine bile) bir şeyleri layık görmeyince gün geliyor kendi ihtiyacı olduğunda da ona layık görülmüyor bazı şeyler. Bunu anlayın diye eski konunuzu açıyoruz. Sizin karmanız kirli biraz.

onların durumu çok çok farklı maaş+nafaka+ kira masrafı yok fatura yok diğer taraf ev kuracak masrafı çoktu vs vs o konuya girmeyim tekrardan konu sapmasın başka yöne
Ama siz orda çocukların masraflı olmadığını söylüyordunuz. Anne olan ve çocuk masrafını size kalem kalem sayan üyelerle tartışıyodunuz. Sizin henüz çocuğunuz yok bu kadar iddialı konuşmayın demişti üyeler. E masraflı mıymış bari?

Yoo farklı falan değil. İlk mesajımda dediğim gibi o zaman da haksızdınız şimdi de haksızsınız. Eski konunuzu, neler söylediğinizi çok net hatırlıyorum ben.
Sapmasın tabi ama işte insan başka insanlara (kendi yeğenine bile) bir şeyleri layık görmeyince gün geliyor kendi ihtiyacı olduğunda da ona layık görülmüyor bazı şeyler. Bunu anlayın diye eski konunuzu açıyoruz. Sizin karmanız kirli biraz.
Peki.

Evet annemin büyüttüğü kreş yaşı gelmiş çocuğa 😎

Hala durup düşünmüyorsunuz. O cocugun anneside yalniz. Kres yasina gelmis cocugun talepleri bitmez. Yemek ister, oyun ister, begenmemeye baslar farkli seyler ister. 6 aylik bebek gibi kenara koydun mu beklemez.
O konuda size kalem kalem cocugun masraflarini yazmistim cok net hatırlıyorum yinede geri adim atmamistiniz. Yegenlerinizle alip veremediginiz nedir?

Ben olsam arar annemede soverdim ablamada söverdim sonra hepsini engeller çıkarırdım hayatımdan
Ablamı arar öyle bi saydırırdım ki annemi cocuklariyla kendine bağladığına bin pişman olurdu
Bu ne yaa millet çift cift doğuracak diye annnen diğer torununu bile görmemiş doğru duzgun
Bı torun ablanın çocuklarımı varya soruyu okuyunca bile cinlendiysem gerçek yaşasam ortalığı yikardim
Yengem bikere anneme bu teklifte bulundu gel bizde kal çocuğuma bak diye ortalığı yıktım evde biz varız küçük kardesim var annem torun bakmak için taaaa memlekete gidecek gelin rahat etsin diye ha doğduğuna pişman ettim hepsini.
Sövmek ne yahu anneye.Koskoca kadın seni büyütmüş.Sadece senin çocuguna bakmadı diye arayip sövülürmü?Ne kadar doğru davranış bu?Bedevi canım her konuda bir olay çıkariyorsun az sakin.🤣

Sövmek ne yahu anneye.Koskoca kadın seni büyütmüş.Sadece senin çocuguna bakmadı diye arayip sövülürmü?Ne kadar doğru davranış bu?Bedevi canım her konuda bir olay çıkariyorsun az sakin.🤣
Ya hani diyolar ya annen yazıktır rahat bırak filan e diger abla neden anneme yazık demiyor?cidden neden tek taraflı fedakarlık?
Anne zaten anne olsa gideyim en azından diğer torunuda bı goreyim bir iki hafta diğer kızında kalayım der yok anam her ailede bı çocuk mutlaka haksızlığa ugruyo
Bide bana haksızlık yapılınca tabi sovuyorum gözüm görmuyo hicbiseyi
Fjfjfjfjfk sinirlendim yine 😹

Ben yaparsam kreş öğretmeninden yapıcam ya, biz kafede otururken arkadaşımın bebeğine bakan adam kendi çocuğuna da bakar 😂 sonra gelicem artist artist yazıcam KK'ya 'benim kocam...' diye 🥰🥰
O zaman kimse "doğur da gel konuş" diyemez
Hadi inşallah 🧿

Eski konularınıza bakınca sizde bir kardeş, yeğen problemi olduğu net bir şekilde gözüküyor. Herkesin yeğeni,kuzeni var ama sürekli bu konular hakkında şikayetçi olan çok az üye var. Siz de onlardan birisiniz. Bir insan bir konudan bu kadar şikayet ediyorsa dönüp kendine ben ne yapıyorum diyebilmelidir. Ben sizin genel olarak kıskanç bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Abinizin verdiği 3 kuruş parayı bile yeğenlerinizden kıskanmışsınız hâlâ utanmadan nasıl aynı konuları açabiliyorsunuz anlamıyorum. Allahın sopası yok işte. O kadın tek başına,boşanmış bir kadın olarak zorlanınca ajitasyon derseniz bugün sözde kocanız ve anneniz olmasına rağmen tek başına çocuk büyütmek zorunda kalırsınız.🤷🏻‍♀️

Yeğenine gönderilen parayı çok gör Burcu'nun çocuk sonrası dramı. Halbuki çocuk büyütmke çok kolay değil miydi?
O konuda yine aynı yerdesiniz üstelik. Annenizin kredi yaşına kadar baktığı çocuk demek.

Sizin çocuğunuzun anneniz tarafından aynı şehirde 5 aydır görülmemesi fazla geldi bana tek başına bakinca burası ayrı ama çalışan ablanizi bırakıp tamamen sizin yanınıza gelemez ki. En nihayetinde siz çalışmıyorsunuz ve şuan ablamızın annenize ihtiyacı daha fazla. Anneniz açısından bakinca da kadın yıllardır çocuk bakıyor, çalışsa bi sigortası olurdu. Konuda üzüleceğim kişi o oldu.

Merhabalar öncelikle bu derdimi kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Linçlemeden önce nolur empati yapın
4 ay önce biri girdi hayatıma. Gerçekten görünüşü, mesleği, konuşmalarıyla tam aradığım insandı. Üç yıllık bir yanlızlıktan sonra turnayı gözünden vurdum diyordumki "sana bir şey söylemem lazım ama seni tanımak,doğru zamanı beklemek istiyordum konuşmak için"dedi (tabi ben bağlamak duyduğunda kaçamayacağın zamanı yakalamk olarak buluyorum bunu) " bir evlilik yaptım ve ayrıldık. Çekişmeli boşanma olduğu için uzun sürüyor . Dava açılalı üç yıl bitti ama pandemiden dolayı ertelemele, hakim değişikliği derken daha birkaç dava anca görüldü. Ve uzayacaktırda sonuçlansa bile karşı taraf temyize götürecek. Evli görünsemde değilim aslında yenin ederim yeni bir yuva kuramayım diye intikam için karşı taraf sürekli davayı uzatacak şeyler yapıyor. Kendi başka şehirde annesinin yanında iki yıldır" tarzı bir konuşmaydı. E devletindende gösterdi tarihleriyle. Zaten söylediği doğru iş yerinden biriyle ev arkadaşı pnunla kalıyorlar. Nasıl ağladım nasıl kalktım gittim ordan anlatamam.ama aradan birkaç gün geçip sakin kafayla düşününce hak verdim. Sonra hak verdiğim için kendime kızdım sonuçta evli. O kadar arada kaldımki. Benim gönlüm onunla olmaktan yana gerçekten aşık oldum. vicdanen ben ayırmadım yuva yıkmadım ama bir yandan da toplumdaki algıya göre metreslik bunun adı (bu arada ikimizde 28 yaşındayız)
Konu sahibi çocuğunuzun babası evli sevgiliniz mi? Sonunda boşanmasını bekleyip onunla evlenip çocuk mu yaptınız ?

Haklısınız. Ama torununu özlemeyince ister istemez bileniyorum
kırgın olabilirsiniz ama bilenmeyin

benim 2 tane yeğenim var 5 senedir ben gidip görüyorum kardeşim, bize beni geçeyim hadi annemlere gelmiyor....ama kıbrısa tatile gidebiliyor :KK70: bizde de böyle bir model var ama bilenmiyorum. kırgın mıyım, bu konuda kırgınım, bununla ilintili yaşadığımız şeylerden dolayı kırgınım. fakat yeğenlerim minicik çocuk. ablanızın bebekleri de minicik çocuk.

Ya hani diyolar ya annen yazıktır rahat bırak filan e diger abla neden anneme yazık demiyor?cidden neden tek taraflı fedakarlık?
Anne zaten anne olsa gideyim en azından diğer torunuda bı goreyim bir iki hafta diğer kızında kalayım der yok anam her ailede bı çocuk mutlaka haksızlığa ugruyo
Bide bana haksızlık yapılınca tabi sovuyorum gözüm görmuyo hicbiseyi
Fjfjfjfjfk sinirlendim yine 😹
O ablasının sorunu demiyorsa anne git kardeşimede ugra.
Ama yinede biz burdan okudugumuz kadar yorum yapa biliyoruz direk söv filan olmuyor ama ya yaşlı başlı kadın.Burda sövecek hakaret edecek kadarlik bir durum yok zaten olsa bile anneye sövulmez kötu bile olsa annendir senden büyük saygi sende kalsın.
Belki oda hakli biz bilmiyoruz.🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X