Ya ben engelleyip saçma şeylere girmek istemiyorum. Ne gereği var ben yazmıyorum ki onaIletisiminizi sonsuza dek koparmadıginiz surece de nefes alamayacaksiniz. Kac kere dendi ama insanlar bosa konusuyor sanirim...
Ben de 26 yaşındayım hiç mi değer bilmedi ya.. kimselere bakmadım ona baktığım gibi saçı sakalı ağarmış onu hep yücelttim.. en önemlisi sevdim. Hiç kıymetimi bilemedi güzelliğim solup gitti.. acıdan yüzüm gülmüyor.Allah korumuş seni bosversene.32 yaşındaki adam annesinin ablasının lafına bakıyorsa zaten onunla yuva falan kurulmaz.Hattını değiştir,mümkünse tatile git bi yerlere.Sana ulaşıp kafanı karışmasına izin verme.Ne acılar unutuluyor kıçı kırık bi adam için bu kadar kendini hırpalamana değmez
Olup olmaması değil biz onunla çok şey paylaştık yaşadık.. beraber savaştık mücadele verdik. İkimizde bu millet için güvenliği için el ele verdik.. sadece güvendim ona. Beni hep sevdiğini söyledi.. öyle işteAltınlar sonsuza kadar sizin annenizde kalsın bakalım kabul edermiydi. Ne cibiliyetsiz erkekler varmış okudukça şaşırıyorum. Siz asıl evlenince nefes alamazsınız kendinize acıyı biraz. Erkek kıtlığı mı var ülkede. Olacaksa adam gibi biri olsun, olmazsa da olmasın çok mu önemli.
Tamamyedin tükettin kendi be kuzum..
ona o fırsatı neden veriyosun ?????
sen engelle heryerden, yazamasın..
herşeyde bir hayır vardır, silkelen kendine gel artık, ooyyhh...
Ay 26 yaşında ne güzellik gitmesi canım benim bi kuaföre bakar ya.Bilmemis değer falan bilse bu durumda olmazdınız.Bunu kabullen önce.Ben de 26 yaşındayım hiç mi değer bilmedi ya.. kimselere bakmadım ona baktığım gibi saçı sakalı ağarmış onu hep yücelttim.. en önemlisi sevdim. Hiç kıymetimi bilemedi güzelliğim solup gitti.. acıdan yüzüm gülmüyor.
Tamam sözAy 26 yaşında ne güzellik gitmesi canım benim bi kuaföre bakar ya.Bilmemis değer falan bilse bu durumda olmazdınız.Bunu kabullen önce.
Bi haftada da acı geçmez ama seninde birşeyler yapman lazım.Sen niye onu engellemiyosun sana ulaşmasına izin veriyorsun mesela.Kendine gel o sana değer vermemiş sen vereceksin kendine o değeri.
Hattını değiştir,önce kuaför sonra tatil diyorum.1 aya acıların gecmezse ben de petrapuela değilim
Takipteyim yine nisanlim da nisanlim dersen hatırlatcam bu sözü bakTamam söz
ayrılmak ile cok cok cok iyi yapmışsın bunu bir kez daha ögrendik.Geçmiyor acısı geçmiyor. 1 hafta oldu tam
Nasıl unutacağım ben onu.. bu kadar mı nankördü..
Hala kendisini haklı görüyor..
Altınlar sonsuza dek benim annemde kalsa Ne olurmuş diyor..
Sen bitirdin ben domuz değilim kapına gelecek kadar diyornefes bile alamıyorum kızlar artık.. whatsaptan bir mesaj atıyor bana düğün davetiyesi dağıtılacaktı ya hani diyor sonra engelliyor sonra tekrar açıyor engeli yazıyor inanmıyorum beni hiç sevmedin diyor bu adam 32 yaşında ya başta böyle değildi annesi ablaları aldı elimden resmen kızlar Ne yapacağım
Nefes alayım diye kuzenlerin yanına gittim Yok düzelemiyorum ben.. onu çok özlüyorum biliyorum o da beni .. ama aileler girdi artık olmaz onu da biliyorum.
Düğüne bir ay kalmıştı ya.. Lütfen kızmayın bana ama nöbet geçiriyorum yabir iyi bir kötü soldum gittim..
olayı ajite etme. şöyledik böyledik dikler dikler... onlara bakarsak oohooo ...Olup olmaması değil biz onunla çok şey paylaştık yaşadık.. beraber savaştık mücadele verdik. İkimizde bu millet için güvenliği için el ele verdik.. sadece güvendim ona. Beni hep sevdiğini söyledi.. öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?