- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
TmmGeleceğini düşünsene canım bugünlük değil yapma lütfen evlenince sevgi yetmiyor bunu bil inan geçecek bak sadece sabır ailesinin sözünden çıkmayan erkeğin kendine faydası olmaz bırak sana hiç olmaz lütfen neden böyle anı düşünüp üzülüyorsun yapma evlendiğinde daha da üzülürsün geri dönüşü şimdiden daha zor olur
Dalga geçme lütfen bitti her şey yüzükler verildi bohça daSen bu çocukla evleneceksin. O yüzden boşuna moralini bozma.
Ne dalgası? Biten bişey yok iletişiminiz devam ediyor. Yüzük takmak 2 dk.lık iş.Dalga geçme lütfen bitti her şey yüzükler verildi bohça da
Nasıl seviyor ki.. baskı yapıyor banaBen tam konularınızı bilmiyorum ama anladığım eski nişanlın seni seviyor ama ailesinin etkisinde kalıyor.Aynı evde yaşamayacaksam ben olsam evlenirdim sevdiğimle, kendi ailemde dahil kimse karışamazdı.Nişanlılık süresini uzun tutmak ve aile büyüklerini olaylara dahil etmek çok büyük hata.
Baskısını bilmem adam seviyor canım.Nasıl seviyor ki.. baskı yapıyor bana
Bend onu çok hemde ama onun gelip ailemi ikna etmesi lazım..Baskısını bilmem adam seviyor canım.
Geçecek canım daha çok yeni emin ol zor ama imkansız değil insanlar evlatlarını kaybediyor açısına alışıyor geçecek sabır sadece biraz zamanTmmama içim buruluyor kendimi yetim çocuk gibi hissediyorum
Evet evet bende öyle düşünüyorum merak etme bitti zatenKeske ben de cevremi dinleseydim de zamaninda o nisani atsaydim. Simdiden annesinin, ablasinin sozune bakana, altin muhabbeti yapana es olunmaz, evlenilmez onunla. Her yerden engelle ve sabirla bekle. Zaman herseyin ilaci. Zamanla unutacaksin. Sakin hata yapma, bak bu kadar insan birsey diyorsa vardir bir bildikleri, vardir bir tecrubeleri.
Tmm tmmHala engellemedin mi, onu mu takip ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?