Ayrıntılı(ikinci düzey) ultrason

İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi'nde Hakan Bey'e yaptırdım. 425.-TL'ya yaptırdım.

Eltim 21 haftalık hamile. O da dün Ataşehir Memorial'de Tolga Bey'e yaptırdı. 485 yada 495.-TL ödedi

Muayene ücretleri ne kadar peki? Rakam bana biraz yüksek geldi de.

Valla 300 diyende var 500 diyen de 600 diyen de değişiyor. Ama devlet hastanelerinde de yapılıyor

19'a yaptık ama beyin gelişimini tam görebilmek için 20'de bir daha çağırdı.
20 en uygun zamanmış.
İstanbul'da özel hastanede perinatoloji prof'u 900 TL ücreti. özel sigorta ile 100 TL verdik.

Muayene ücretleri ne kadar peki? Rakam bana biraz yüksek geldi de.

Medipol Hakan Bey'in SSK ile 100.-TL ödüyorsunuz muayeneye. Benim sağlık sigortama göre istenilen tutar 285.-TL.

Memorial Tolga Bey 210.-TL diye biliyorum.

22+2 de yaptırdım yani 23. haftamın içindeydim. 24. haftaya kadar yapılıyor. Kurtköy ersoy hastanesinde 300 Tl ye yaptırdım.SGK'lı fiyatı bu

Doktorunuz mu yönlendiriyor kızlar ayrıntılı ultrasona . Bana henüz birşey demedi. Alsam mı acaba randevu?

Konuyla alakasız ama sende bebeğinin adını masal mı koyacaksın? Bende masal koyucam inş

Konuyla alakasız ama sende bebeğinin adını masal mı koyacaksın? Bende masal koyucam inş
Evet allah nasip ederse masal koyucam :) kızım olacağına o kadar inanmıştım ki daha hamile olmadan ismi hazırdı :) adıyla yaşasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…