Ayşe Duman'a giden var mı?

Selam kızlar

Bende ayşe hanımın hastasıyız.. bu ay başı başladım tedaviye. Ama sizlerin söylediği gibi görmedim ben
Çok sıcak cana yakın bi doktor.. CEp telefonunu vermiyo ama zaten asistanı yeterli derecede ilgili.. Eğer kendisi halledebiliyor ise hallediyor halledemiyor ise doktorla görüştürüyo.. Ben gerçekten çok memnunum.. PCO luyum ve önce ALLAH a sonra doktoruma güveniyorum.. Çok ilgili alakalı bi doktor. Ama ben özel muayenehanesine gidiyorum bilmiyorum hastanede nasıl.. Şiddetle tavsiye edilir..

Kızlar
Ayşe hanma gittiğim ilk ay hamile kaldım size şukadarını söylim ayşe hanıma minnettarım..
Korkularımı bi anda sildi ALLAh razı olsun ondan.. bebiş bekliyorum artık. bugünde buluşma günümüz mercimek tanemle :)) Rabbim herkese nasip etsin inşallah..

merhabalar,
ben de cumartesi icin randevu aldım 22 haftalık hamileyim. bakalım deneyimelrimi paylasırım.
kendisi turkiye hastanesinde mi dogum yaptırıyor?

bende 19 aralık 2011 tarihinde Türkiye hastanesinde doğum yaptım, doktorum Ayşe hanımdı, çok kolay ve güzel bir normal doğum yaptım onun sayesinde.
ben 5. ayında Ayşe hanımla tanıştım, muayenelerde benimle ve bebekle çok ilgilendi, kendisinden çok memnun kaldım, hastanenin ebeleri ve hemşireleri de çok ilgililer hepsinden allah razı olsun.
yukarıda bir yorum okudum muayene olurken annemin girmesini istemedi diye, ben her ay gittiğimde yanımda hep bir kişi vardı, annem veya kavınvalidem yada eşim ama odaya girdiler hiç böyle bir sorun yaşamadım...
cep numarasını bana da vermedi ama çok da gerek olmadı açıkçası.
Ayşe hanımı da, Türkiye hastanesini de şiddetle tavsiye ederim.

Ben de vajinismus tedavisi için Ayşe Hanım ın özel muayenehanesine gittim. İnternette araştırıldığında EFT yöntemini kullandığı ve daha birçok şey yazıyor. Maalesef hiç memnun kalmadım .
İstanbul un öteki ucundan geldiğimiz için trafikte takıldık. Arayıp 10-15 dakika gecikeceğimi söylediğimde bu sürenin seans süresinden sayılacağı söylendi. Böyle söyleyince bir sürü riski göze alarak saatinde ordaydık. Ama bir buçuk saat olan seans süresine rağmen 50. dakikada Ayşe Hanım "söyleyeceklerim bu kadar, bunları yap haftaya tekrar gel." diyerek seansı bitirdi. Yani 50 dakikaya 300 TL gibi rakam ödedik. Ayrıca onun anlattığı EFT yöntemini internetten izleyeceğiniz birkaç videoyla kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
Bir de seansın sonunda bir kitap gösterdi-20TL- verip bu tekniği daha ayrıntılı öğrenebilirmişim. Kitaptan ayrıntıyı öğreneceksem niye buraya geldim o zaman diye düşündüm. Velhasıl psikiyatride uzmanlığını yapan bir arkadaşım konunun kesinlikle psikiyatri ile ilgili olduğunu , bir jinekoloğun bir ay kursunu alıp bu yöntemler üzerinden tedavi yapmasının kesinlikle sağlıklı ve güvenilir olmadığını nedenleriyle anlattı bana.Ama maalesef 1 saate 300 lira güzel bir rakam olduğu için birçok kişi bunu yapıyor.

Selamlar kızlar şimdi ayşe dumanı Beyaz tvde programda izliyordum bizim forumda arayayım dedim karşıma çıktı :) Ben de 13 haftalık gebeyim ve ayşe hanıma gidiyorum. İnternette ayşe dumanın ağrısız hipnozla doğum yaptırdığı yazıyordu. Benim de doğum korkum olduğu için tercih ettim ayşe dumanın hamilelik eğitimine katıldım. Şimdilik oldukça rahatladığımı söyleyebilirim. Normal doğuma bakış açım değişti. Korkumdan dolayı gebelği bile erteliodum açıkça.

Merhaba Canım,

Katıldığın eğitim eşli mi? Ücreti nedir? Hipnoz seansı ücretini ve doğum ücretini de biliyorsan yazabilir misin? Ben de düşünüyorum da Ayşe Hanim a gitmeyi. Şimdiden teşekkürler...

melda983 egıtımler mıs hepsı fasa füso para tuzağı bende katıldım resmen ınsanları enayı yerıne kouyuyolr..hayatımda ılk defa bırısıne beddua etmek ıstedım oda ayse dumandr..doktor demeye sahıt ıster

Dr ayse duman mi ?? Aman allahim bin kez dusunmek lazim...doktorlar hayallerlede oynamaya basladi malesed bi cogu oyle.. ona gittigim.aylara gunlere lanet eder oldum...insanlarn bilinc altina adeta hipnoz eder gibi mahfediyor..egitimlerine davetediyor..en iyi psikoterapistlerin bile bireysel seanslarindan almadigi kadr yuksek fiyatda toplu seanslarnda para aliyo..helalmi siz dusunun artik..kimseye tavsiye etmiyorum..egitimlerine gitmenizide tavsiye etmiyorum..testler icin yonlendirme yapdigi yerlerden biri umran tip merkezi...dikkat ederseniz oralarla anlasmali.oldugunuda anlayacaksinz..tamamen.ticari olmus durumda...Allah islah etsin....kimseyide bole insanlarla karsilasdrmasin Allah....

Kendisine bir kere gittim ve anladım, bu dediklerinize katılıyorum. Benim detaylı sorularıma karşılık rahat ol onu boşver bunu boşver falan diyip beni hemen bir eğitime davet etti. Fazla takıyormuşum. Sorduğum sorular da gayet doğal şeylerdi. Ben de tavsiye etmiyorum.

KADER ARKADASIM.....ONCELIKLE BANA KATILAN BIRI OLDUGUN ICIN TESEKKUR EDERIM..BENDEMI.BI ANORMALLIK.VAR DIYORUDM..BEN AYLARCA GTTIM..YUKLU MIKTARDA KULFETLIDE OLDU MALESEF...SORU SORMAK BI YANA HER KELIMEM.INCELENIYOR..EGITIM EGITIM.DIYOR..HABIRE EGTIMIIMIZE ELMISMIYDIN..ORGANIK.PED ALMISMISYDIN..KITABIMI.ALMIAMIYDIN FELAN FILAN...KIMSEYE TAVDIYE ETMIYORM M melda983

Ayse duman in kitabını okudum şimdi bitti. Kadınlar kulübünde bir aratayim dedim karşıma çıktı :) ben kitaba göre yorum yapayım tam olarak istediğim doktor.. Bu arada kitabı da yüklerim mutlaka herkes okusun bu kitabı .
Ayrıca özellikle ankarada yaşayan arkadaşlarıma sorum bu ayse hanim gibi bir doktor var mı acaba burada bildiğiniz? Bebeğim 15 aylık ve ben tekrar hamilelik düşünmeye başladım. 1. Doğumda yaşadığım kötü tecrübeleri tekrar yaşamak istemiyorum. Bu sebeple hamile kalmadan doktor arayışına başlamış bulunmaktayım :) bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim :)

Ayse duman a vajinismus icin gitme gafletinde maalesed ben de bulundum. Ama nerden bileceksiniz ki kadinin tam bir sahtekar oldugunu. Bir de dinin arkadina saklaniyor, kazandigi para, diger alanlari bilemiyorum ama vajinismus konusunda, kesinlikle helal degil.. bunu kendisi de biliyordur eminim. Oyle lakayt tavirlar, oyle bir kendini begenmislik.. muayenede vajinaya parmagini direkt sokmasi, nasil canim yandi anlatamam... sirf bu bile cehaletini gostermeye yeterli. Guya eft ve hipnozla tedavi yapiyor. Ilk seansimiz zaten bos bos konusmalariyla gecti ve onun icin 400 tl odedim. Hicbirrr sey soylemedi konuyla ilgili. Kitaplarimiz var onlardan okuyabilirsin diye alakasiz bir kitap tavsiye etti, konuyla uzaktan yakindan bir ilgisi yok, inancin biyolojisi diye bir kitap. Bunun devami geldi tabii her seansta illaki bir kitap aldiriyor, kendi kitaplarini pazarliyor, nerden geldigi belirsiz pedleri pazarlayip abone yapmaya calisiyor. Doktor degil de pazarlamaci. Neyse ikinci seansta konuya girdi, eft yi anlatacak guya. Ahahha internette yaziyor ac bak uygula dedi. Bir iki cumle soyledi bunlari soyleyeceksin dedi eft de. Dalga geciyor sanki. Bir de aynaya bakip parmagimi sokacakmisim. Bu kadar. Diger uc seans da ayni sekilde gecti, naptin, yap, ise yarayacak, su kitabimi da al, yuruyus yap!.. bu kadar.. vur gun mail attim ayse hanim ne soyleyecegim dogru mu soyluyorum eft cumlelerim dogru mu, gecistirmeli bir cevap, okumamis bile maili belli. Artik enayi yerine koyulmaktan usandim ve tedaviyi biraktim. Eminim oyle bilmemkac seans daha devam ederdi, sonucta biz yolunacak kaziz. Bir de su var, bazilarina toplu seans yapiyor, guya orda eft yapiyormus hipnoz yapiyormus yukaridaki arkadasin da anlattigi gibi... orda da tek seansta iyilesenler varmis. Peki beni niye tek seansts tedavi etmeye kalkmadi, hayir buna neye gore karar veriyor?! Lakaytlik dizboyu. Kesinlikle ve kesinlikle, bu kadin sarlatanin teki. Gitmeyi dusunenler, vajinismus icin lutfen baska yerler arastirsinlar. Bu siteye de sirf bunu yazmak icin uye oldum ki benim durumumda baskalari da olmasin, umitleriniz kirilmasin.. herkese sifalar dilerim..

Merhaba Z Zinnur5 oncelikle sizdn Allahrazi olsn..butun icimi yuregimi okuduniz..haytimda beddua eddigim tek insan ayse dumandr..okdr kadinlari bir arada tutup eft dedigi psikoloji doktorlrnn alanlarini ilgilendren seyleri.veriyo aklinca..insan basina 300 tl.aliyordu.gecen sene..400.mu olmus yazik.ya...bu kdr insann nasil gozu.kor olabilir...akli.fikri ped satmak.kittabino.satmak...asla.numarasini vermiyo.kimseyle ortibat kurmuyo..bi hastasinn soru sorma hakki vardr ama.aradgnda ulasamiyosn..en son muanesi 220 tl idi...yazik.gunah..o para.helal.deil.ona..kimse.ama.kimse.gtmesin

Merhaba E elifkel Biz hakkimizi helal etsek de etmesek de zaten onun kazandiginin helal olmadigini Allah biliyor.. ilk muyanede 400 tl odedim. Digerlerinde 300. Ama parayi sokaga atmaktan farksiz yani. Eskiden boyle cami havuzuna falan dilek tutmak icin para atmak vardi ya, gidip onu yapsaydik eminim sonuc daha iyi olurdu psikolojik olarak :)

Merhaba arkadaşlar ben ayşe dumanın hastasıyım öncelikle şunu söylemeliyim ki bunu kendim isteyerek ve bilinçli aklımla yazıyorum . Ayşe hanım içinde allah korkusu olan bi insan hiç bir şekilde istemediğin bir şey yapmıyor . İnanın bana kendi telefon numarasınıda verdi o kadar ilgili ki allah ondan razı olsun onun sayesinde vajinismusu yendim . Ve diyorum ki iyiki ayşe hanıma gitmişim yeterki siz isteyin ayşe hanım elinden geleni yapıyor öyle dediğiniz gibi parmağıni falan sokmuyor siz hiç bu hastalıkla alakalı başka doktorlara gittiniz mi ben çapaya gittim orda sana plastik bi tüp veriyorlar ve hiç birşey bilmemenize rağmen tüpü zorla canınızı yakarak içinize almanızı istiyorlar ben ayşe hanıma gittim ve 2.seansta sonuç aldım dediğim gibi verdiği kitabı okuyun dediklerini yapın cahilce değil benim gibi bilinçli aklınızla dinleyin para göz olan o kadar doktor varki çünkü bu durum hem özel hem ne derlerse yapmaya mecbursun . Ben ayşe hanıma 6 seanslık ücret ödeyecektim almadı çünkü ihtiyacın yok 6 seansa bu kadar para verme dedi paragöz bi doktor olsaydı 6 seans beni oyalardı alırdı o parayı allah ondan razı olsun

Merhaba arkadaşlar Ayse Duman benim de doktorum. Gebeligimin 26. Haftasından beri kendisinin takibindeyim. Oğlum 3.5 yaşında. Normal doğum yaptım ilk doğumumdu. Gebelik ve dogum sürecinde en büyük destegim oldu. Kendisinden çok memnunum. İlk defa gidecek olanlara gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. İnternette hangi doktor olursa olsun çok iyi yorumlar olduğu kadar çok kötü yorumlar da vardır. Önce kendiniz gidin sonra karar verin. İlk izlenimleriniz de yeterli olacaktır. Saygilar

Merhaba arkadaşlar, ben Ayşe Duman ın muayenehanesine vajinismus tedavisi için gittim. Diğer başarısız olduğum-olduğumuz iki doktordan sonra üçüncü olarak Ayşe Hanım ı tercih ettim. Kendisinin bu konu ile ilgili kitabını zaten önceden okumuştum ( kadınlığın keşfi) , internetten de videolarını izlemiştim. İlk izlenimim iyiydi. EFT den, ne olduğundan bahsetti, nasıl yapılacağını anlattı ve tabiki bu konularla ilgili kitaplar önerdi. Bir sonraki seansa kadar verilen ödevleri ve kitapları bitirdim, önerileri hayatıma geçirdim. Doktorun yanında tabiki soracağım soruları unutabilirim ( bu doktorun değil benim sorunum öyle değil mi) , o yüzden bütün sorularımı gitmeden not aldım, sorduğumda tek tek hepsini cevapladı. Adeta beynimde hiç olmayan bir bölümü yeniden inşa etti- ettik . Doktor hanımı ne zaman istersem aradım , bu konuda hiç sıkıntı çekmedim. Zaten kendisi diyor eft ödevlerini yapınca ' ara beni ' diye. Diğer seanslarda da kitap önerileri oldu, bunlar harika faydalandığım kitaplar oldu. Muayene ve ödevler diğer seanslarda da devam etti. Toplam üç seansta sonuca ulaştık çok şükür. Her şeyi doktordan beklemek vajinismusta olacak bir şey değil. Aktif katılmalısınız her aşamaya , kitaplar okunacak, hayaller kurulacak, yanlış kullandığımız kelimeler düzeltilecek vs vs . Olay sadece 'doktor parmağını soktu , çıkardı ' değil.
Ben Ayşe Duman ı vajinismusta yüzdeyüz tavsiye ederim, verdiğim ücretler tabiki helaldir, emeğinin karşılığını tabiki alacak.

Hatta diğer gittiğim iki doktora da verdiğim ücretler helaldir , hiçbirisine beddua da etmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…