aynen bende dün gece iyice inceledim ama tam anlayamıyorsunay baktım baktım bilemedim. rujlada değiştiriyorlar ya. emin olamadım. açık renk ruj kullanmıyor ki hatun :)
onu bilmiyorum da gerçekten güzel dudakları var yaptırdıysa paylaşmıştır bence instagramda kontrol ettin mi
ah keşke öğrenebilsekkızlar bu konuda tecrübeli arkadaşlarıma sordum hepsi tabiki üst dudağı doldu dediler.çok belli oluyor eskiye göre çok değişmiş dediller. kime yaptırmış acaba güzel duruyor
Benim hiç hoşuma gitmedi. Hiç doğal görünmüyor.Kızlar merhaba. en iyi sizler bilirsiniz Ayşenur burnunu yaptırdı ama ,sanki dudaklarıda dolgunlaştı. kesin konuşamıyorum eskiyi hatırlayamıyorum . siz ne düşünüyorsunuz sizce dolgu yaptırdımı ?
ben bir resmini buldum şimdi gerçekten de yaptırmış atayım mı buraya ?
zaten sayfada şey de yazıyor geçmişte göğüslerine ve dudaklarına yaptırdığı silikonları kendisi de itiraf ediyor yazıyor
bende az önce eski videolarına bakıyordum kesinlikle üst dudağıan dolgu yaptırmış. artık emin oldum.ama sizinkinide görmek isterim resim olarak atarsanız
O kızın he yeri estetik dudaklarda dolgu var yanaklar ve göz altlarındanda olmuştu estetikKızlar merhaba. en iyi sizler bilirsiniz Ayşenur burnunu yaptırdı ama ,sanki dudaklarıda dolgunlaştı. kesin konuşamıyorum eskiyi hatırlayamıyorum . siz ne düşünüyorsunuz sizce dolgu yaptırdımı ?
hic begenmiyorum bu kizi...cok yapmacik geliyo bana..
ama instregamda estelitmedikal sayfasinda görmüstüm bakimlarini felan orda yaptiriyo
diye doktorla resimleri vardi dudaklarinida orda yaptiriyomus diye okudum doktorun adini bilmiyorum
ama estelitmedikal Nisantasinda ve tek bir Doktor var orda anladigim kadariyla
Ben kendisini göremedim ama baya oraya giden ünlü var
evet oraya cok mankenler sarkicilar felan gidiyo hatta bu stilim yarismasindan bircok kiz gitmis resimleri vardi.... zaten dogal gezen pek kalmadi :) hani ihtiyaci olan yaptirsin tabiki karsi degilim bende Yas ilerledikce bi arastirma icerisindeyim ama 20 yasinda bukadar estetik cok fazla bence...
ben beğendim ama adamın yaptığı dudakları gayet hoş duruyokesinlikle çok haklısın
kızlar ayşenurun üstdudağı yukarı kaldırılmış. bunu ya iple asıyolar ya da keserek burun altından yapıyolar, ama o hangiisini yaptırdı ve nereye yaptırdı öğrenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?