Ayşenur balcı'nın dudakları

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Kızlar merhaba. en iyi sizler bilirsiniz Ayşenur burnunu yaptırdı ama ,sanki dudaklarıda dolgunlaştı. kesin konuşamıyorum eskiyi hatırlayamıyorum . siz ne düşünüyorsunuz sizce dolgu yaptırdımı ?

onu bilmiyorum da gerçekten güzel dudakları var yaptırdıysa paylaşmıştır bence instagramda kontrol ettin mi

ay baktım baktım bilemedim. rujlada değiştiriyorlar ya. emin olamadım. açık renk ruj kullanmıyor ki hatun :)

ay baktım baktım bilemedim. rujlada değiştiriyorlar ya. emin olamadım. açık renk ruj kullanmıyor ki hatun :)
aynen bende dün gece iyice inceledim ama tam anlayamıyorsun

evet kızlar bende arada kaldığım için sordum bazne bakıyorum diyorum yukardan çizmiş ,eski dudakları daha küçük gibi.

onu bilmiyorum da gerçekten güzel dudakları var yaptırdıysa paylaşmıştır bence instagramda kontrol ettin mi

bende emin olamıyorum rujundna dolayı ama açık rujla gördüğüm bi videosu vardı orda alt kısmı hani bazı kötü dolgular oluyorya boğum boğum öyleydi. ozaman emindim kesin dolgu diye fakat sonra daha düzgün geldi gözüme belkide değildir dedim. emin olamıyorum bir türlü.kız çok güzelleşti bence

kızlar bu konuda tecrübeli arkadaşlarıma sordum hepsi tabiki üst dudağı doldu dediler.çok belli oluyor eskiye göre çok değişmiş dediller. kime yaptırmış acaba güzel duruyor

kızlar bu konuda tecrübeli arkadaşlarıma sordum hepsi tabiki üst dudağı doldu dediler.çok belli oluyor eskiye göre çok değişmiş dediller. kime yaptırmış acaba güzel duruyor
ah keşke öğrenebilsek

ben bir resmini buldum şimdi gerçekten de yaptırmış atayım mı buraya ?

zaten sayfada şey de yazıyor geçmişte göğüslerine ve dudaklarına yaptırdığı silikonları kendisi de itiraf ediyor yazıyor

Kızlar merhaba. en iyi sizler bilirsiniz Ayşenur burnunu yaptırdı ama ,sanki dudaklarıda dolgunlaştı. kesin konuşamıyorum eskiyi hatırlayamıyorum . siz ne düşünüyorsunuz sizce dolgu yaptırdımı ?
Benim hiç hoşuma gitmedi. Hiç doğal görünmüyor.

bende az önce eski videolarına bakıyordum kesinlikle üst dudağıan dolgu yaptırmış. artık emin oldum.ama sizinkinide görmek isterim resim olarak atarsanız

bende az önce eski videolarına bakıyordum kesinlikle üst dudağıan dolgu yaptırmış. artık emin oldum.ama sizinkinide görmek isterim resim olarak atarsanız

hic begenmiyorum bu kizi...cok yapmacik geliyo bana..
ama instregamda estelitmedikal sayfasinda görmüstüm bakimlarini felan orda yaptiriyo
diye doktorla resimleri vardi dudaklarinida orda yaptiriyomus diye okudum doktorun adini bilmiyorum
ama estelitmedikal Nisantasinda ve tek bir Doktor var orda anladigim kadariyla

O kızın he yeri estetik dudaklarda dolgu var yanaklar ve göz altlarındanda olmuştu estetik

Ben kendisini göremedim ama baya oraya giden ünlü var

Ben kendisini göremedim ama baya oraya giden ünlü var

evet oraya cok mankenler sarkicilar felan gidiyo hatta bu stilim yarismasindan bircok kiz gitmis resimleri vardi.... zaten dogal gezen pek kalmadi :) hani ihtiyaci olan yaptirsin tabiki karsi degilim bende Yas ilerledikce bi arastirma icerisindeyim ama 20 yasinda bukadar estetik cok fazla bence...

kesinlikle çok haklısın

kızlar ayşenurun üstdudağı yukarı kaldırılmış. bunu ya iple asıyolar ya da keserek burun altından yapıyolar, ama o hangiisini yaptırdı ve nereye yaptırdı öğrenmek lazım

kızlar ayşenurun üstdudağı yukarı kaldırılmış. bunu ya iple asıyolar ya da keserek burun altından yapıyolar, ama o hangiisini yaptırdı ve nereye yaptırdı öğrenmek lazım

Burun estetiginde burun kalkiyor ya
Ha iste ozaman ust dudakta biraz kalkiyor burnunu yaptiranlara sorabilirsin

Ve kendisini takip ettigimden ust dudakta dolgu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…