ayşegül'ün çeyiz köşesi

uygun olan şeyler de var pahalı olan şeylerde. bende pembe servis tabaklarını almak istiyorum ama pahalı malesef :4:

evet ben daha çok peçete mum mumluk tepsi amerikan servis peçetelik ve tabak var beğendiğim onlarda yoğunlaşıcam bildiğim kadarıylada onlar uygun
tabaklar nasıl bişe var mı fotosu merak ettim :56:

evet ben daha çok peçete mum mumluk tepsi amerikan servis peçetelik ve tabak var beğendiğim onlarda yoğunlaşıcam bildiğim kadarıylada onlar uygun
$low_ikea-da-30-temmuz2.webp bundan istiyorum işte sadece sevis tabağını ama . resmini bulamadığım pembeli yeşilli salata kaseleri falan var ama set yapayım dedim 4 lü falan pahalı geldi almadım. ama biraz zaman geçsin belki indirime girer inşşş.

hepsi çok güzel renklerine bitdim bendee güle güle kullan tatlımmmmmmmmm
teşekkür ederim hayatım:54:

amerikan servisler çok ciciler. ben de beğendiğim iki üç model :) tepsi çok beğendiğim var ama tepsiye doydum maalesef. :/

Ayşegülcüm o tabaklarda dün indirim vardı gittiğimde ama çok tabak çanağım olduğu için pek yanaşmadım ben. hatırlamıyorum bile fiyatını ama insanlar kalablık yapmış herkes alıyordu :)

Kızlar, ikeaya gittiğinizde şu tepsiye denk gelirseniz bana haber verir misiniz? Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum maalesef. :/

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 763539 bundan istiyorum işte sadece sevis tabağını ama . resmini bulamadığım pembeli yeşilli salata kaseleri falan var ama set yapayım dedim 4 lü falan pahalı geldi almadım. ama biraz zaman geçsin belki indirime girer inşşş.

aa güzellermiş ne kadara mal oldu zaten yakınsın ikeaya indiirime girince hemen alırsın :16:

amerikan servisler çok ciciler. ben de beğendiğim iki üç model :) tepsi çok beğendiğim var ama tepsiye doydum maalesef. :/

Ayşegülcüm o tabaklarda dün indirim vardı gittiğimde ama çok tabak çanağım olduğu için pek yanaşmadım ben. hatırlamıyorum bile fiyatını ama insanlar kalablık yapmış herkes alıyordu :)

Kızlar, ikeaya gittiğinizde şu tepsiye denk gelirseniz bana haber verir misiniz? Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum maalesef. :/

evet bende amerikan servislerini çok beğeniyorum ikea nın :16: benimde 2 tepsim var bitanede diz tepsisi fazla almadım bilerek bunuda almaya yerim olsun diye :52:

bende bu serinin su bardaklarını istiyorum ama izmir ikeada yok malesef:50:

ya geçen hafta indirimde değildi ne gıcıklar:)kartım doldu ayın 6 sı gelene kadar bir şey alamam. neyse bende bayram tatilinde çıkmıycam artık oralardan:D ve tepsiyi görürsem haber veririm canım

Eki Görüntüle 763539 bundan istiyorum işte sadece sevis tabağını ama . resmini bulamadığım pembeli yeşilli salata kaseleri falan var ama set yapayım dedim 4 lü falan pahalı geldi almadım. ama biraz zaman geçsin belki indirime girer inşşş.

aa güzellermiş ne kadara mal oldu zaten yakınsın ikeaya indiirime girince hemen alırsın :16:

evet bende amerikan servislerini çok beğeniyorum ikea nın :16: benimde 2 tepsim var bitanede diz tepsisi fazla almadım bilerek bunuda almaya yerim olsun diye :52:

canım 4 tane salata tabağı 40 küsür bir şeye geliyor. 1 tane alsam sofrada sırıtır öksüz gibi kalır:1: en az bence 3 tane almam gerekir. neyse acelesi yok:D

bizim burda da o kuşlu bardaklardan dolu peçetesi de var. ben bidaha ki gittiğimde size bir sürü foto çeker eklerim buraya ne var ne yok görürsünüz:)

gelmiş mi :62::62: ben 2 hafta önce bakmıştım yoktu:31: yunuslu bardaklardan alıp çıkmıştım bu aralar kesin gidip almalıyım :62::62:

tatlım bahsettiğim bardaklar şunlar. :) aman yanlış anlaşılmasın gidip de mağdur olmanı istemem. dün bunlardan bir sürü vardı. ve ben 6 adet aldım.

ayşegülcüm kusura bakma biraz konu dışı oldu :/

tatlım bahsettiğim bardaklar şunlar. :) aman yanlış anlaşılmasın gidip de mağdur olmanı istemem. dün bunlardan bir sürü vardı. ve ben 6 adet aldım.

aynen cnm bunlar takip ettiğim blogun sahibesi almıştı orda görüp bayılmıştım hemen gidip baktım ama yoktu ya benim gözümden kaçtı ya da gerçekten yoktu ama sevindim şimdi gidip tekrar bakablirim:9::9:

Son düzenleme:
bayada tutuyor o zaman canım ya boşver bencede indirimdeyken alırsın :56:
aynen canım bende öyle yapıcam ihtiyacım da yok aslında renkleri çok şeker:)

sorun değil tatlım fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta konuşun doya doya:D

kızlar uzun zamandır sizin çeyiziniz de görüp almak istediğim can canan kaşıkları vardı. sanal pazar yeni üyelere 10 tl hediye çeki verince fırsatı kaçırmadım ve aldım:) kargo parasıyla 15 tl küsür bir rakama almış oldum. daha satıcıdan ses çıkmadı ama inş. sorunsuz gönderir. ben dondurma kaşığını tercih ettim:16:

$cache_500_1__i_7296702_OVQ.webp

duramıyorsun dimi bende böyle bakıyorum napim ay sonu diye :1: bende alıcam tatlı kaşıklarından ama ne zaman Allah bilir :56:

ben de şu an izlemekle yetiniyorum ama ben de alıcam inşallah ondan :):) aynı şekilde dondurma kaşıklarını alıcam. çay kaşıklarını almıcam:)

güle güle kullan canım.

ben de şu an izlemekle yetiniyorum ama ben de alıcam inşallah ondan :):) aynı şekilde dondurma kaşıklarını alıcam. çay kaşıklarını almıcam:)

güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım. dondurma kaşıkları daha kullanışlı olur gibime geliyor benimde çok şekerler . ama şuan aldığım yerinde stoğunda bitmiş pazartesi yada salı günü gelecekmiş ellerine.

Back
X