Ayrıyız, nefes alamıyorum :( Nişan atanlar..

Geleceğini düşünsene canım bugünlük değil yapma lütfen evlenince sevgi yetmiyor bunu bil inan geçecek bak sadece sabır ailesinin sözünden çıkmayan erkeğin kendine faydası olmaz bırak sana hiç olmaz lütfen neden böyle anı düşünüp üzülüyorsun yapma evlendiğinde daha da üzülürsün geri dönüşü şimdiden daha zor olur

Ilerde daha mutsuz olacagina birkere mutsuz ol acini cek utanma agla sizla gecicek.. hicbir aci sonsuza kadar surmuyor.

Bana kızmayın diyorsun da mümkün değil.
Bu kadar gurursuz olma artık. Adam hadi gel dese koşa koşa gideceksin.

Evlen. Gör bakalım aşk acısı mı büyükmüş hayatta yaşayacağın o acılar mı. Sen bu halin çok seviyorsun bence çünkü. Baya karşındakinin seni aşağılaması üzmesi hoşuna gidiyor.

İnsan bile bile acı çekmek ister mi ya? Çok ilginç.

Tmm ama içim buruluyor kendimi yetim çocuk gibi hissediyorum

Adam şimdiden bütün yüzünü göstermiş hala ikna olmuyorsunuz, bir türlü kopamıyorsunuz. Daha ne yapması lazım vazgeçmeniz için?
Bu kadar canınız yanıyorsa size ulaşabileceği bütün yolları engellersiniz ama siz acı çekmekten zevk aldığınız için bir türlü noktayı koymuyorsunuz.

Amannn boşver sene ya.erkek mi bitti hakkaten. Ailesinin ağzına bakan erkekte Hayır gelmez. Şu an çok seviyorsun ya. Evli olsaydın gorurdum seni nefret edecektin bu sebepten dolayı. Boşverrr her ser de bir hayır varmış.

Ben tam konularınızı bilmiyorum ama anladığım eski nişanlın seni seviyor ama ailesinin etkisinde kalıyor.Aynı evde yaşamayacaksam ben olsam evlenirdim sevdiğimle, kendi ailemde dahil kimse karışamazdı.Nişanlılık süresini uzun tutmak ve aile büyüklerini olaylara dahil etmek çok büyük hata.

bu kadar sancı cekıyorsan kardesm at bir adım yanı ne kaybedıceksın magdem oda sende sevıyormussun senın dedıgıne dayanarak dıyorum konularını unuttum yanı bukadar sancılı hale getirmeyın lutfen aıleler neden bukadar kafaya takılıyor anlamıyorum.

Nasıl seviyor ki.. baskı yapıyor bana

Baskısını bilmem adam seviyor canım.
Bend onu çok hemde ama onun gelip ailemi ikna etmesi lazım.. işi tatlıya bağlaması Laz'ım 32 yaşında sonuçta.
Ben çok fedakarlık yaptım.. oda Benim onu sevdiğimi biliyor
Sanki bilerek beni kendisinden soğutmaya çalışıyor. Seven gelir çünkü o Benimle bir şeyler yaşadı namusumsun dedi beni ortada bırakan o ben değilim

Keske ben de cevremi dinleseydim de zamaninda o nisani atsaydim. Simdiden annesinin, ablasinin sozune bakana, altin muhabbeti yapana es olunmaz, evlenilmez onunla. Her yerden engelle ve sabirla bekle. Zaman herseyin ilaci. Zamanla unutacaksin. Sakin hata yapma, bak bu kadar insan birsey diyorsa vardir bir bildikleri, vardir bir tecrubeleri.

Evet evet bende öyle düşünüyorum merak etme bitti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…