kızlaaaaaaaaaaaar ben gene adet oldummm. ve artık bu rengi görmekten nefret ediyorum. eskiden en sevdiğim renk kırmızıydı ama artık nefret ediyorum. ya ne zaman ne zaman ne zamaaaaaaaaan. çok kötüyüm beeeeeeeeeeeeen. dua edin bana. doktora gidecektim ama artık gitmek istemiyorum. bişeyde yapmak istemiyorum. sanırım kocamın dediği gibi ben kötüyüm ondan Allah beni cezalandırıyor. bak görümceme ikiz. demekki neymiş kötü olmayacaksın. ben çıkıyorum kızlar çok çok kötüyüm hemde çok. işyerindeyim ve ağlayamıyorum. habire salak salak konuşup gülüyorum.
ahhhhh canımmm ben çalışırken öleydimmm ne özenirdin vallaaya şurda çalışıyoruz servise gidiyoruz deli gibi çalışıp bide sizi merak ediyorum. millet uykuda. yaaaaaaaaaa bende istiyorum yaaaaaaaa. sabah uyumak 10 da uyanmak. ayaklarımı uzatıp televizyon izlemek istiyorummmmmmmmmmm. saat 5 te çay demleyip içmek istiyorum. yanınada bisküvi istiyorummmm. amaaaaaaaaaa yoooooooooook. sadece iş var. evdeykende iş hep iş
al benden de o kadar sultanım yaaaaaaaaaaaa
evde olmak bebek bakmak istiyorum ben
azucuk evişi yemek yapim dedim kimse bişe yazmamışşşşşşşşşş
sultan sacmalama gulum yaaaa kendini harap etme lutfennnn
git tedavini ol Allah buyuktur
dirim azcuk katlanivercen artikimmm olcak bunlar napalimmmm:sm_confused:
canım banyoda egılıp attıgım camasırları aldım kirli sepetine koydum
ondan sonra mutfaga geldim batar girdi sanırım duzgun egilmedim ondan oldu
cok dikkat etmek gerekiyor aman yaaaaaa
kızlaaaaaaaaaaaar ben gene adet oldummm. ve artık bu rengi görmekten nefret ediyorum. eskiden en sevdiğim renk kırmızıydı ama artık nefret ediyorum. ya ne zaman ne zaman ne zamaaaaaaaaan. çok kötüyüm beeeeeeeeeeeeen. dua edin bana. doktora gidecektim ama artık gitmek istemiyorum. bişeyde yapmak istemiyorum. sanırım kocamın dediği gibi ben kötüyüm ondan Allah beni cezalandırıyor. bak görümceme ikiz. demekki neymiş kötü olmayacaksın. ben çıkıyorum kızlar çok çok kötüyüm hemde çok. işyerindeyim ve ağlayamıyorum. habire salak salak konuşup gülüyorum.
ya kızlarrr benim kasıklarım hala ağrıyor ve midem eksiyorrrrr o kadar fenayımkiiiii anlatamam sizeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu an acı filan yok cok yavasca hareket ettim geldim oturdum insallah tekrarlamaz korktum baya cunku:1shok:
saol bitanem gorusurus iyi aksamlar
sen hayırlısıyla bi hamiş kalda gör bakalım mide ekşimesi yanmasuı nasıl oluyor valla 2 aydır nerdeyse çıkarasım geliyor yanmadan nefesim kesiliyor gırtlağıma asit gelip gidiyor ölüyorum sende aynı olcan bunada şükret bacımmm:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?