- Konu Sahibi aysegul90e
amin cok tesekkürlerr :)
canimm kahvlti takimi ve bornz takimina ozellikle bayildim nerden ve ne kadara aldin bilgi verebilir misin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cok tesekkürlerr :)
canimm kahvlti takimi ve bornz takimina ozellikle bayildim nerden ve ne kadara aldin bilgi verebilir misin?
Teşekkur ederimm :))Güle güle kullan canımm![]()
Devamı bunlarda :):)
Ay cnm hariika hepsi cicili bicili benlik seyler :)) ya bitane yatak ortusu takimi var bole acik mavi pembe beyaz cicekli bisey gordum.. en sondan 3. Resim. Yastiklsrda hediye paketi gbi de sekil var o nerden ve fiyati ne kdr ona bayildimmmmmm :))
Hepsi cok guzel canim. Mutlulukla huzurla kullan. Bende surahi ve su takimina bayildim. Nerden ve kaca aldin?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Güle güle kullan hepsi çok güzel :)[/QUO daha guzelleri senin olsun canim :)
Canim o karaca home nin nevresim takimi bide uzerine iki kisilik çay seti veriyolar tabagini falanda veriyolar :) indirimli almistim ama inan fiyatini hic hatirlamiyorum :)
Tmm cnm cok tksr ederim gule gule kullan insllah hepsi harika :)
canim senin sipariş verdigin amerikan servislerin geldi mi? Geldilerse nasl memnunmsnCok tesekkur ederim canim :)
canim senin sipariş verdigin amerikan servislerin geldi mi? Geldilerse nasl memnunmsn
Hepsi birbirinden şık ve güzeller gerçekten bayıldım hepsine.Ağız tadıyla,mutlulukla,sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah![]()
Kızlar bende çeyiz alışverişine başladım. çok eksiğim var yine de sizlerle paylaşıp yorum almak istedimmm... Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirimmmmmm :) devamı 4 ve 5. sayfada
Ewet ya bende kimsede görmedim :) tesekkur edrrim begenmene cok sevindim :)Hepsi çok güzel canım.Güzel günlerde kullanırsın inşallah.Bu arada kahvaltı takımımız aynı.Karaca Lilyum.Bu takımı gördüğüm 2. çeyiz seninki.Pek kimsede yok modelden. :)