Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde 20.haftaya kadar erklek dedi doktorum ayrıntılıya girdim 20, haftamda doktor kız dedi. sonra kendi doktorumda kız dedi bizde ona göre herşeyi pembeli aldık odası kıyafetleri... şu an 36. haftadayım doğuma çok az kaldı eger bi süpriz olurda erkek gelirse şok oluıruz herhalde tabi herşeyin başı sağlık ama okadar eşya oda takımı ne olcak bilmem... doğumdan sonra yine yazarım bakalım hangisi doğru çıkıcakkk

Valla sana çok şaşırdık hakikaten.29.haftaya kadar bebeğin kız olduğu net değilmiydi?Bu arada Allah kurtarsın canım çok az kalmış...

ankarada hangi hastaneye gittin cnm? bn zekai tahir burak'a gittim kız dediler numune hastanesinde de göstermedi bi yerini göremedik kafamçokkarıştı :uhm:

inşallah bi yaren gibi sürpriz yaşayan kişi de ben olurum.ikinci kez kız bekliyoruz ama erkek olmasını çok isterdik.kızı tattık birde erkek tadalım değilmi.ama içime doğdu hep kız diye ya yanılma beklemiyorummm

Hakkında hayırlısı olsun canım.Rabbim gönlüne göre versin inş.

senin gibi ikinci kez kız bekliyorum.bende çok umut ettim belki yanılmışlardır diye.ama bir a sonra dogum var.hiç bi zaman erkege bile benziyo denilmedi bana.hep kız deiler.ta 12.haftamda umutlarımı söndürmüşlerdi....

sen kaç haftalıksın.belki sende bi umut vardır...

ben 16haftalık iken girdim.bebek küçük daha 20.haftadan önce yanılma olabiliyor o yüzden söylemiyorum cinsiyetini dedi.ama iyice emin olmalı ki kız görünüyor bebeğiniz dedi sonra.hatta her an kız diyecek diye sanki malum oldu bi ara söylemiyorum deyince sevindim ama yine söyledi.diğer kızımda da aynı hafta öğrendiğim için umudum çok az

anladım canım.neyse biraz daha bekle bakalım.senin için daha erkenmiş.bide muhakkak başk doktorada gözük o ne diyecek.artık ne yapalım hakkımızda hayırlısı....

merhaba benımde bitane kızım var.ikinciye hamileyim 16 haftalık bugün doktora gittim büyük ihtimalle kız olabikir dedi acaba doğrumu çok merak ediyorum kafayı yiyecem ya yardım edin arkadaşlar ::gitme:

kız olsuun ne oluur ALLAH AŞKINA NE DİR BU ERKEKLERE MERAK YAAAA
iki kzı olup çok şükür demeyen sakat oğlu olan çook gördüüm ...yapmayın ne oluur yaaaaüzülmek çoık günahh
lmaz:

selam..ben 13 haftalık hamileyken doktora gitmiştim.tam 3 aylık demişti,cinsiyeti bir dahaki muayenede belli olur demişti,ben doktora bir kızım var inşallah birde oğlum olur demiştim.bir ay sonra 18 haftalıkken gittim yani 3 gün önce,doktor baktı baktı ultrasona ama hiç bişey demedi,dedim kız dimi,nerden bildin dedi,içime hep doğan kız dı dedim...evet kız dedi...kız çocuğunu çok seviyorum ama bi oğlum olsa bi daha çocuk yapmazdım iyi olurdu..acaba yanılma olmuşmudur...

demek ki biz kadınlar hep aynı şeyleri hissediyoruz.aynı şeyleri bende hissettim doktora kız diyecek diye sormaya bile çekindim.ama katdeşim sordu kız dedi .çok şükür sağlıklı olsun yine olur ümitsiz olmaz

Merak ediyorum gerçekten bebeğin cinsiyeti nasıl sonradan değişebiliyo,benim de oğlan görünüyo ultrasonda ama içime hep kız doğuyor...resmini yayınlayabilir misin

U
Tabiki yanilma oluyor...bana 20. Ve 32. Haftamda kiz. Denildi. 34. Haframda tekrar. Girdim erkekmisss.

slm ben de 21 hafta girdigım gun ayrıntılıultrosyana girdim kız dedi ama nedense icim ve diger yaptıgım testler erkek gösterıyor gercekten n yanılma olurmu bidealmanyaa yasadıgım ıcın baska dr sansımızda ayokk beklıyom ama nedense kabulenemdimmmbirtürlüü almanyada yasayıp cınsıyetı deısıen varmı acab bir umutttttttttttttt

Bütün yorumları okudum. Topic baya eskiymiş. Şimdiye herkezin merakı giderilmiş meleklere kavuşulmuştur. Darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına. Bizim de 14 haftalıkken erkek demişti. 16 da kız oldu . ayrıntılıda da kız dediler. Hep içime erkek doğuyor. ama iki farklı dr a da gittiiğimde kız dediler. Herhalde artık değişmez kızlarımın cicileri hep hazır

Bana da 18.haftada kız dediler, 23.haftada 4d ultrasonda yine kız dediler. Bir oğlum var o yüzden kızım olmasını istiyordum. Kız bebek hevesiyle nerdeyse herşeyini pembeler morlar aldım. İsmine de karar verdik. Ama bu farklı söylemleri okudukça hala içimde bir şüphe

burayı okuyunca şaşırdım benm eltimde en fazla 4 defa gitti dr devlet kız dedi özelde 1 defa erkek ama kordon olabilir dedi dooplere gir dediler orda erkk demişler br dahada gitmedi. şu anda meraktayız ama ne kıllnma ne uyku şaşkınım bende :/

Kızlar bende aynı şeyi cook merak ediyorum benim bebisimde yan dönük farkli iki doktor a gittim bacak arasi gorunmedi 20de 22 de ayrintilida yine yan dönüktü kız dedi 27 de normal ultrasyonla görünmedi kız olabilir kesin degil dedi çatlayaşam artık

herkesin yorumlarını tek tek okudum. Zira aynı dertten muzdaribim. İki oğlum var, üçüncüye hamileyim. 17.
haftam bittiğinde girdim ultrasona %90 erkek dedi. Diğerlerinin erkek olduğunu duyunca doktorum yine bakarız belli olmaz dedi. Umut vermeyin dedim. Ama kız istediğim için heralde hep kız hissettim. Burada ki yorumlarıda okuyunca ümitlendim. Haftaya tekrar gideceğim doktora. Bir haftada değişir mi bilmem ama inş. Bende mutlu sonucu yazarım size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…