Aysonu Kizlari 2008

aaaa aletdenmi aldın ne güzellll..... ne kadara aldın canım....güzelmi baya net duyyuluyormu..

bire ben kontrol paneline girdim ama diğer tarafı göremedim ..nasıl yapacam daha detaylı anlaırmısın canım..afiyet olsun.

cnm çatlamamışşşlarrrr büyümüşler sadece

şimdi konuştum cnm çok sağol allah sanada nasip etsin kuşummm

seni gidi ağırvasıta seniiiii

cnm seçil hanım gayet iyi bir doktor ve medıcalpark harika bir hastane cnm ama ben çatlardım kese için ruhuz karuuu

nerdesiniz yaaa
birsen ne yaptı acaba
çeldummm

birsen gec kaldı yaa
ignesi yapıldı mı acaba
aslıyı da cok merak ediyorummmmmm

geldim kuşlarımmmm sabah 10 daydı muaynem ama doktorum acil sezeryan gelince çıkmak zorunda kaldı yine dünki doktor hanım muayne etti ve yumoşlar coşmuşş vaziyetteler.....6 tane çok kaliteli ve çok büyük yumoşum var kızlar doktor hanım rezevern pkolu bir hasta için çok iyi çok güsel yumurtalar elde ettik dedi...normal bir kadının rezervesi gibi cvp verdi...bu çok iyi bişey dedi rahim kalınlığım içinde çok iyi dedi yumurtalarda ve rahimde hiç bişey yok gayet iyi dedi....ve kan testleri istedi ....kan testime göre beni arayıp gonalfıda bugün olup olmayacağımı söyleyecekler...hee bu arada solda 20,21 mm olmak üzere en iyi iki yumoşum var ve sağda 20,19.18.17,5 yumurtan var dedi...bunların hepsini alabiliriz dedi.....ama sana 2 emriyo transfer edeceğiz dedi...kızlar bu aşama bile çok güsel yaaaa allahım hiç sorunsuz geldik bu noktaya şaşkınım yani...ne kadınlar var 32 yaşında biri var esra ceyhan yollmış kadını bütün masraflarını çekiyormuş kadın 32 yaşında ama görseniz annemden yaşlı duruyor çok üzüldüm 3.tüp denemesiymiş daha önce yüp bebe yapmışlar tutmamış ama şimdi mikro yapacakmış latifciiğim kocasında hücre çok az varmışş...yazık dedim.. yaa sonra bir kadın daha geldi dedim benim 6 yumurtam var hadi yaa dediler gözlerini açarak çok şanşlısın dedi kadın benden zayıf olmasına rağmen 1 yumurtası gelişmiş sadece ...diğerinde 2 tane ayy dedim nazar değecekallah emeklerimizi boşa çıokarmaz inş... kızlar bu aksam 9.30da çatlatma iğnemi olacağım.....c.tesi günü arkadaşınız sabah 9 da ameliyathanede olacak dualarına ihtiyacım çok....aslı ile konuştum sezeryan olmuş suyu boşalmış ve hiç açılma olmamış ve bana dediki hepinize sezeryana girne kadar hepinizeee dua ettim dedi....birsenciğim inş.olacak dediisenağlama

ay inanmıyorum demek doğurdu ben hemencik aslıyı arıyorum inşallah konuşabilir:teytey::sm_cool::1hug:Şeniz
allah hamişlerimiz hepiciğine güzel doğumlar nasip etsinhihoyyyt

buarada bende hasta olayorum of ya murat efendi iyileşti ben yataklık olacak şimdi
allah tan ramazan önce oldu ve o zamana kadar inşallah iyileşirim

birsencim hoşgeldin ve güzel haberlerle geldin inşallahbundan sonra hep yüzümüzü güldürecen sen

bu arada bebeklik nuray ve dilek ablacım nasılsınız?

cnm evet süper ve bişey kalmıyor artık dediiğin gibi haftaya en geç salı transfer olur ayyyyyy ramazanın 3 günü olacak allahım o güsel günlerin yüzü suyu hörmetine bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inş.canlarımmmmmmmmm

aslım öle doğurud son anda işte olan bişey doktorlada bekliyolar ne yapsınler sağlık bakanı çok kızmış geçen haberlerde çıktı sezeryan doğum artısı fazlaymışş çünkiii

hayırlısını versin rabbim yaaaaaaaa..

neşem geçmiş olsun kuşummmmmmmm

ölemi nuraycığımm alırım o vakit süper yaaaaaaa almamıııııııııııııııııı heçç

birsencim hoşgeldin ve güzel haberlerle geldin inşallahbundan sonra hep yüzümüzü güldürecen sen

bu arada bebeklik nuray ve dilek ablacım nasılsınız?

amin cnm hepimizinn inş........

bebeklik naber fıstıkım
sana bi şey sorucam sen de sık sık idrara çıkıyor musun
eğer öyleyse bu ne zaman başladı

canım bende sık idrara çıkma yok benım mesane büyük galibaa:))))))))) akşam 10 da gidiyorum sonra uyuyorum sabah 7,30 da 8 de ancak gidiyorum:))) benım midem çok fenaydı iki gündür bugün iyiyim bişiler yiyebiliyorum en azından...ama başım ağrıyor bugünde hergün bişi olacak sanırım...

bende hamiş kalırsam garanti alırım nuray ya
ay bir hamiş kalsam hayırlısıyla onlar arka arkaya gelirde:))

buarada biraz belki saçma gelecek size ama benim duyduğum bişey vardı
dün anneme gidip onu yaptım yani incir yedim
murat ın kuzeni söylemişti
oda bir yerdenmi duymuş,okumuşmu bilmem
neyse inciri dalından koparıp yersen ama yediğin ilk incir olacakmış
dilediğin dilek gerçek olurmuş,yani allah duanı kabul edermiş neyse dün ben yaptım
inşallah incirde bir vesile olur
ve bunu yapan çok kişi hamiş kalmış benim bildiğim 2 kişi bakalım ben hamiş kalacammı
inşallah duam kabul olur ya:)

Son düzenleme:
birsenicim allah nazarlardan korusun maşallah yumoşlarına valla bitanem
güzel günlere çok az kaldı bitanem benim

neşem hoşgeldim geçmiş olsun bitanesi
aman dikkat et kendine yawrus

ayyyy bende ilk incirimi ağaçtan koparığ yemiştim yazlıkda murat vermişti hatta ama dilek tutmamıştım ki ben
ama olsun allahım kalbimdeki dileği biliyor heralde di mi

ayyyy bende ilk incirimi ağaçtan koparığ yemiştim yazlıkda murat vermişti hatta ama dilek tutmamıştım ki ben
ama olsun allahım kalbimdeki dileği biliyor heralde di mi

amin ablacım inşallah allah ım gönlümüzdeki dilekleri kabul eder inşallah inşallah doğrudur ya
az kalsın dün ağaçtan düşecektimkaydirigubbakcemile3
böyle olmak için :CüvCüv:
sonra bunu için :Saruboceq:

birsenciğiiiiiiiiiiiim maşallaaaaaaaaaah maşallaaaaaaaaaaaah. nazar mazar değmez inşallah. ben maşallah dedim herkeslerin yerine. Allahım sana nurtopu gibi bebişler verecek inşallah. az kaldı inşallah canım benim yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…