günaydın kızlaar.biliyosunuz biz 29haftaya kadar kız biliyoduk erkeğe dönmüştü.belki merak eden vardır.daha sonra iki kere daha 4boyutluya girdim.şimdide doğum için anneme izmire geldim haftaya pazar nasipse doğum var.burdaki doktorlarımada hiç cinsiyetini söyleemeden sordum ne gözüküyo diye.yüzde yüz erkek dediler.nasip bakalım...
benimde 20.haftaya kadar erklek dedi doktorum ayrıntılıya girdim 20, haftamda doktor kız dedi. sonra kendi doktorumda kız dedi bizde ona göre herşeyi pembeli aldık odası kıyafetleri... şu an 36. haftadayım doğuma çok az kaldı eger bi süpriz olurda erkek gelirse şok oluıruz herhalde tabi herşeyin başı sağlık ama okadar eşya oda takımı ne olcak bilmem... doğumdan sonra yine yazarım bakalım hangisi doğru çıkıcakkk
inşallah bi yaren gibi sürpriz yaşayan kişi de ben olurum.ikinci kez kız bekliyoruz ama erkek olmasını çok isterdik.kızı tattık birde erkek tadalım değilmi.ama içime doğdu hep kız diye ya yanılma beklemiyorummm
inşallah bi yaren gibi sürpriz yaşayan kişi de ben olurum.ikinci kez kız bekliyoruz ama erkek olmasını çok isterdik.kızı tattık birde erkek tadalım değilmi.ama içime doğdu hep kız diye ya yanılma beklemiyorummm
ben 16haftalık iken girdim.bebek küçük daha 20.haftadan önce yanılma olabiliyor o yüzden söylemiyorum cinsiyetini dedi.ama iyice emin olmalı ki kız görünüyor bebeğiniz dedi sonra.hatta her an kız diyecek diye sanki malum oldu bi ara söylemiyorum deyince sevindim ama yine söyledi.diğer kızımda da aynı hafta öğrendiğim için umudum çok az
merhaba benımde bitane kızım var.ikinciye hamileyim 16 haftalık bugün doktora gittim büyük ihtimalle kız olabikir dedi acaba doğrumu çok merak ediyorum kafayı yiyecem ya yardım edin arkadaşlar ::gitme:
demek ki biz kadınlar hep aynı şeyleri hissediyoruz.aynı şeyleri bende hissettim doktora kız diyecek diye sormaya bile çekindim.ama katdeşim sordu kız dedi .çok şükür sağlıklı olsun yine olur ümitsiz olmazselam..ben 13 haftalık hamileyken doktora gitmiştim.tam 3 aylık demişti,cinsiyeti bir dahaki muayenede belli olur demişti,ben doktora bir kızım var inşallah birde oğlum olur demiştim.bir ay sonra 18 haftalıkken gittim yani 3 gün önce,doktor baktı baktı ultrasona ama hiç bişey demedi,dedim kız dimi,nerden bildin dedi,içime hep doğan kız dı dedim...evet kız dedi...kız çocuğunu çok seviyorum ama bi oğlum olsa bi daha çocuk yapmazdım iyi olurdu..acaba yanılma olmuşmudur...
evet diyodum keske kizim olsaydi hani iki oglum var ama hayirlisi diyodum 17 haftalik pipili resimlerden eser yok resmen degismissss allahin takdiri allahim gonlume gore verdi okadr cok masraf okadar sok hazirlik yapmistimki olsun kizim oluyoya gozumde yok ben iki gundur ruyada gibiyimmmmmm soktayim resmen bebeklerin cinsiyetleri bazen 20 haftaya kadar oturmaya biliyomus beni msn ne eklersen ben sana resimleri ayrintili siteyi falan yollarim bu arada allah seninde gonlune gore verir insallhhhhhhh
merhaba kızlar 22+4 deyim geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kız olduğunu öğrendim yan dönüktü bebişim ben hep erkek hissediyodum sizce ayrıntılı ultrasonda yanılma olabiliyomu etrafınızdan duydunuzmu hiç cinsiyet konusunda çok yanılma olduğunu duymuştum ama ayrıntılıda böyle bişey olabiliyomu yardımcı olursanız çok sevinirim???:a015:
U
Tabiki yanilma oluyor...bana 20. Ve 32. Haftamda kiz. Denildi. 34. Haframda tekrar. Girdim erkekmisss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?