hiçroşum benimimde salonum battı kociş temizleyecek valla balkonla salonu ben bişey yapmadımmm
sen hayırlısıyla bi hamiş kalda gör bakalım mide ekşimesi yanmasuı nasıl oluyor valla 2 aydır nerdeyse çıkarasım geliyor yanmadan nefesim kesiliyor gırtlağıma asit gelip gidiyor ölüyorum sende aynı olcan bunada şükret bacımmm:CüvCüv:
şükretmemmi bacımmmmm yaaa yeterki gelsin o minik mucize banaaaaaaaaaa
bende zaten gastirit var kuşummmmm ondan ekişiyor helede peynir yedimmi x2 oluyorr
mayalı şeylere peynire alerjim var ama yiyorum işteee çok dokunmuyor allahtan mideye vuruyorr
:))) papatyaya katılıyorum ...şimdiden ben böyleysem zor geçecek demek....midem ağzımda öğ yapsam çıkacak varyaaa..midemde ağrıyormu kasılıyormu anlayamıyorum...devamlı kötü midem yemek yemessem bi müdett iyiyim ama insanız ve acıkınca el ayak kesiliyor bu seferde yiyince kötü oluyorsun....
drımım en kısa zamanda hamiş kalınca bu mide ağrılarını bile sanırım özleyeceksin:))
kızlarr içimden ne geçiyor biliyormusunuz hepiniz tek tek hamiş kalacaksınızz bakın görün dedi dersiniz bu ay birinizden birisi kalacak içime doğuyorrrr........:Saruboceq:
SEN İŞ YAPMA ZATEN BENDE YAPMIYOM AMA DAYANAMIYOM ARADA BİŞEYLERE EL ATIYOM MECBUREN valla benimkinide mok götürüyordu koltuk yüzleri açik renk olduğu için hemen kirleniyordu bu yaz da salonda oturdum hep oturma odami unuttum nerdeysee iyice kirlenmişti yüzleri çikarip yikadim kardeşimde takti mbu gün 10 eylülde de kadin alcam eve hali mali herşey silinip temizlenecek artik 17 sine doğuma bişey kalmasin diyom işte benim burasi çok toz oluyor 13.kattayim ama 1 saat kapi pencere aç parkeler toz içinde kaliyor gözle görünüyor resmen
:))) papatyaya katılıyorum ...şimdiden ben böyleysem zor geçecek demek....midem ağzımda öğ yapsam çıkacak varyaaa..midemde ağrıyormu kasılıyormu anlayamıyorum...devamlı kötü midem yemek yemessem bi müdett iyiyim ama insanız ve acıkınca el ayak kesiliyor bu seferde yiyince kötü oluyorsun....
drımım en kısa zamanda hamiş kalınca bu mide ağrılarını bile sanırım özleyeceksin:))
kızlarr içimden ne geçiyor biliyormusunuz hepiniz tek tek hamiş kalacaksınızz bakın görün dedi dersiniz bu ay birinizden birisi kalacak içime doğuyorrrr........:Saruboceq:
dikkat et yediklerine o halde eee yarın çatlatma iğnesi vurulursan bir sonraki gün yumişler toplanır senin o halde narkoz verip bayıltıp alıyorlar öteki türlü çok zor oluyormuş sanırım allah yardımcın olsun artık a.s.
ya rabbiimmmmmm bu sene bitmeden bu topic teki herkes hamiş kalmiş olsun iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
birsenim yarın gec kalma kızzz catlarım meraktan hehe
tatlı kuşlarım bugunluk bu kadar
kacıyorum artık opuldunuzzzzzŞeniz
Bende kaçtim yemek yicem ve uzanicam yorulduk biz bugün kizimida sikiştirmiyim fazla e hade byyyyyyyy
yaaa kızlarrr şimdi ayağa kalktımmmmm bişey geldi hemen tuvalete gittim sildim böle baya sümük gibi bir parça akıntı geldiiii ayyy yumurtam çatlamışş olmasın yaaaaaaaaaaaaa bayaa sümük gibi bişeyy
offffffffffffffffff gaz sancımda varrrrrrrrrrrrrrr
nurayım sen yat dinlen kuşummmmm hemen ağrın geçmezz
bel fıtığıda öle hemen olmazsın kuşum yaaaaaaaaa
neşe geldim cnm ben yatıyorum yaa ara ara geliyorumm
yattigim yerde biraz sekilsiz bicimde yana donmeye calisirken belim koptuuuu
ayyy diye nasil bagirmisim kocam zor yetisti agladim valla cok acidi yaa
napicam ben fitik mi oluom nee
ahmet diodu ama bel agrisi olurmus bol bol yuruys lazim diye dinlemedim simdi kafama kakiyor tabi
nette gebelik egzersizleri var agrilara cok iyi geliyormus onu yapicam simdi
ya rabbiimmmmmm bu sene bitmeden bu topic teki herkes hamiş kalmiş olsun iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?