Ayşegül`ün çeyizleriiiiiiiiiiiiiiii :):)

ve yeni cicilerimmmmmmm :) bal kavanozum tuzluklarım piknik cantam ve tupperwarelerim

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $indir (1).webp
    $indir (1).webp
    616 bayt · Görüntüleme: 92
  • $indir.webp
    $indir.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $TUPPERWARE-TAK-SAKLA-3LU-SET-YENI-URUN__77461317_0.webp
    $TUPPERWARE-TAK-SAKLA-3LU-SET-YENI-URUN__77461317_0.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $20140523_123844.webp
    $20140523_123844.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 96
Ya bana ceyizlik yazma için tığ oyası modelleri lazım kimde varsa bana resmini atabilirmi lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun güle güle kullan :)
bende henüz evlilik durumu yok ama ufaktan almaya başlamalı mıyım sence ? :44::44:

Bence kesinlikle baslamalisin. Hep bi laf vardir alma modası geçer derler. Geçmiyo anam modasi falan gecmiyo :) 3 yıl once ne varsa hala o tabak çanaklar var :) ufaktan basla bence cünkü cok masraflı bi is özellikle çalışıyorsan parani en azindan duzgun biseyler e vermiss olursun elinde avucunda geleceginle ilgili biseyler olmus olur.

Bence kesinlikle baslamalisin. Hep bi laf vardir alma modası geçer derler. Geçmiyo anam modasi falan gecmiyo :) 3 yıl once ne varsa hala o tabak çanaklar var :) ufaktan basla bence cünkü cok masraflı bi is özellikle çalışıyorsan parani en azindan duzgun biseyler e vermiss olursun elinde avucunda geleceginle ilgili biseyler olmus olur.

İvet calisiyorum elimde varken alayim diyorum ama ortada bisi de yok :) o yüzden kararsız imm :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X