Ayrıntılı ultrason hakkında bilgi?

Peki Gözdecim, iyi inceliyorlar mı bebeği? Renkli ultrason değil di mi? Sadece ayrıntılı ultrason bu ?

Mermaidcim verdiğin bilgi için sağol canım. Ataköyde, diğer okuduğum rakamların yanında gayet uygun görünüyo. Önce bi Gözdenin gittiği Medikal Parka sorarım olmazsa Ataköy o zaman. ıkiside yakın bana. Başka fiyat verebilcek arkadaşların mesajarını bekliyorum...

incelediler ayrıntılı ultrasonda bakılması gereken her yere bakıldı baş ölçüldü kemikleri falan her yeri yüzünü de gösterdi hatta net gördüm gözleri ağzı burnu falan her yeri sağlam dedi (maşallah)hatta hala gözlerimin önünde yüzü çok güzel geldi bana yüzü falan cinsiyeti erkekdi ama kesin değildi ona bakıldı kesin erkek olduğu görüldü ama renkli değil sordum ben renkli zannediyodum dedim renkli senin isteğine bağlı olur istersen renkliye alırız bu daha farklı dedi renkliye bi dahaki ay gircem inşallah

Kızlar 17. haftamda doktorum detaylı ultrasona mutlaka girmemi girmemi söyledi. Ama herkes 20. hafta ve daha sonraları yaptırmışlar. Nasıl oluyor anlamadım ? Benim doktor 17.de ısrar etti. Fikri olan varsa yazsın lütfen..

birkaç hastanede fiyat araştırdım. genelde 120 tl civarı. bazı hastanelerde sgk bir kısmını karşılarken bazı hastanelerde karşılamıyor(hastanenin sgk ile anlaşması olduğu halde).
niye böyle tutarsızlık var anlamıyorum.

detaylı usg.24 haftalıkken girmişdim 35 dakika sürmüşdü.doktorum hastanenin prof.baktırmamı iistemişdi.ona baktırmışdım detaylı herşeyine bakıyor anlatıyor.cd veriyor.170 tl.falandı sanırım.
medikal park 2009 ssk karşılamıyor demiişdi onunda fiyatı 150 falandı üstelik bakan prof.değildi..
2010 değişti sanırım bende şaşırdım..

ya bunu ayrıntılı ultrasonu banada söyledi ama ben kaçncı haftaya kadar yapılıyo diye sormadım. en geç kaçıncı haftaya kadar yapılıyo bilen var mı

Kızlar ben dün Medikal Park Bahçelievler hastanesini aradım. Renkli ultrason 20. haftadan sonra yapılıyor ve ssk'lılara 280 lira !!!!!! Ve daha da önemlisi dışarıdan hamile kabul edilmiyor !!!! Ayrıca Ataköy Hastanesinde de ssk'lılara muayene+detaylı ultrason 110 liraymış.. 17. haftadan itibaren bakabiliyoruz dediler. Ben Ataköye gidicem. Galiba en uygunu burası

Merhaba.benim dr umda 17.haftada bakıcaz dedi (buarada benim hamilelik haftam önden gidiyor belkide ondan olabilir) ve yarın randevum var.kendisi prof.bende özel hastaneye gidiyorum.özel muayenehaneye gidiyorum.ayrıntılı ultrason 250 lira dendi.dr um bu konuda iyiymiş o yüzden mecbur vercez bu parayı.hem iyi ve ehil ellerde bakılması çok önemli bu ultrasonun.bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah herşey güzel çıkar.

Ben 22+3de gırıcem ayrıntılı ultrasona Şımdı 19.haftadayım doktorum Önerdı gıttıĞım hastanede gırcem 4 boyutlu tÜm organlara dıl damak hatta yÜzÜne falan bakılacak cd vereceklermıŞ bırde rapor falan 130lıra dedı sgk sız valla bebĞım kıme benzıcek gÖrcem ya o benı Çok heyecanlandıryo alıŞırsam meleĞımı gÖrmeye herzaman 4 boyutlu gırebılırım

bende pazartesi için randevu aldım ssk dan ama bakacaklarmı bilmiyorum özelden geldiğin için bakmıyorlarmış inşallah bakarlar bende nenhatuna gidiyorum özl hastene bilirsiniz 130tl dediler bende ssk da yaptırmayı düşünüyorum

bende haziranın 14 ünde gideceğim.delta hospital a gidiyorum muayeneler için doktorum da orada zaten.2 boyutlu 60, 3 boyutlu 105, 4 boyutlu için 155 tl fiyat verdiler. sordum sadece zamanlama farkı var hareketlerini anında görebiliyorsun 4 boyutlu da üç boyutlu da onun gibi bir şeymiş.doktor için farketmiyormuş zaten genelde iki boyutludan bakıyorlarmış.

arkadaşlar bende 23. haftamda girdim ayrıntılı ultrasona,ssk anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum,30 lira verdim,bir de 4 boyutlu var onun için ssk hiç bir karşılama yapmıyomuş,bu yüzden 100 lira olduğunu söylediler,sizden duyduklarımın arasında en uygunu bu sanırım..

arkadaşlar bende bugün gün aldım ssk dan ayın 31 e aldım şeker yüklemesi de yapılacak onada verdi randevu
bakalım hayırlısı inşallah

Bende 8 hazirana gün verdi doktorum 22+5 olucam o zaman.Başka bir doktor yapıyormuş ama sormadım kaç boyutlu oluyor ne yapılıyor çok safım yaaa kafamçokkarıştı telefon açıp bilgi alayım bari 140 tl dediler banada fiyatını duygu hastanesinde

Bana 12. haftamdan sonra detaylı ultrason bakıldı hatta boydan bütün bedeni yüzü dahil herşeyi görünür halde ultrason resminide elime verdi doktorum ve ssk lı sadece 20 tl ödedim.

şuan 26 haftalığız bu zamana kadarda hep detaylı ultrasonla bakıldı.

İstanbul bu konuda çok pahalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…