- 1 Aralık 2020
- 5.669
- 60.592
- 498
- Konu Sahibi burcumsu12
Uzun zamandır sitede aktif değildim ama sırf bu konunuza yorum yapmak için giriş yaptım.Yardıma gelmeyeceği için işi bıraktım. Eşim bu kadar saat çalışmıyordu ben ili bırakınca ekstra çalışmak durumunda kaldı kimseyr güvenerek doğurmadm zaten. Çocuk doğduktan sonra gücüm gitgide azaldı uykular bozuldu bakım zorlaştı lohusalık ağır geldi altından kalkarım sandğın herşeyin altında kaldm ve bebeğim ilk zamsnlar çok gazlıı bi bebekti hala kndime gelemedm
Burcu hanım eşiniz neden çocuk olunca fazla çalışmak zorunda kaldı ki? Hatırlarsınız bundan 1,5 sene önce (az önce konu tarifine baktım) abinizin eski eşi, ortak çocukları için 1500 tl nafaka yetmiyor 3 bin lira istiyorum diye nafaka arttırım davası açınca kadına söylemediğinizi bırakmamıştınız. üstelik o para kreş parası bile değildi. Altı üstü bir çocuk ne kadar masraflı olabilirdi? Sayfalarca insanlarla tartışmıştınız. o kadın da tek maaşla babası yanında olmayan bir çocuğun maddi manevi yükünü yüklenmişti. Şimdi siz çocuk olunca tek maaşla geçinmekte zorlandığınızdan eşiniz fazla çalışıyormuş. O kadına ajıtasyon yapıyor diyordunuz. Hayat bazen insana söylediği sözleri böyle yediriyor.