Ayrlmak m?

evden uzaklaşmak hiçbir sorunu çözmez..akşam oturun konuşun ve bi karar verin..sen şunu yaptın ben bunu yaptım,senin baban benim annem tarzında bi konuşma değil..geleceğiniz hakkında konuşun..inceldiği yerden kopsun..hem sende yürümeyeceğinin farkındasın..oyuncak gibi git 5 gün başka yere,gel, sonra tekrar aynı teraneler olmaz..sen babamla arama girme ,o benim babam dersin oda yine git o zaman defol babanın yanına derse,eyvallah çekersin..olay budur yani..

evden uzaklaşmak hiçbir sorunu çözmez..akşam oturun konuşun ve bi karar verin..sen şunu yaptın ben bunu yaptım,senin baban benim annem tarzında bi konuşma değil..geleceğiniz hakkında konuşun..inceldiği yerden kopsun..hem sende yürümeyeceğinin farkındasın..oyuncak gibi git 5 gün başka yere,gel, sonra tekrar aynı teraneler olmaz..sen babamla arama girme ,o benim babam dersin oda yine git o zaman defol babanın yanına derse,eyvallah çekersin..olay budur yani..

Aynen,:1closedeyes:

öncelikle şu hamilelik mevzusu için özür dilerim fazla gerginim sanırım...ayrıca kızlar tartışmanın nasıl çıktığını anlatayım size...önceki yazılarımdada var eşimle tek sorunumuz maddiyat deil başka hatalarıda vardı ve benim güvenimi çok fena sarstı...dün evliliğimizden konuşmak istedim oda benim mutsuz olduğumu gözlemlemiş bunu anlattı bana hatalı olduğunu fark ettiğini söledi...böle giderse bu evliliğin yürümeyeceğini bildiğini söledi bende ona düşüncelerimi söledim yaptıklarının evliliğimizi sarstığını güvenin kırıldığını zamanla ne olacağını bilmediğimi düşündüğüm herşeyi söledim...önce kabul etti özürler diledi düzelteceğini söledi...fakat sonra yine patladı...düzeltirim ama şartım var ailenle görüşmiceksin babanı hayatımızdan çıkartıcaksın ...odama gittim tartışmayayım die geldi gitti aynı şeyi tekrarladı...bi dioki ben çok düşüncesizim hatalıyım bi dioki bu konuda hatalı deilim düzeltecek bişi yok işine gelirse...e ben bu adamla konuşuyorum olmuyo zamana bırakıyorum olmuyo...anlatıyorum olmuyo bana ikide bir sen benden ayrılamazsın dio...

ben suna takıldım en cok, siz bu streslerden dolayi bebeginizi kaybetmissiniz adam hala aynı seyleri tartisiyor...

Babanı hayatımızdan çıkartıcaksın da ne demek?????? o nasıl bir şartmış öyle..insan karısına böyle seçim şartı koyar mı yaaa!!! o çıksın hayatından..Koca bulunur merak etmesin ama baba insana hayatta bir kere verilir..

ben evlendiğimizden beri borç ödüyorum ve aldığım bir maaşı bile kendime harcamadım üstelik kurumsal bi şirketteyim ve giyecek hiçbişeyim yok annem saolsun arada alıyo ufak tefek onlarla idare ediyorum bana dioki dün akşam sana para dayandıramıyorum dio hep istiyosun hep istiyosun ben seni karşılayamıyorum dio :( bu ne demek şimdi elalemin muhasebesini tutacağına bi defa kendi evinin muhasebesini tut dio bana... :(

canim ewet baban onun istedigi gibi maddi yardim etmedigi icin senin bilerek uzerine geliyor..neden kendi ailesini uzmuyor seni ve senin aileni uzuyor??babanin size bakmasi icin mi seninle evlenmis oh ne guzel is o oyle..sen neden bastan aileni bu kadar ezdirdin ki?? o alismis hazir gelmesine simdi de sen tavir koyunca uzerine geliyor bilerek..koy tavrini yuz verme gitmek istiyorsa gitsin umursamaz davran senin sevgine fazla guvenmis..yazik degil mi sana,ailene,giden bebegine...sakin aileni boyle bir adam icin birakma..

evet evet sizin eşiniz ne dediğini biliyor ne de ,ne istediğini...
biraz istikrarsız sanırım...
babanızı sevmeyebilir,görüşmeyebilir ama size görüşemezsin diyemez...
bunu söyleme lüksü yok işte...
aşırı derecede maddiyatçı ama oturduğu yerden ahkam kesmeye bayılan bi tip,
çevresindeki herkes para akıtsın önüne,o zaman hekes iyi...
bilmiyorum bu tipler zordur,anlaşmak zordur,
birşeyleri kabul ettirmek zordur...
ama ne olursa olsun ailenizle görüşmenize karışmamalı diye düşünüyorum...
hiçkimse,karı koca bile olsa,birbirlerinin
hayalarına bu kadar müdahil olmamalı diye düşünüyorum...
sevgiler...

Unutmayın kaç yaşınızda olursanız olun babanız yaşıyorsa hâlâ çocuksunuzdur - Hürriyet

bunu eşinize de okutturun
gerçekten çok şaşırarak okudum yazılarınızı
eşiniz sanırım ne istediğini bilmiyor ve konuştukça saçmalıyor
babalar günü gibi özel bi günde bunu yaşamanız çok talihsizlik
babasını kaybetmiş biri olarak çok üzüldüm
eşinizin sözleri çok acı ve affedilemez bence ama
yine de karşınıza alıp açıkca konuşmalısınız evliliği bitirmeyi düşünmeden önce

evet evet sizin eşiniz ne dediğini biliyor ne de ,ne istediğini...
biraz istikrarsız sanırım...
babanızı sevmeyebilir,görüşmeyebilir ama size görüşemezsin diyemez...
bunu söyleme lüksü yok işte...
aşırı derecede maddiyatçı ama oturduğu yerden ahkam kesmeye bayılan bi tip,
çevresindeki herkes para akıtsın önüne,o zaman hekes iyi...
bilmiyorum bu tipler zordur,anlaşmak zordur,
birşeyleri kabul ettirmek zordur...
ama ne olursa olsun ailenizle görüşmenize karışmamalı diye düşünüyorum...
hiçkimse,karı koca bile olsa,birbirlerinin
hayalarına bu kadar müdahil olmamalı diye düşünüyorum...
sevgiler...

sonuna kadar katılıyorum :1hug:

canım ya cok zoır bı durum gercekten

benım eşimin aileside benzer seyler soyluyolardı görüşürken

mesala bı koltuk örtüsü dıktırdım ankaradan sade duz bısey

geldıler eve baban paraya kıyamamıs bı fırfırı bıle yok dedıker
actım agzımı yumdum gözümü
benım babam bu kadarını yapıyo cok bılıyosan sen yaptır

babama laf soyleyenın kafasını gözünü patlatırım dedım

şimdi görüşmüyoruz rahatım

eşinin yaptıgı cok cok ayıp adam asmıs kendını

bencede kuzenıne gıt kafanı bı guzel dınle bakalım neler olucak
canınıda cok sıkma o kaybeder

sizde onların ailelelerini istemeyın o zaman canım ne demek ıstemıyo :mymeka:
vala sıkıyosa saygı duymasın ıstemesın bakalım

tavız vermeyın bu kadar kendınızden ya
basınıza bı iş gelse kosacak gene aileniz

saygı duymak zorundalar zıyaret etmek zorundalar

14 aylik koca icin, size Emek vermis babanizi asla kirmayin,incitmeyinde..
Babaniz sizin esinize maddi anlamda destek olmak zorunda degil, ki adamcagiz elinden geleni yapmis.
Yok oyle yagma! Madem kendine guvenmiyordun evlenmeseydin arkadas.. (kocaniz icin diyorum)

Bu kadar piskinlik de PES!! ...
Acik acik konusun bencede, bu boyle gitmez ki...
Hem bunlar ne bicim insanmis? Babanizin yolladigi mobilyalari geri gonderme cesaretinde bulunuyorlar..

Burdan tum bayanlara seslenmek lazim, yeni evleneceklere de:

"Ne olursa olsun karsimdaki kocamdir,askimdir,sevdamdir deyip gozunuzu karartip da Ailelerinizi ezip gecmeyin,hicbir konuda.. Kesinlikle guven olmaz.. Cok az iyi insan vardir koca olarak bu dunyada, deger bilen,saygi duyan ailenize.. "

bencede öle...ben eşimden babama aileme tapsın istemiyorum saygı göstersin sadece...ama o bunu bile çok görüyo...hem insan eşine hayat arkadaşına can yoldaşına bunları sölemeye nasıl cesaret eder anlamıyorum...nasıl bu kadar kırabilir nasıl böle ezebilir onuda anlamıyorum...

cok dogru erkekler isine gelmeyince nasil herseyde ailesini one suruyor gerci bazi bayanlarda oyle ama..ne olursa olsun ailen kotude olsa iyide olsa aileni one atacaksin arka plana atacaksin kendini atese atmayacaksin..erkekler bazen o kadar cok seyi hak ediyorlar ki illa kotu olacaksin yoksa anlamiyorlar..

14 aylik koca icin, size Emek vermis babanizi asla kirmayin,incitmeyinde..
Babaniz sizin esinize maddi anlamda destek olmak zorunda degil, ki adamcagiz elinden geleni yapmis.
Yok oyle yagma! Madem kendine guvenmiyordun evlenmeseydin arkadas.. (kocaniz icin diyorum)

Bu kadar piskinlik de PES!! ...
Acik acik konusun bencede, bu boyle gitmez ki...
Hem bunlar ne bicim insanmis? Babanizin yolladigi mobilyalari geri gonderme cesaretinde bulunuyorlar..

Burdan tum bayanlara seslenmek lazim, yeni evleneceklere de:

"Ne olursa olsun karsimdaki kocamdir,askimdir,sevdamdir deyip gozunuzu karartip da Ailelerinizi ezip gecmeyin,hicbir konuda.. Kesinlikle guven olmaz.. Cok az iyi insan vardir koca olarak bu dunyada, deger bilen,saygi duyan ailenize.. "
Aynen size katılıyorum...aşk sevgi hepsi hikaye insanın ailesi hele hele anne babası gibi olabilir mi ?.a.s.

Back
X