Ayşe Duman'a giden var mı?

ceydademirtas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2
0
86
İstanbul
Merhabalar. Ben 24 haftalık hamileyim. Türkiye Hastanesi'nde Ayşe Duman'a gitmeyi düşünüyorum. Önerileriniz var mı? Türkiye hastanesine doğum ve sonrası nasıl? kaç gün yatılıyor orada?

Merhabalar. Ben 24 haftalık hamileyim. Türkiye Hastanesi'nde Ayşe Duman'a gitmeyi düşünüyorum. Önerileriniz var mı? Türkiye hastanesine doğum ve sonrası nasıl? kaç gün yatılıyor orada?

merhaba,

bende türkiye hastanesine gitmeyi düşünüyoorum. ama doktoruna karar veremedim. ayşe hanıma yada mehtap hanıma giderim heralde

Merhaba arkadaşlar ben kontrollerimi ve doğumumu Türkiye Hastanesinde yaptım. Doktorum Ayşe Duman dı kendisi çok bilgili ve tecrübeli bir doktor ben çok memnun kaldım. Hamileliğimin ilk gününden doğumuma kadar benimle çok ilgilendi. Hastalarına karşı yaklaşımı, ilgisi çok güzel. Şimdi 50 günlük bir oğlum var Allah Ayşe Hanımdan razı olsun :)) Hastanede sezeryan doğumda 2 gün, normal doğumda 1 gün yatırıyorlar. Hemşirelerin ilgisi de gayet güzeldi ben kesinlikle gitmenizi öneririm...

ben bu hafta nihal çakıra gittim. iyimiydi kötümüydü bilemedim

kızlar ben önce nihal hanıma gittim. ancak memnun kalmadım
işyerinden bikaç arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine ayşe hanıma gitim geçen gün.hastaya karşı ilgili ve saygılıydı. yani nihal hanımda olmayan şeyler vardı en azından.
şimdilik iyi gibiydi. ya sonra tekrar gitcem.şuan 27 haftalığım.
ayşe hanımla ilgili yorumları olan lütfen paylaşsınnn

kızlar ben hamile değilim ama 3 kere gittim kendisine çok memnun kaldım çok bilgili ve saygılı bir doktor yengem kendisinin tedavi sonucu hamile kaldı bu arada yengem pco luydu mesela ben düdşüklerim oldu araştırma yaptırdım ve hmn bana eksik kalanları ben sormadan söyledi bende netten araştırarak gitmiştim eksik olanlar bilgim vardı araştırmalarım sonucunda köü bişi duymadım kendisiyle ilgili bundan rabbim izin verirse onunla ilerlemek istiyorum

merhaba kızlar ayşe duman ismini görünce yazmak istedim ayşe hanımın istanbul bulgurluda kendine özel muaynhanesi var ve benim arkadasımda onun yanında calışıyor cok bilgili tecrübeli bir bayan web siteside yeni acmışlar gitmenizi tafsiye edebılırım

merhaba bn hamileliğim basında gidiyodum 5 aya kadar test sonucumu sormustum bna ters cevab verınce bırdaha gtmedım cep telefonunuda vermıyolar ...bnada herkes cok ıyı bılgılı demişti bna ters davrandığı için bıraktım...memnun kalmadım ....

Ben ayşe dumanı herkese şiddetle tavsiye ediyorum. 37 haftalık hamileyken tanıştım kendisiyle özel muayenehanesine gittim doğumuma hipnozla hazırlandım,ve harika bir doğum yaşadım ayşe hanımın sayesinde.şimdi bebeğim 2 ayını doldurdu.ben çok memnun kaldım çok anlayışlı çok güleryüzlü bir doktor.Doktordan öte bir anne şevkatiyle yaklaşıyor insana.muayenelerde bile canınızı hiç yakmıyor. bebeğinin doğduğu anın tadını çıkarmak isteyen herkese tavsiye ediyorum

merhabalar,
Ben Beyoğlu'nda oturuyorum ve 8 haftalık hamileyim. Beylikdüzü'nde Acıbadem de Aylin hanıma muayene oldum ve şimdiye kadar ona devam ettim. Ancak mesafe o kadar uzun ki ! Doktor ne kadar iyi olursa olsun o yol çekilmez.. Sanırım ben de Ayşe Duman'a gideceğim.. Bir kaç videosunu izledim gerçekten kendinden emin bir insan ve etrafına da güven veriyor. Benim merak ettiğim konu hastanenin fiyatları.. Muayenesi ne kadardır? ücretsiz kontrolleri var mı? Normal doğum ne kadar vs? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.. Telefonda bilgi vermeye yanaşmıyorlar..

Slm.

Bende evime yakınlığı nedeniyle ilk olarak 28. haftada kendisine gittim. Ama kendisinden hiç memnun kalmadım. Bir kere çok soğuk, bilgi vermeyen, muayenesi hiç beğenmedim.

Belki baştan gitmedim yada ilk muayene bana öyle gelmiştir diyerek 30. haftada tekrar kendisine gittim. Hatta yanımda annem vardı o da içeri girmek istedi ama annemi içeri almadı, almadığı gibi bir de üstüne laf söyledi.

Kilo ve tansiyon ölçümü dışında 1 dakika bile sürmeyen bir ultrason muayenesi yaptı.

Onun dışında hakkımda sigara, içki, geçirilmiş hastalık v.b. türü soruları bile sormadı.

Bebeğin gelişimi nasıl ? Boyu, kilosu nasıl? diye sorduğumda ise bu haftalar bilgi vermiyorum ama haftasına göre normal demekle yetindi..

Açıkcası ben ısınamadım bu sebeplede bir daha kendisine gitmedim.

Evime uzak olduğu halde en son avrupa yakasından anadolu yakasına geçip tavsiye üzerine Medipol hastanesi Cevahir hanıma gittim. Çok memnun kaldım. Baştan beri gitmediğime de pişman oldum.

Ayşe hanımdan memnun olanda olmayanda var. Gitmeden anlayamazsın. Herkesin beklentisi farklı.

Muayene ve doğum fiyatlarını bilmiyorum. benim çalıştığım kurum anlaşmalı olduğu için ayrıntılı bilgim yok.

Hayırlı doğumlar dilerim

merhabalar 28 haftalık hamileyim ayşe hanıma gidiyorum,türkiye hastanesinin ssklı muayene ücreti 52 tl.normal doğum 850 tl, epidural normal 1200 tl, zorunlu sezeryan da 1200 civarı birşeydi sanırım isteğe bağlı sezeryan da 2100 tl...bu sene ocak ayı ortasında sordum.hepsi ssklı fiyatları...bu arada ben doktorumdan memnunum, normal doğum-hatta doğal doğum- yanlısı doktor olması ve tecrübeli olması başlı başına gerekli ve yeterli bence ama tabi doktordan beklentiye göre değişir...ultrason muayenesi gerçekten kısa sürüyor ve boy kilo söylemedi henüz ama benim için bunlar önemli değil...biraz normal doğum takıntılıyım (başka doktorlara da gitmiştim) ama olur ki bir sıkıntı olur da sezeryan olmak zorunda kalırsam sezeryanın gerçekten zorunluluğuna beni inandırabilecek bir doktor...umarım yardımcı olabilmişimdir,

ayşe hanım doğal doğum taraftarı bir doktor ben hastanede yanına gitmedim hiç orda nasıl davranıyor insanlara farklımı bilemicem ben özel muayenehanesine gittim zaten 36 haftalıkken tanıştım kendisiyle çok memnun kaldım bana prensesler gibi bir doğum yaşattı çok memnun kaldım kendisinden gereksiz yere suni sancı vermesi kesi yapmadı eşimin doğuma girmesine bile izin verdi kızımı doğduğu gibi göğsüme yatırdı o anı hiç unutamıyorum iyiki tanışmışım kendisiyle
ayşe hanıma gitmeyi düşünenler varsa eğer ayşe hanım hipnozla ağrısız doğumda yaptırıyor ben hipnozla doğal doğum yaptım ilgilenmek isteyenlere hikayem
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/405152-hipnozla-dogum-yaptim.html

bende katılıyoruumm urdaa dahaaa muayeneye gitmeyenlerde yorum yapmış bendee sitesinee bakarakk aldanmıştımm gözüm boyyanmıştı ama yanına gidincede aldım boyumun ölçüsünüü kendini beğenmişliklerr kibirliliklerr sorularaa kestirip atmalarr zaten bizz hassaas dönemdeyizz dahaa bizi motive edici olmalıydı hiç beğenmedim gitmeyin benceeeeeee

Ayşe dumana geçirmiş olduğum düşükten sonra kontrol için gittim. Parça kaldığını söledi öle bi söleyiş tarzı vardıki nerdeyse bundan beni sorumlu tutacaktı kürtaja aldı toplamda 15 dak. süren temizleme işlemini bitirmiş benim uyanmamı beklemeden mesaisi bittiği için gitmişti. Sölemesi gerekenleride hemşirelere sölemiş. Kendime geldiğimde yanımda sonuçta doktorumun olmasını beklerdim.Hasta bakıcılardan başka kimse yoktu.Ne nihal hanım ne nevra hanım nede ayşe hanım işlerinde tecrübeli olabilirler ama hepsi suratsız.Ayşe hanım ilk olarak tv de görmüştüm sempatik gelmişti. Ama muayene sırasında bile öle aceleciki ne soracaklarınızı hatırlıyosunuz o esnada ne de başka birşey. Muayene ücretleride 57 ytl olmuş bu arada ama Türkiye hast. isterseniz mehtap hn olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…