29haftalığım ve dün kızım değil oğlum olcağını öğrendim bu ne şimdi.....
29haftalığım ve dün kızım değil oğlum olcağını öğrendim bu ne şimdi.....
selam.benimde 7 aylık bi kızım var ve yine 17 haftalık hamileyim tekrar bilmeden olmuş işte.geçen gün ultrasonda buna da kız dedi doktor.ama oğlan olmasını o kadar isterdim ki.keşke bi mucize olsa cinsiyeti yanlış görmüş olsa diye dua ediyorum .başta sağlıklı olsun inşallah ama ilki kız ya oğlan istiyoruz eşim de bende
Merhabalar, benimde 11. haftada erkeğe benziyor dedi doktor, hatta arkadan bacak arasından pipiyi gösterdi bir çıkıntı vardı, 13. haftada yine erkeğe benziyor dedi , bu sefer alttan bacak arasından gösterdi pipiye benziyor diye.16. haftamda üçlü taramaya gireceğim sizce belli olurmu cinsiyeti bebişimin?
birde kordonla karıştırıyorlar diyorsnuz ya nasıl oluyor hangi pozisyonda öyle sanılıyor biliyormusunuz?
canım allah gönlüne göre versin.erken yapılan cinsiyet tahminlerinde yanılma olasılığı çok yüksek oluyor özelliklede erkek bebeği çok karıştırıyorlar yani sonradan kızmış diyebiliyor doktorlar.16.haftada iyice kesinleşir cinsiyet.
teşekkür ederim megryann'cım , haftaya gideceğim netleşir inşallah hayırlısı ile sağlıklı olsunda sonuçlar iyi çıksında.
Netleşince haber veriirm size haftaya inşallah
allah öncelikle sağlıklı olmasını nasip etsin canım bizde erkek diye hayal etmiştik ilk bebişimizi ama kız olduğunu öğrenince çok şaşırdık ve ben biraz burullandım ama şimdi öyle alıştım ki kızıma iyiki kızım olacak diyorum onlar harika bişey yeterki sağlıklı doğsunlar
günaydın kızlaar.biliyosunuz biz 29haftaya kadar kız biliyoduk erkeğe dönmüştü.belki merak eden vardır.daha sonra iki kere daha 4boyutluya girdim.şimdide doğum için anneme izmire geldim haftaya pazar nasipse doğum var.burdaki doktorlarımada hiç cinsiyetini söyleemeden sordum ne gözüküyo diye.yüzde yüz erkek dediler.nasip bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?