sen canını çöpten mi aldın... topla kendini... sil telefonunfan sunu...Tamam tamam ...
Vallahi degmez uzulmene canim benim
Gecenki konun bugunku konun okudukca uzuluyorum anlıyorum seni haklisin bende dondum evlilik yolundan ama napalim olmuyosa olmuyo. Hayirli dogru insanlar olsalardi su gibi akar hersey rayinda giderdi. Ayrica daha gencizce guzelizde ayol dunyada bir tek bu kic bezleri mi kaldi. Analarinin ablalarinin agzina baksinlar ancabirsey olmuyorsa daha guzeli olacagi icindir bunuda unutma
sen canını çöpten mi aldın... topla kendini... sil telefonunfan sunu...
sakıllı bir adam olsa ve seni sizi gercketen sevse ( bu cümleyide pek kullanmam) altın derdine de girmezdi anam babam da demezdi. böyle mesajlarda atmazdı.
iyi bir adam ayrılsanız bile kin öfke ile sırf can acıtsın diye( - kiiii senin ki 15 yaşındaki ergen gibi kendi acısını , senin canını yakarak geçiştiren biri -) hiçbirşey yapmazdı. tamam diyip, sukunetini korurdu
Çoooook teşekkür ederim ilham verdiniz bana :) içim rahatladı.. varolun sağolunher işte bir hayır var diyelim zaten eksiklikleri gözünüze çarpmaya başlamış daha gençsiniz bu bir tecrübe olsun size. biraz sabır sonra dua edersiniz iyiki olmamış diye. onu hala engellememiş olmamınız ona umut veriyor bence.
TMM uzak duracağımKızım sen kendine niye acımıyorsun??? Çok acayipsin gerçekten..bi başkası yazıyormuş gibi dışardan oku bi konularını ve ayrıldığın için şükret..adam hala pisliğini kusmanın derdinde sen de hala kusmuğunu üstüne bulaştırmasına izin veriyorsun bi silkelen Allah aşkına
Evlen bence bu cocukla, kusursuz, saglam karakterli muthis bir erkek, sevdigine sahip cikan, kendi kararlarini verebilecek olgunlukta, dengeli, tam bir delikanli, cok tatlis bir aile de yaninda bonus, her genc kizin hayallerindeki gibi.
Cok sacma geldi dimi, aynen oyle iste.
Geçmiyor acısı geçmiyor. 1 hafta oldu tam
Nasıl unutacağım ben onu.. bu kadar mı nankördü..
Hala kendisini haklı görüyor..
Altınlar sonsuza dek benim annemde kalsa Ne olurmuş diyor..
Sen bitirdin ben domuz değilim kapına gelecek kadar diyornefes bile alamıyorum kızlar artık.. whatsaptan bir mesaj atıyor bana düğün davetiyesi dağıtılacaktı ya hani diyor sonra engelliyor sonra tekrar açıyor engeli yazıyor inanmıyorum beni hiç sevmedin diyor bu adam 32 yaşında ya başta böyle değildi annesi ablaları aldı elimden resmen kızlar Ne yapacağım
Nefes alayım diye kuzenlerin yanına gittim Yok düzelemiyorum ben.. onu çok özlüyorum biliyorum o da beni .. ama aileler girdi artık olmaz onu da biliyorum.
Düğüne bir ay kalmıştı ya.. Lütfen kızmayın bana ama nöbet geçiriyorum yabir iyi bir kötü soldum gittim..
Ben kadar sürede unuttun yeniden sevebildiniz mi ? Mutlu oldunuz mu ? İşte asıl korkum bu benimSuan ki yasadiklarini cok iyi anliyorum. Bende nisan atmistim dügüne kisa bir zaman kala. 3 seneyi gecti ve suan o kadar sükrediyorumki halime. Iyi ki o nisani atmisim diyorum.
Sende sükret dügün olmadan görmüssün gercek yüzünü. 32 yasinda adam böyle davraniyorsa inan ki es olmaz ondan.
Eski nişanlımla evliyim, o da aile konusunda ve ayrılık sonrasında uzak durmakta çok zorlandı yeri geldi ben engelledim yeri geldi yoluma çıktı vs ama o toparladı aile de kabullendi benim biraz başıma buyruk yaşamaya sevdiğimi. Şimdi ailesel bir diretme Yok bana karşı. Ama bu herkes düzelir demek değil. İrtibatı tam kopartmak gerek , senin altının neden onun annesinde duracak? Bana da denmişti bu tip bişey.yani diyeceğim ya sen ya o vazgeçemediği ana kuzusu halleri ... seçim onun. Sevgi birazda alışkanlık. Yoksa bizler bize zarar veren insanı nasıl severiz ??Geçmiyor acısı geçmiyor. 1 hafta oldu tam
Nasıl unutacağım ben onu.. bu kadar mı nankördü..
Hala kendisini haklı görüyor..
Altınlar sonsuza dek benim annemde kalsa Ne olurmuş diyor..
Sen bitirdin ben domuz değilim kapına gelecek kadar diyornefes bile alamıyorum kızlar artık.. whatsaptan bir mesaj atıyor bana düğün davetiyesi dağıtılacaktı ya hani diyor sonra engelliyor sonra tekrar açıyor engeli yazıyor inanmıyorum beni hiç sevmedin diyor bu adam 32 yaşında ya başta böyle değildi annesi ablaları aldı elimden resmen kızlar Ne yapacağım
Nefes alayım diye kuzenlerin yanına gittim Yok düzelemiyorum ben.. onu çok özlüyorum biliyorum o da beni .. ama aileler girdi artık olmaz onu da biliyorum.
Düğüne bir ay kalmıştı ya.. Lütfen kızmayın bana ama nöbet geçiriyorum yabir iyi bir kötü soldum gittim..
Nasıl barıştınız ? Aileler bizim de istemiyor artık gerçi onda da tık Yok..Eski nişanlımla evliyim, o da aile konusunda ve ayrılık sonrasında uzak durmakta çok zorlandı yeri geldi ben engelledim yeri geldi yoluma çıktı vs ama o toparladı aile de kabullendi benim biraz başıma buyruk yaşamaya sevdiğimi. Şimdi ailesel bir diretme Yok bana karşı. Ama bu herkes düzelir demek değil. İrtibatı tam kopartmak gerek , senin altının neden onun annesinde duracak? Bana da denmişti bu tip bişey.yani diyeceğim ya sen ya o vazgeçemediği ana kuzusu halleri ... seçim onun. Sevgi birazda alışkanlık. Yoksa bizler bize zarar veren insanı nasıl severiz ??
Ben kadar sürede unuttun yeniden sevebildiniz mi ? Mutlu oldunuz mu ? İşte asıl korkum bu benim
Bizim de aileler istemiyordu hatta annesi zorla bize getirdi kadın annemle konuşurken sinirlendi annem de sert yaptı tabi kadın kalktı gitti düşün. Sonra Dayım konuştu eşimle, seviyorsan uzatmayın ailenle konuş netleşsin diye ama ailesi de annem de kabul etmedi hiç. Sonra ben dayımı dinledim Dayım annemi işledi eşimin teyzesi eşimin annesini işledi herkes görevini yerine getirdi düğünde eşya alımında sonradan da bi araya gele gide toparlandı. Can ciğer kuzu sarması olmadılar hiç ama düzeyli saygılı bi ilişkileri var. Eşim çok baskındı yoluma çıkmalar iş yerime gelmeler inattıNasıl barıştınız ? Aileler bizim de istemiyor artık gerçi onda da tık Yok..
İşte o önemli baskın olan taraf..Bizim de aileler istemiyordu hatta annesi zorla bize getirdi kadın annemle konuşurken sinirlendi annem de sert yaptı tabi kadın kalktı gitti düşün. Sonra Dayım konuştu eşimle, seviyorsan uzatmayın ailenle konuş netleşsin diye ama ailesi de annem de kabul etmedi hiç. Sonra ben dayımı dinledim Dayım annemi işledi eşimin teyzesi eşimin annesini işledi herkes görevini yerine getirdi düğünde eşya alımında sonradan da bi araya gele gide toparlandı. Can ciğer kuzu sarması olmadılar hiç ama düzeyli saygılı bi ilişkileri var. Eşim çok baskındı yoluma çıkmalar iş yerime gelmeler inattı
Evet herşeyi herkesin yerini belirleyecek olan o taraf. O yüzden eski nişanlının yaşı da küçük değil madem yuva kuracak (sen ona Emin'im ki herkesi sil gel benle ol demiyorsundur.) o zaman senin ailesinden ayrı bir kişi olduğunu ayaklarınız üzerinde kararlarınızı kendiniz vererek durmanız gerektiğini bilmeli uygulamalı.yapamıyorsa da düzeltmeye de çalışmıyorsa sen gerçekleri gör.İşte o önemli baskın olan taraf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?