Yaptırıcam canım ama kaçıncı haftada yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. İnternette 17-22 yazıyor. 18 de gitsem yaparlar mı ? Herkes 22-22 de gitmiş. Farkediyor mu yani ?Yaptırmayı düşünüyorsan süreyi gecirme canım ayrıca yaptırmayı öneririm. Mesanesinden kalbine kadar her şeyini görüyorsun. Çok güzel bir duygu
Hayır farketmez yeter ki o bahsedilen süreç içinde git. Hastaneyi arayip öğrensen daha iyi sanki. benim.doktor 20.hafta demisti ama senin doktor belki 22 de gel diyecek. BilemiyorumYaptırıcam canım ama kaçıncı haftada yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. İnternette 17-22 yazıyor. 18 de gitsem yaparlar mı ? Herkes 22-22 de gitmiş. Farkediyor mu yani ?
20-24 hafta arası yapılır. ben 20 de yaptırdım ..İnternette ayrıntılı ultrasonun yani bebeğin tüm organlarının tek tek incelendiği ultrasonun 17-21 haftalar arasında olduğu yazıyor. Siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız ?
Kızlar ayrıntılı ultrasonu hangı hstanede yaptırdınız ve fıyatlarını ogrenebılırmıyım
Peki devlet hastanelerinde yapılıyor muİstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi'nde Hakan Bey'e yaptırdım. 425.-TL'ya yaptırdım.
Eltim 21 haftalık hamile. O da dün Ataşehir Memorial'de Tolga Bey'e yaptırdı. 485 yada 495.-TL ödedi
Evet radyoloji yapıyoPeki devlet hastanelerinde yapılıyor mu
Ozaman kadın dogum doktoruna randevu alıp ayrıntılı usg ye girmek istiyorum dersek onlar mı radyolojıye yönlerdiriyo dvletteki doktorlar yanıEvet radyoloji yapıyo
Saol canımEvet canım 20. Haftanda gidersen doktor yönlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?