Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
29haftalığım ve dün kızım değil oğlum olcağını öğrendim bu ne şimdi.....

hakketen bu ne şimdi resmin bile kız resmi isminide koymuşsunuz.kesin bi kaç kıyafet falanda almışsındır uyuzum bu doktorlara ya peki ilk başdan beri kızmı diyorlar kaç kez ultrasona girdin erkek olduğunu söyleyen aynı doktormuydu :):)lütfen bu soruların cvplarını istiyorum.:):)

29haftalığım ve dün kızım değil oğlum olcağını öğrendim bu ne şimdi.....

aaa eminlermiymiş peki.kordon olmasın.banada ilk önce erkek demişlerdi ama sonra kordon dediler tekrar kıza döndük.canım bunu sana tek doktormu dedi kız diye.bu erkek diyen başka doktormu.açıklasana merak ettim.ben dört doktora gittim dördüde kız dedi.yani garantide.seninkini bi doktormu dedi.eminlermiymiş...kafamçokkarıştı

selam.benimde 7 aylık bi kızım var ve yine 17 haftalık hamileyim tekrar bilmeden olmuş işte.geçen gün ultrasonda buna da kız dedi doktor.ama oğlan olmasını o kadar isterdim ki.keşke bi mucize olsa cinsiyeti yanlış görmüş olsa diye dua ediyorum .başta sağlıklı olsun inşallah ama ilki kız ya oğlan istiyoruz eşim de bende

selam bende 27 haftalık hamileyim hamile kaldığım ilk günden beri kız hissediyorum bir oğlum var bunada oğlan dediler ama hala içimde kız hissi var hatta rüyalarımda bile kız bebkler görüyorum alışveriş yapmak bile istemiyorum inanınki sanki erkek bebk alışverişi yapıcamda elimde kalıcaklar gibi hissediyorum hamileliğimin başından beri bir erkek bir kız dediler en sonra %100erkek dedi doktor ama hala çok umutluyum sizde değişirmi içimde bir kız taşıyorum sanki kalbim okadr eminki anlatamam size

banada 16+1 de kız dediler 19+2 2 ayrı doktor kız dedi yanılma olmaz demi gözüm korktu benimde hatalı görmelerinden. ben kızım olacak diye çok mutluyum alışverşe başlıyacaktım ama burdaki yazıları okuyunca bekleyim diyorum artık

canım allahım gönlüne göre (versede) yazıyodumöylemi olcak nedir.:).):)düzeltmeyim dedim..:):):)
onlar büyünce sana o kadar yardımcı olucaklarki annesi olsun ne güzel işde aynı emsal iki kız kardeş daha büyük mutluluk varmı allahım sizlere sağlık versinde 3. ye oğlun olsun inşallah bende ilk duydugumda dedim keşke erkek olsaydı benimde iki kızım olucak inş biri 5 yaşında şuanda 25 haftalık hamileyim ama düşündümde kız gibi yok ya hayatta hiç kızım olmamasını hiç oğlum olmamasına kesinlikle tercih ederim kız olsun çamurdan olsun demişler bence dünyadaki şanslı annelerden bi tanesisin 3. ye oğlun olur inşallah vallahi ben şimdien başladım hayallere oturcam onlarla büyünce kahvemizide içicez dertlşicezde allahım ömür versin sağlık versin kız olsun çamurdan olsun :):)

valla içim biraz olsun rahatladı canım sağol.aslında haklısın ileriye bakınca evet çok hoş bi durum kesinlikle ve kesinlikle.benim birazda şundan biz iki kız kardeşşiz ve ben kendimi bildim bileli annem de babam da erkek çocuk istiyorlardı hep.hani benim oğlum olsa onlar çok sevinecekti.en çok erkek olsun da onlara bu haberi müjdeleyim diye istiyordum ama benim içime ilkinde de bunda da kesin kız doğuyordu sanki biliyordum da doktordan bi süpriz çıksa diye bekliyordum ama yine kız deyince.man neyse sağlıkla rabbim dünyaya getirmeyi nasip etsin

Merhabalar, benimde 11. haftada erkeğe benziyor dedi doktor, hatta arkadan bacak arasından pipiyi gösterdi bir çıkıntı vardı, 13. haftada yine erkeğe benziyor dedi , bu sefer alttan bacak arasından gösterdi pipiye benziyor diye.16. haftamda üçlü taramaya gireceğim sizce belli olurmu cinsiyeti bebişimin?

birde kordonla karıştırıyorlar diyorsnuz ya nasıl oluyor hangi pozisyonda öyle sanılıyor biliyormusunuz?

Canım Allah gönlüne göre versin.Erken yapılan cinsiyet tahminlerinde yanılma olasılığı çok yüksek oluyor özelliklede erkek bebeği çok karıştırıyorlar yani sonradan kızmış diyebiliyor doktorlar.16.haftada iyice kesinleşir cinsiyet.

teşekkür ederim megryann'cım , haftaya gideceğim netleşir inşallah hayırlısı ile sağlıklı olsunda sonuçlar iyi çıksında.

Netleşince haber veriirm size haftaya inşallah

merhaba bayanlar bende28.haftadayım kızımı beliyorum hayırlısıyla ama ayrıntılı ultrasona girmedim nasıl oluyor bilmiyorum anlatabilirmisiniz.tam olarak cinsiyetini görmedik erkeğe dair bişey yok diye kız dediler ama çok alıştım kızım olacağına inşallah yanılmıyorlardır

merhabalar herkese.
bende 18. haftama yeni girdim. geçen hafta salı günü gittik cinsiyetini öğrenmeye %90 kız dedi dr. . sonra başka doktora gittim o da % 80 kız dedi ama kızlarda daha temkinli davranıyoruz dedi. erkek olupta saklayan oluyormuş. 22 haftada detaylıda öğreniriz inşallah. eşim ve ben hep erkek istedik. ve ben hala erkek hissediyorum. tüm tahminler erkek diyor. çevremde herkes erkek diyor. ve gerçekten erkek bebek istiyorum. ama kız olursa da itiraz etmem. eşim çok kahroldu. kendine gelemedi. o da benim gibi hep erkek istemiş hayatı boyunca. allah eşimin muradını versin. onun üzülmesine dayanamıyorum. ilk günler ona çok kızmıştım bu tavrı için ama şimdi çok üzülüyorum. keşke bir oğlum olsa....

allah öncelikle sağlıklı olmasını nasip etsin canım bizde erkek diye hayal etmiştik ilk bebişimizi ama kız olduğunu öğrenince çok şaşırdık ve ben biraz burullandım ama şimdi öyle alıştım ki kızıma iyiki kızım olacak diyorum onlar harika bişey yeterki sağlıklı doğsunlar

bizimde 22+1 e kadar göstermedi kendini, organları inceleme için ayrıntılı ultrasona yönlendirdi dr.um ve aylar sonra başka bir dr. pat diye yardımcısına söyledi cinsiyeti kız yazalım diye.. tabi şok oldum ama göstermemesinden dolayı herkes kız diyordu alışmıştım bu fikre şu da var cin takvimine göre erkek dese de, rus takvimi kız demişti hücre yenilemesi olayı kafama cok yattığı için emindim ben kız olacağından..(eşim ve kayınvaldem hep kız istediler hüsrana uğramadıkları için ve allam bize bebek nasip ettiği şükrediorumda (kalbimin bir yanında erkek çocuk hasreti kalmadı deil((( çnkü eşim bir tane yeter dior bencede öle ne diyelim nasippp allam olmayanlara versinn

kız olsun çamurdan olsun demişler.:):)pembiş pembiş al allahım sevidigini kuluna kız evlat veririmiş:):):)malum gelinlerden dolayı:):):):)

bizim bii tanıdığı doğuma kadar erkek dediler hatta odayı bile ona göre yapmışlar doğumdan sonra bebek bi gelmiş kız. hatta bebek karıştı falan sanmışlarkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaar.biliyosunuz biz 29haftaya kadar kız biliyoduk erkeğe dönmüştü.belki merak eden vardır.daha sonra iki kere daha 4boyutluya girdim.şimdide doğum için anneme izmire geldim haftaya pazar nasipse doğum var.burdaki doktorlarımada hiç cinsiyetini söyleemeden sordum ne gözüküyo diye.yüzde yüz erkek dediler.nasip bakalım...

evet hatırladım seni..peki bebek göstermemişmiydi kendini yoksa gösteriyorda doktor kızmı demişti...başka doktora gitmişmiydim hic.yoksa tek doktormu demişti kız diye...

allah kolaylık versin dogumuna canım.güle güle büyüt oglunu...

18.haftamız ilk kez bugun gördük,erkek.hatta şu pipisi,şu testisleri felan diye gösterdi,pipisinin resmini çekdi.hatta tahmin alayım dedi,eşimde bende aynı anda kız dedik,üzgünüm oğlunuz oluyor dedi.saglıklısı olsun,eşim tek çocuk ve babası yok,onun bir oğlu olsun çok istiyordum,ama diğer tarafdan da halen ailediki en küçük kız çocuk benim(nerem küçükse)kız bebek sevmeyi çok istiyorduk,her aradığımız hayal kırıklığı yaşadı.gerçekten çok önemsememişdim,kızda güzel,erkek de.zaten tek çocuk düşünüyoruz.doğumda kucağıma kızda verseler,mavi tulumlarının içinde severim yavrumu.sağlıklısı ve hayırlısı tek dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…