Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biz her kontrolde farklı dra gidiyoruz. İlki hariç hepsi kız dedi.. herhalde hepsi yanılıyo olamaz. en son gittiğimiz doktor bakın çıkıntı yok kız bu dedi. Demekki ordan anlıyorlarmış.

Biz her kontrolde farklı dra gidiyoruz. İlki hariç hepsi kız dedi.. herhalde hepsi yanılıyo olamaz. en son gittiğimiz doktor bakın çıkıntı yok kız bu dedi. Demekki ordan anlıyorlarmış.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. Sağlıklı olsunlar...

kızlar sizce bizim bebişin cinsiyeti nedr? 20 haftalıkken dr kız dedi normal usg . detaylı usg dr erkek dedi. ama kararsız eltim. hala doğum yapmadı hiç kıllanmadı ve sadece tatlı aşeriyor.kendide bizde çopk meraktayız Allahım herkesinb kalbindekini versin inşallah.

Eklentiler

• WP_20140922_008.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 525
Canim baska fotosu varmi net degil ama benimde ogluma once kız sonra erkek dendi erkek dedilersede hele ki farklı iki doktor kesin erkektir yanilma olmaz kız diyince çok yanılıyorlar erkegin pipisini gorduyse iki dk birden sanmam erkektir

Detaylida erkek demis yanilma si çok düşük bir ihtimal

Foto kız gibi. Ne doğdu acaba merak ettim

Merhabalar bende 20+5 ikiz hameyim çift yumurta ikizi 13haftada acildeki bulantı için gttim bjri erkeğe benzio dendi. 16haftada biri kesin kız diğeri erkeğe benzio dedi başka doktor acibademde. Snra ben merakran kolan hastanesi prof gttim 19haftada ikiside kesin kız dedi başka bir dktorda ikiside kız dedi 22haftada ayrıntılı ultrasonum var bir kız bir erkek olsun coook istiyorum sizin böyle tanıdığınız varmı ayrintilida farklı denen ikiz veya normal ???

O zaman en garip olay benim ki oldu galiba bana kendi drum 12. Haftada kıza çok benziyor galiba kız dedi sonra 16. Haftada da memleketimde bir dr kız bu dedi 17. Haftamda yine kendi drumda kontrolüm vardı ve erkek bu oğlunuz gayet iyi dedi biz bunun şaşkınlığında hayırlısı sağlıklı olsun dedik sonra yine kendi memleketimde 20. Haftada dra geldiğim de kız bu diyen dr erkek ya dedi ben tamam iyi sağlıklı olsun inşallah dedim 4 saat sonra aynı hastanede ayrıntılı ultrasona girdim farklı dr baktı ve kız dedi sonra bakmaya devam etti ve yaaa buna bişey söylemek çok yanlış olur cinsiyet için 2 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi bebeğim çok güzel kendini saklıyor sanırım :) :) sağlıkla hayırla gel bebeğim ama bi karar ver

Eee en son durum nedir peki ayrıntılya ne zmana girdniz ki

Son durum belirsiz canım 20. Haftada girdim ayrıntılıya
Canim benzeer durymdayiz. Doktorum once erkek gibi dedi sonraki gidisimde %90 kiz dedi gecen gun de emin degilim erkek gibi dedi. Ay sonu ayrintiliya giricem ama kafayo yedirtir bu doktorlar inanilmaz gerildim.... guya tecrubeliler o kdar parayi yanlis sonuc icin mi veriyoruz ya

Ben şuan hastanedeyim özelden hariç memleketimde dra geldim ama gene anlayamadılar erkek gibi ama değil ya dedi burda da son bakan dr valla cihazlarinda drunda iyi olması hiç bir işe yaramıyor kısmet neyse o olcak sanırım canım

Ayyy delirtirler adamııııı
Bizim de muallak halaaa poffff

Indir ="Gelinciks, post: 44632418, member: 550329"]Ben şuan hastanedeyim özelden hariç memleketimde dra geldim ama gene anlayamadılar erkek gibi ama değil ya dedi burda da son bakan dr valla cihazlarinda drunda iyi olması hiç bir işe yaramıyor kısmet neyse o olcak sanırım canım[/QUOTE]
İzmirde hangi doktora gidiyorsun canım?

Ben izmirde tepecik doğum evine geliyorum canım çünkü özel drum yaşadığım şehirde özel drumda bi kız bi erkek dedi tam anlamıyla anlayamadı bence

Ben izmirde tepecik doğum evine geliyorum canım çünkü özel drum yaşadığım şehirde özel drumda bi kız bi erkek dedi tam anlamıyla anlayamadı bence
pardon canım ben seni izmirde oturuyor sanıyordum. bu kadar büyümüş bebişinin cinsiyetini bilememesi ilginç cidden. usg fotoları var mı elinde. yüklesene bakalım birlikte

pardon canım ben seni izmirde oturuyor sanıyordum. bu kadar büyümüş bebişinin cinsiyetini bilememesi ilginç cidden. usg fotoları var mı elinde. yüklesene bakalım birlikte
Ben izmirliyim de canım başka bir şehre gelin gittim :) var bir sürü hemen yükliyim ben pek anlamiyorum :)

Telefonumda şuan bunlar var canım bi bakarsan ilk ultrason görüntüsünde 6 haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…