Aysonu Kizlari 2008

hiçroşum benimimde salonum battı kociş temizleyecek valla balkonla salonu ben bişey yapmadımmm

SEN İŞ YAPMA ZATEN BENDE YAPMIYOM AMA DAYANAMIYOM ARADA BİŞEYLERE EL ATIYOM MECBUREN valla benimkinide mok götürüyordu koltuk yüzleri açik renk olduğu için hemen kirleniyordu bu yaz da salonda oturdum hep oturma odami unuttum nerdeysee iyice kirlenmişti yüzleri çikarip yikadim kardeşimde takti mbu gün 10 eylülde de kadin alcam eve hali mali herşey silinip temizlenecek artik 17 sine doğuma bişey kalmasin diyom işte benim burasi çok toz oluyor 13.kattayim ama 1 saat kapi pencere aç parkeler toz içinde kaliyor gözle görünüyor resmen

:))) papatyaya katılıyorum ...şimdiden ben böyleysem zor geçecek demek....midem ağzımda öğ yapsam çıkacak varyaaa..midemde ağrıyormu kasılıyormu anlayamıyorum...devamlı kötü midem yemek yemessem bi müdett iyiyim ama insanız ve acıkınca el ayak kesiliyor bu seferde yiyince kötü oluyorsun....

drımım en kısa zamanda hamiş kalınca bu mide ağrılarını bile sanırım özleyeceksin:))

kızlarr içimden ne geçiyor biliyormusunuz hepiniz tek tek hamiş kalacaksınızz bakın görün dedi dersiniz bu ay birinizden birisi kalacak içime doğuyorrrr........:Saruboceq:

dikkat et yediklerine o halde eee yarın çatlatma iğnesi vurulursan bir sonraki gün yumişler toplanır senin o halde narkoz verip bayıltıp alıyorlar öteki türlü çok zor oluyormuş sanırım allah yardımcın olsun artık a.s.

birtanesi birsen zaten ama sultan da adet olmuşşş zaten oda sırada cimbom da geliyor açık ara farkla sonra diğerleri inşallahhh

ya rabbiimmmmmm bu sene bitmeden bu topic teki herkes hamiş kalmiş olsun iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnn inşallah gece yatarken aklımdalar sabah uyanınca aklımdalar...hep dua ediyorum....olacak sadece keratalar bekletiyorr...

bende bugün tahlilerimi aldım bi sorun guatrım artmış dahiliyeye gittim ilacımı artırdı...başka idrarda iltihap çıkdıı onada bi gece yatarken idrarımı yapıp içecekmişim bir defalık bi ilaçmışş...bişi olurmu dedim yok bi zararı dedi artık yarın gece o ilacı yaparım içerim...benden bu kadar...hee birde 1 ay sonra gel dediler ya kafam karışdı...onlar alışkın tabi ama ben bir hafta sonra falan bi dr daha gidecem kalp atışını duyayım diyorum..içim huzurlu olsun...neyse kızlar öptüm şimdilik byee..

cnm benim yaaa bende hamiş kalıncaa ne yaparım diye düşünüyorumm aman yaaaaa

boşverr cnm işi gücü yapılacak elbetteeeeeeeeeeeeeeeee...dedğin gibi yarın çatlatma iğensi olacak sanırım ....kociş bugün perhize girecekk

cnm ne güsel yazmışsın kuşum inş...... birimiz hamiş kalırız hatta her ay birimiz ne güsel olurrrr

evet cnm bayıltıp alınacak olsun cnm katlanırım ben o güzellik içinher acıya

hem buradaki bütün arkadaşlarmız aynı değilmiii

ya rabbiimmmmmm bu sene bitmeden bu topic teki herkes hamiş kalmiş olsun iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inş..kuşummm inş....yaaaaaaaaaaaaaaaa rabbim bütün hamişlerimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin..........

doğuma girerken bizim için dua et bacımmmmmm

birsenim yarın gec kalma kızzz catlarım meraktan hehe

tatlı kuşlarım bugunluk bu kadar
kacıyorum artık opuldunuzzzzzŞeniz

cnm benimmm ben yarın saat 9,30 damı 10 damı bilmiyorum 9.30 orada olacağım ama ben en geç 11 de evde olurum heralde yawww

hadii cnm dinlenn

Bende kaçtim yemek yicem ve uzanicam yorulduk biz bugün kizimida sikiştirmiyim fazla e hade byyyyyyyy

hadi sende kızın sıkışmasın fazla benimde ağrım var uzanacağım ben

anam ayşe gelmiş kaçmış bu msj ımıda görmeyecen ama canım kendine çok iyi bak ve dikkat et
doğuma gitmeden birimize haber etde sevinelim burda ve allah ım bütün hamişlerimizi bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhhh.
bizde hamiş olup arkadanızdan yetişiriz inşalahhhhhhhhhhhhh:))

yaaa kızlarrr şimdi ayağa kalktımmmmm bişey geldi hemen tuvalete gittim sildim böle baya sümük gibi bir parça akıntı geldiiii ayyy yumurtam çatlamışş olmasın yaaaaaaaaaaaaa bayaa sümük gibi bişeyy

offffffffffffffffff gaz sancımda varrrrrrrrrrrrrrr

nurayım sen yat dinlen kuşummmmm hemen ağrın geçmezz
bel fıtığıda öle hemen olmazsın kuşum yaaaaaaaaa

neşe geldim cnm ben yatıyorum yaa ara ara geliyorumm

nuray egzersiz yap ta bide doktorunada sor tamammı.
buarada başka ne yaptınız

ve ben gıcık oldum ya bir sayfa 10 dakida açılıyor bu msj da belki 10 dk da gelir offffffffffff

:Saruboceq:
günaydn...

eğer o akıntıdan geldiğse daha yumurtan çatlamamış ama sana uyarı veriyor yarın öbür gün çatlayacak diyor sana...aslında bugünlerde girilen ilişki daha çok önemliymiş..bu akıntıda çok uzun süre yaşıyormuş spermler...hadi inşallah demekki uygun büyüklükde yumurtaların...haydi inşallah hayırlısı....bugünmü vurunacakdın iğneni yoksa dünmü vurundun? ay merakla bekliyoruz ..hemen yumurtaları toplayıp yerleşdireceklermi yoksa yumurtaları alıp öbür ayamı yerleştirecekler...

nuriişim ne oldu sanaa...ay allah korusun fıtık olmazsın inşallah...dr una gitiğiğnde anlat ...kendine dikkat et kocan yürüyüş diyorsa yürü:))) sonra dilerinden kurtulmak mümkün olmuyor...otururken bile beline yastık koy kendine dikkat et ...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. amiiiiiiiiiiiiiiiin. inşallah. Allahım senide bir solukta kurtarsın. az kaldı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…