- Konu Sahibi ceydademirtas
-
Merhabalar. Ben 24 haftalık hamileyim. Türkiye Hastanesi'nde Ayşe Duman'a gitmeyi düşünüyorum. Önerileriniz var mı? Türkiye hastanesine doğum ve sonrası nasıl? kaç gün yatılıyor orada?
Merhaba arkadaşlar ben kontrollerimi ve doğumumu Türkiye Hastanesinde yaptım. Doktorum Ayşe Duman dı kendisi çok bilgili ve tecrübeli bir doktor ben çok memnun kaldım. Hamileliğimin ilk gününden doğumuma kadar benimle çok ilgilendi. Hastalarına karşı yaklaşımı, ilgisi çok güzel. Şimdi 50 günlük bir oğlum var Allah Ayşe Hanımdan razı olsun :)) Hastanede sezeryan doğumda 2 gün, normal doğumda 1 gün yatırıyorlar. Hemşirelerin ilgisi de gayet güzeldi ben kesinlikle gitmenizi öneririm...
merhabalar,
Ben Beyoğlu'nda oturuyorum ve 8 haftalık hamileyim. Beylikdüzü'nde Acıbadem de Aylin hanıma muayene oldum ve şimdiye kadar ona devam ettim. Ancak mesafe o kadar uzun ki ! Doktor ne kadar iyi olursa olsun o yol çekilmez.. Sanırım ben de Ayşe Duman'a gideceğim.. Bir kaç videosunu izledim gerçekten kendinden emin bir insan ve etrafına da güven veriyor. Benim merak ettiğim konu hastanenin fiyatları.. Muayenesi ne kadardır? ücretsiz kontrolleri var mı? Normal doğum ne kadar vs? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.. Telefonda bilgi vermeye yanaşmıyorlar..
merhabalar,
Ben Beyoğlu'nda oturuyorum ve 8 haftalık hamileyim. Beylikdüzü'nde Acıbadem de Aylin hanıma muayene oldum ve şimdiye kadar ona devam ettim. Ancak mesafe o kadar uzun ki ! Doktor ne kadar iyi olursa olsun o yol çekilmez.. Sanırım ben de Ayşe Duman'a gideceğim.. Bir kaç videosunu izledim gerçekten kendinden emin bir insan ve etrafına da güven veriyor. Benim merak ettiğim konu hastanenin fiyatları.. Muayenesi ne kadardır? ücretsiz kontrolleri var mı? Normal doğum ne kadar vs? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.. Telefonda bilgi vermeye yanaşmıyorlar..
merhaba bn hamileliğim basında gidiyodum 5 aya kadar test sonucumu sormustum bna ters cevab verınce bırdaha gtmedım cep telefonunuda vermıyolar ...bnada herkes cok ıyı bılgılı demişti bna ters davrandığı için bıraktım...memnun kalmadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?