Ayrldk diye hep ac ek!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıldığınız sevgilinizin annesini arayıp anne diye hitap ediyorsunuz. Hata 1: Ayrıldığınız sevgiliniizin annesini neden arıyorsunuz, Hata 2: Ona neden anne diye hitap ediyorsunuz, sonra anneniz mesaj atıyor Hata 3: Ayrıldığınız kişiye anneniz neden mesaj atıyor, msn den görüşüyorsunuz kendinize umursamaz bir hava veriyorsunuz Hata 4: Neden oyun oynuyorsunuz.
Açıkcası hataları sıralamakla bitmez, sevgilinizin yerinde olsam bende kendimle dalga geçildiğini düşünürüm.
Bence duygularını iyice bir tahlil edip, ciddi ciddi konuşun. Karşınızdaki de bir insan. Umutlanması oldukça normal.

Ayrıldığınız sevgilinizin annesini arayıp anne diye hitap ediyorsunuz. Hata 1: Ayrıldığınız sevgiliniizin annesini neden arıyorsunuz, Hata 2: Ona neden anne diye hitap ediyorsunuz, sonra anneniz mesaj atıyor Hata 3: Ayrıldığınız kişiye anneniz neden mesaj atıyor, msn den görüşüyorsunuz kendinize umursamaz bir hava veriyorsunuz Hata 4: Neden oyun oynuyorsunuz.
Açıkcası hataları sıralamakla bitmez, sevgilinizin yerinde olsam bende kendimle dalga geçildiğini düşünürüm.
Bence duygularını iyice bir tahlil edip, ciddi ciddi konuşun. Karşınızdaki de bir insan. Umutlanması oldukça normal.

Aynen imzamı atıyorum....

ne karışık bir hikaye ben bişey anladıysam yine arap oliyim

ama bu karışık hikayeden çıkardığım tek şey erkek arkadaşının seni, senin onu sevdiğinden daha fazla sevdiği ve önemsediği..

bana öyle geldi yani :umursamaz:

dün olmadık şeyler yaşandı kızlar ya birbirimizin özgüvenini kırmaya yönelik çok laflar ettik ama onda garip bi sakinlik vardı ve ben sanırım çok ileri gitmiştim. Bugün tlfnda konuştuk ve bundan sonra ayrıda olsak kendimi rahat hissetmemi istiyosan bunların doğru olmadığını bil dedim ikna ettim bi şekilde ve kapatık tlfnları. Biraz iydik sanki bugün.

ya çok çocukça bunlar

sen düşüncelerinden emşn değilsin hem o olsun hem olmasınmı isityorsun bittiyse niye arıyorsun

Back
X