- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Yani öyle ayrılır ayrılmaz hemen eski sevgiliye koşmak sağlıksız yani. tamam aldatma olmaz da saçma üstelik 6 ay diyorsun 6 ayda her şey olsun istemen de doğru olmaz.
Nickin gibi ne desem bilemedim şimdi :) kafan halâ karışık güzelim anlık kararlar veriyorsun. Emin ol öyle ilerle
Sayılmaz çünkü ayrılmışsınız.eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı
Sayılmaz çünkü ayrılmışsınız.
Bunu söyler misiniz yoksa gizler misiniz bilemem.
Söyleyince kaldıramayan, "beni aldattın sen" havalarına girip ağız yapanlar çok şimdi
Yaptığın şey hata kesinlikle. Bunu sevgiline anlatırsan hatanın küpü olur, asla anlatma.
Yani şimdi şöyle ki ben sanırım eski sevgilimle de görüşmezdim.Evet ondan da korkuyorum beni aşırı suçlamasından... gizlemek etik mi peki siz olsanız ne yapardınız?
Çok hızlı hareket ediyorsunuz . Eski sevgilinizle hörüştüğünüz de ayrılmışsınız zaten . Kararlarınızı sağlam alın geri dönüş olmuyacak bi şey yapmayın .
6 ay çok uzun bi süre değil haklısın ama bir kişiyle bile tanıştırmaması anormal değil mi ya.. liseli değiliz ki hani ben 24 yaşındayım o 30 yaşında. Ben ciddiyetsiz olduğunu düşündüğüm için git gide soğudum o yüzden ayrıldıktan hemen sonra eski sevgilimle görüşebildim. Yani cidden soğumuştum. Şimdi tekrar hoşlanmaya başladım ama içime dert oldu tabi ayrıyken yaptığim şey
Yani şimdi şöyle ki ben sanırım eski sevgilimle de görüşmezdim.
Ama diyelim ki görüştüm bunu söylemezdim dediğim gibi ilişki o zaman bitmiş barışırız biz gene düşüncesiyle ayrıldıysam zaten kimseyle görüşmezdim ama barışmayız kesin, dönüşü yok diye ayrıldıysam sonra da biriyle ya da eski sevgilimle görüştüysem gene de söylemezdim. O zaman öyle düşündüm sonra şartlar değişti derdim.
Bence göreceli etik davranış diyelim.
Türk erkeklerine fazla dürüst davrandığında seni olmadık şeylerle suçluyorlar yani.
Bir anda terk edilebilirsin :)
Haklısınız çok çabuk karar veriyorum ve genelde pişman oluyorum. Ama sizce söylemem gerekiyor mu bunu
eee nerede tanıştın ki sen bununla?
nasıl güvendin ya da?
yani 6 ay çok kısa bir süre bu tip şeyler için aslında. boşuna evham yapmışsın bence.
Ilerisi için ciddi düşünüyorsanız ve sizi güveniyorsa söyleyin gizli kalmasın h birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?