pufficim seni çok iyi anlıyorum, ben de üniversitedeyken öyleydim, hoş şimdi yüksek lisans yapıyorum, hala öyleyim :) ama bir farkımız var sanırım, ben ders çalışırken ya da bir şeyle uğraşırken daha da çok yiyesim geliyor :) atıştırma ihtiyacı hissediyorum yani. onda da çareyi meyve kurusu yemekte buldum :) bu arada bugün burada çarşı vardı, yaban mersiniyle altın çilek dedikleri bir meyve gördüm, onlardan aldım. inanılmaz tok tutuyor ikisi de, sonra netten bir araştırdım, meğer neler neler yazılmış bunlar hakkında :) burada o kadar pahalı değil ama.
tuğbacım hoşgeldin, valla ne kadar güzel kilo vermişsin umarım istediğin kiloya düşersin bir an önce ve sağlıklı bir şekilde. biz kafa kafaya verdik sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz işte :) bir de ayşemiz var ama o şu an tatilde :))
kızlar ben de bugün yine bir haşlanmış yumurta, iki dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, öğlen sütlü müsli, ara öğünde bir diyet bisküvi, biraz meyve kurusu, biraz da işte bu dediğim meyvelerden yedim. akşam yemeğinde de haşlanmış tavuk, patates ve brokoliden azar azar yedim.
puficim tatile gitmene az kalmış :) ha gayret canım :)))