Ayrımcılık

bir de 2 gelini olup birinin kicini yalarken digerini ezmeye calisanlar var hepsi allaha havale
Gelinlerden biri daha baskındır, baskın olanla başa çıkamayacağını anladıysa tüm gücünü bari sessiz, sakin olanı ezmek için harcayayım diye düşünüyor olasalar gerek veya birinden menfaati vardır.

Biz 9 yıllık evliyiz. Evliliğimizin 6 senesi kesintisiz her cumartesi veya pazar 9-9.30 da arandık . Uykudan kalkıp açardı eşim bazen açmazdı uyanınca arardı ütüne bir de laf yerdi neden tlf açılmıyor diye, uyuyotuz derdi eşim haftasonu sonuçta.bebeğim oldu yine aynı bütün gece uyumazdı bizde uyanıktık sabah uyurdu yavrum. Bu hafta içi beni arar 9 da , h. Sonu eşimi. Lafı yer inada yine arardı.kızı evlendi bir kv dedeyiz günlerden pazar.Kızı aradı saat 1.30. Yeni uyanmış.kv dediki arayacaktım ama uyuyorsunuz diye rahatsız etmek istemedim!!! Bu ne şimdi garrzin neydi bana oğluna

sen annesinde benimki be dersin
Haklısınız ama zaten bayramın ilk günü eşimin halasinda buluscaz ve herkes kura cekti hediyelesme olcak cocuklarda dahil ve ben o çocukları düşünüyorum yazık ya oglumda hediyelerini bekliyor kaç gündür. Esimin halasinda toplanacagimiz icin hepimiz birsey yapip getirecektik yemek icin şimdi gitmesem bilmiyorum ne kadar doğru olurki

ayy takma seker rovansi bayram sonrasina sakla bak ne guzel organizasyon yapilmis

Küçük görümcemde ses kaydı yollamış iftara bize gelin planınız yoksa ablam geldi diye. Bende dedim ablanın geldiğini instagramdan gördüm zaten ve malesef gelemicem planimiz var dedim. Inat değil mi anneme gitcem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…