Ayrıyız, nefes alamıyorum :( Nişan atanlar..

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Geçmiyor acısı geçmiyor. 1 hafta oldu tam
Nasıl unutacağım ben onu.. bu kadar mı nankördü..
Hala kendisini haklı görüyor..
Altınlar sonsuza dek benim annemde kalsa Ne olurmuş diyor..
Sen bitirdin ben domuz değilim kapına gelecek kadar diyor nefes bile alamıyorum kızlar artık.. whatsaptan bir mesaj atıyor bana düğün davetiyesi dağıtılacaktı ya hani diyor sonra engelliyor sonra tekrar açıyor engeli yazıyor inanmıyorum beni hiç sevmedin diyor bu adam 32 yaşında ya başta böyle değildi annesi ablaları aldı elimden resmen kızlar Ne yapacağım
Nefes alayım diye kuzenlerin yanına gittim Yok düzelemiyorum ben.. onu çok özlüyorum biliyorum o da beni .. ama aileler girdi artık olmaz onu da biliyorum.
Düğüne bir ay kalmıştı ya.. Lütfen kızmayın bana ama nöbet geçiriyorum ya bir iyi bir kötü soldum gittim..

Allah korumuş seni bosversene.32 yaşındaki adam annesinin ablasının lafına bakıyorsa zaten onunla yuva falan kurulmaz.Hattını değiştir,mümkünse tatile git bi yerlere.Sana ulaşıp kafanı karışmasına izin verme.Ne acılar unutuluyor kıçı kırık bi adam için bu kadar kendini hırpalamana değmez

Iletisiminizi sonsuza dek koparmadıginiz surece de nefes alamayacaksiniz. Kac kere dendi ama insanlar bosa konusuyor sanirim...
Ya ben engelleyip saçma şeylere girmek istemiyorum. Ne gereği var ben yazmıyorum ki ona yazıp hatırlatıyor kendisini..

Ben de 26 yaşındayım hiç mi değer bilmedi ya.. kimselere bakmadım ona baktığım gibi saçı sakalı ağarmış onu hep yücelttim.. en önemlisi sevdim. Hiç kıymetimi bilemedi güzelliğim solup gitti.. acıdan yüzüm gülmüyor.

Ay 1 hafta daha çok yeni, azıcık sabret.

Altınlar sonsuza kadar sizin annenizde kalsın bakalım kabul edermiydi. Ne cibiliyetsiz erkekler varmış okudukça şaşırıyorum. Siz asıl evlenince nefes alamazsınız kendinize acıyı biraz. Erkek kıtlığı mı var ülkede. Olacaksa adam gibi biri olsun, olmazsa da olmasın çok mu önemli.

Olup olmaması değil biz onunla çok şey paylaştık yaşadık.. beraber savaştık mücadele verdik. İkimizde bu millet için güvenliği için el ele verdik.. sadece güvendim ona. Beni hep sevdiğini söyledi.. öyle işte

Ay 26 yaşında ne güzellik gitmesi canım benim bi kuaföre bakar ya.Bilmemis değer falan bilse bu durumda olmazdınız.Bunu kabullen önce.

Bi haftada da acı geçmez ama seninde birşeyler yapman lazım.Sen niye onu engellemiyosun sana ulaşmasına izin veriyorsun mesela.Kendine gel o sana değer vermemiş sen vereceksin kendine o değeri.

Hattını değiştir,önce kuaför sonra tatil diyorum.1 aya acıların gecmezse ben de petrapuela değilim

Tamam söz

Hep benzer konular açıyorsunuz. Yakında barışırsınız hatta istediği her şeyi de kabul edersiniz. Sonra da buradaki insanlar size bir şey yazınca bu sefer kesin bitti haklısınız diyorsunuz. İlişkilerde çok seven taraf olmayın. Bırakın seviyorsa o adım atsın. Yalnız düzeleceğini falan sanmayın. Bir insan asla düzelmez.Evlenince yuvamı yıkamam diyen insanlardan olmayacaksanız sonunuz %90 boşanmayla biter.

Evlendikten sonra bu sorunlar olsaydı daha mı iyi olurdu , Dua et ki nişanlıyken çıkmış ortaya sevgi bazen yetmiyor karşı taraf ne kadar seviyorum dese de boş sizin için ne yapıyor önemli olan o.

ayrılmak ile cok cok cok iyi yapmışsın bunu bir kez daha ögrendik.
kininden hırsından pislik yapp senin canını acıtmak istiyor. böyle adam olmaz olsun.

tabi sende de hata var.maden bitirdin arkasında duracaksın. dirayetli oalcaksın. telefonunu alsınlar elinden düzelene kadar tel yasak.
cocıgun telini de sil telefonundan...

olayı ajite etme. şöyledik böyledik dikler dikler... onlara bakarsak oohooo ...
kendine gel. bol bol uyu. çikolata yedirsinler sana. muz. kedi köpek al eve kucakla. mıncır sarıl ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…