:Saruboceq:
günaydn...
eğer o akıntıdan geldiğse daha yumurtan çatlamamış ama sana uyarı veriyor yarın öbür gün çatlayacak diyor sana...aslında bugünlerde girilen ilişki daha çok önemliymiş..bu akıntıda çok uzun süre yaşıyormuş spermler...hadi inşallah demekki uygun büyüklükde yumurtaların...haydi inşallah hayırlısı....bugünmü vurunacakdın iğneni yoksa dünmü vurundun? ay merakla bekliyoruz ..hemen yumurtaları toplayıp yerleşdireceklermi yoksa yumurtaları alıp öbür ayamı yerleştirecekler...
şimdi konuştum cnm çok sağol allah sanada nasip etsin kuşummmkızlar günaydın
diyeceksiniz bu saatte esra burda evettttttttttttt
çünkü size haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
müjdeeeeee aslı doğum yapmışşşşşş ayrıntılı haberleriiii
daha sonra size aslıyla konuşup bildiricemmm.şimdi annesi
aradııı gözünü açar açmazzzz anne nolur esrayı arar valla annesi beni bende size haber veriyorum
ama inananın heyecandan çok fazla bişewy soramadım aslıyı arayıp size yazıcam
şimdilik benden bukadar kızlar dua edin darısı bana
seni gidi ağırvasıta seniiiiigünaydın kızlarrr ben iyice ağırlaştım sanırım artık yataktan kalkmak istemiyorum bile dünde yoruldum biraz ev temizliğinde sanırım iyice her tarafım 1 ton geliyor sankii kılımı kıpırdatmak istemiyorum nerdeyse valla
oh oh kalp atışlarını da dinle bakalım için rahat eder
karnını da bi güzel doyur afiyet bal şeker olsun
bu arada az önce görümcemle konuştum
yarın 3 de keseyi görmeye gidicektik
yok ben çrş günü medical parkda seçil hn a gidicem diyor
keseyi merak etmiyormuş
çeldummmnerdesiniz yaaa
birsen ne yaptı acaba
birsen gec kaldı yaa
ignesi yapıldı mı acaba
aslıyı da cok merak ediyorummmmmm
ay inanmıyorum demek doğurdu ben hemencik aslıyı arıyorum inşallah konuşabilir:teytey::sm_cool::1hug:Şenizkızlar günaydın
diyeceksiniz bu saatte esra burda evettttttttttttt
çünkü size haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
müjdeeeeee aslı doğum yapmışşşşşş ayrıntılı haberleriiii
daha sonra size aslıyla konuşup bildiricemmm.şimdi annesi
aradııı gözünü açar açmazzzz anne nolur esrayı arar valla annesi beni bende size haber veriyorum
ama inananın heyecandan çok fazla bişewy soramadım aslıyı arayıp size yazıcam
şimdilik benden bukadar kızlar dua edin darısı bana
ayyy bırsenım super yaaa masallahh hadi bakalım bundan sonra bişey kalmadı artık insallah
aslı sezaryan olmus haa hıc bosa bekledı bence cok oluyor boyle son dakıkada sezaryanlar
ben onceden gunumu alacam 38hafatada gıdıp yatacam Allah nasıp ederse ugrasmayacam son gune kadar:Saruboceq:
yaa bu alet supermıs mıllet demın uyuodu herhaldee ssadece derindeeen kalp atısı sesi geliodu
demin yine taktım anaaaa kulak zarım patlıodu tekmeler hareketler:1shok: suyun ıcınde durmuo devamlı kımıldıo hepsi duyuldu arada bir de kalp atısı
cok garip bişey yaa alın mutlaka bebiş olunca
cok guzel bir hismiş:asigim:
birsencim hoşgeldin ve güzel haberlerle geldin inşallahbundan sonra hep yüzümüzü güldürecen sen
bu arada bebeklik nuray ve dilek ablacım nasılsınız?
bebeklik naber fıstıkım
sana bi şey sorucam sen de sık sık idrara çıkıyor musun
eğer öyleyse bu ne zaman başladı
bende hamiş kalırsam garanti alırım nuray ya
ay bir hamiş kalsam hayırlısıyla onlar arka arkaya gelirde:))
buarada biraz belki saçma gelecek size ama benim duyduğum bişey vardı
dün anneme gidip onu yaptım yani incir yedim
murat ın kuzeni söylemişti
oda bir yerdenmi duymuş,okumuşmu bilmem
neyse inciri dalından koparıp yersen ama yediğin ilk incir olacakmış
dilediğin dilek gerçek olurmuş,yani allah duanı kabul edermiş neyse dün ben yaptım
inşallah incirde bir vesile olur
ve bunu yapan çok kişi hamiş kalmış benim bildiğim 2 kişi bakalım ben hamiş kalacammı
inşallah duam kabul olur ya:)
ayyyy bende ilk incirimi ağaçtan koparığ yemiştim yazlıkda murat vermişti hatta ama dilek tutmamıştım ki ben
ama olsun allahım kalbimdeki dileği biliyor heralde di mi
ahh neşem insallahhhhhhh duan kabul olur:Saruboceq:
cnm çatlamamışşşlarrrr büyümüşler sadece
şimdi konuştum cnm çok sağol allah sanada nasip etsin kuşummm
seni gidi ağırvasıta seniiiii
cnm seçil hanım gayet iyi bir doktor ve medıcalpark harika bir hastane cnm ama ben çatlardım kese için ruhuz karuuu
çeldummm
geldim kuşlarımmmm sabah 10 daydı muaynem ama doktorum acil sezeryan gelince çıkmak zorunda kaldı yine dünki doktor hanım muayne etti ve yumoşlar coşmuşş vaziyetteler.....6 tane çok kaliteli ve çok büyük yumoşum var kızlar doktor hanım rezevern pkolu bir hasta için çok iyi çok güsel yumurtalar elde ettik dedi...normal bir kadının rezervesi gibi cvp verdi...bu çok iyi bişey dedi rahim kalınlığım içinde çok iyi dedi yumurtalarda ve rahimde hiç bişey yok gayet iyi dedi....ve kan testleri istedi ....kan testime göre beni arayıp gonalfıda bugün olup olmayacağımı söyleyecekler...hee bu arada solda 20,21 mm olmak üzere en iyi iki yumoşum var ve sağda 20,19.18.17,5 yumurtan var dedi...bunların hepsini alabiliriz dedi.....ama sana 2 emriyo transfer edeceğiz dedi...kızlar bu aşama bile çok güsel yaaaa allahım hiç sorunsuz geldik bu noktaya şaşkınım yani...ne kadınlar var 32 yaşında biri var esra ceyhan yollmış kadını bütün masraflarını çekiyormuş kadın 32 yaşında ama görseniz annemden yaşlı duruyor çok üzüldüm 3.tüp denemesiymiş daha önce yüp bebe yapmışlar tutmamış ama şimdi mikro yapacakmış latifciiğim kocasında hücre çok az varmışş...yazık dedim.. yaa sonra bir kadın daha geldi dedim benim 6 yumurtam var hadi yaa dediler gözlerini açarak çok şanşlısın dedi kadın benden zayıf olmasına rağmen 1 yumurtası gelişmiş sadece ...diğerinde 2 tane ayy dedim nazar değecekallah emeklerimizi boşa çıokarmaz inş... kızlar bu aksam 9.30da çatlatma iğnemi olacağım.....c.tesi günü arkadaşınız sabah 9 da ameliyathanede olacak dualarına ihtiyacım çok....aslı ile konuştum sezeryan olmuş suyu boşalmış ve hiç açılma olmamış ve bana dediki hepinize sezeryana girne kadar hepinizeee dua ettim dedi....birsenciğim inş.olacak dediisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?