• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıyken Başkası İle Olmak

BenimTuzumKuru

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
25
0
6
35
İstanbul
Merhabalar ben epeydir siteyi takip ediyorum ama üye olmamıştım. Bugün olabildim sonunda ve derdimi paylaşmak isterim. Daha doğrusu kafaya taktığım bişey buu. 2 yıllık bir ilişkim var. Geçen yıl bi sebepten dolayı ondan ayrıldım 3 ay ayrı kaldık ve sonunda geri barıştık ama ben o 3 aylık arada 1 aylık bi ilişki yaşadım. sizce soylemeli miyim bu kötü bişey midir? aldatmak mıdır?:26:

Son düzenleme:
Herkes soyle demis ama ..

Bence soyleme , Erkekler oakadar anlayisli olmaya biliyor ..
Soyledigindede suclu olabilirsin..

sonucta ayriymissin . Soylemek zorunda degilsin .

Bu benim fikrim tabiki. Yinede sen bilirsin.

Herkes soyle demis ama ..

Bence soyleme , Erkekler oakadar anlayisli olmaya biliyor ..
Soyledigindede suclu olabilirsin..

sonucta ayriymissin . Soylemek zorunda degilsin .

Bu benim fikrim tabiki. Yinede sen bilirsin.

bende öyle düşünüyorum. ilk zamanlar söyleyemedim huzursuzluk olmasın aman ha şimdi ha sonra diye diye ama. şimdi üstünden 1 yıl geçti bu zamana kadar neden söylemedigimin huzursuzlugu daha da büyük olacak. bilemiyorum. :50: çok teşekkür ederim yorumunuz için..

aldatmak değil tabi ki
ama 3 ay çok kısa bi süre ve 1 aylık ilişki
benim başıma böyle bişey gelse ve sevgilim bunu bana söylese yada ben ögrensem....
sevgilime sorardım...
Nefes almadan nereye koştun?

vicdanım rahatsız sadece ama haklısınız. sanırım benle kalacak bu sır...:50:

Vicdanın niye rahatsız ki. Sonuçta aldatmadın, ayrıydınız belki de bir daha hiç barışmayacaktınız. Ömür boyu yalnız mı kalacaktın? Bişey yaşamışsın olmamış ayrılmışsın. Kötü bişey göremedim ben bu olayda. Boşuna kendinizi suçlamayn.

aldatmak değil ama ciddi anlamda bir şey hissetsen sanırım o arada bir başkasına ihtiyaç duyacak hislerin de olmazdı diye düşünüyorum.
sanırım kendini aldatıyorsun :26:

Merhabalar ben epeydir siteyi takip ediyorum ama üye olmamıştım. Bugün olabildim sonunda ve derdimi paylaşmak isterim. Daha doğrusu kafaya taktığım bişey buu. 2 yıllık bir ilişkim var. Geçen yıl bi sebepten dolayı ondan ayrıldım 3 ay ayrı kaldık ve sonunda geri barıştık ama ben o 3 aylık arada 1 aylık bi ilişki yaşadım. sizce bu kötü bişey midir? aldatmak mıdır?:26:
Aslına bakarsan ayrıymışsın bu asla aldatmak sayılamaz ama onun ne düşüneceğini en iyi sen bilirsin,biz onu tanımıyoruz ki sadece sen onun ne tepki vereceyini bilirsin.Keşke ilk başlarda anlatsaydın.Ben olsam karşımdakının beni sevmediğini düşünürdüm.yoksa bir aya insan nasıl başkasıyla çıka bilirki,eyer ortada gerçek aşk varsa...yine söylüyorum bence aldatmak sayılmaz...

aldatmak değil tabi ki
ama 3 ay çok kısa bi süre ve 1 aylık ilişki
benim başıma böyle bişey gelse ve sevgilim bunu bana söylese yada ben ögrensem....
sevgilime sorardım...
Nefes almadan nereye koştun?

bence üslubunuz çirkin. nefes almadan koşmak falan. ayrıldıktan 1 bucuk ay sonra biriyle bi iliski denemeye calıstım ama hata oldugunu farkedip 1 aylık kısa bir süre içinde bitirdim zaten.

Aslına bakarsan ayrıymışsın bu asla aldatmak sayılamaz ama onun ne düşüneceğini en iyi sen bilirsin,biz onu tanımıyoruz ki sadece sen onun ne tepki vereceyini bilirsin.Keşke ilk başlarda anlatsaydın.Ben olsam karşımdakının beni sevmediğini düşünürdüm.yoksa bir aya insan nasıl başkasıyla çıka bilirki,eyer ortada gerçek aşk varsa...yine söylüyorum bence aldatmak sayılmaz...

pekte öyle olmadı nasıl oldugu da bana kalsın ama sorun ne hissettigim degil ki su an.. söyleyip söylememe konusunda danıştım sadece.

Back
X