Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaaaaaaaaaar ben gene adet oldummm. ve artık bu rengi görmekten nefret ediyorum. eskiden en sevdiğim renk kırmızıydı ama artık nefret ediyorum. ya ne zaman ne zaman ne zamaaaaaaaaan. çok kötüyüm beeeeeeeeeeeeen. dua edin bana. doktora gidecektim ama artık gitmek istemiyorum. bişeyde yapmak istemiyorum. sanırım kocamın dediği gibi ben kötüyüm ondan Allah beni cezalandırıyor. bak görümceme ikiz. demekki neymiş kötü olmayacaksın. ben çıkıyorum kızlar çok çok kötüyüm hemde çok. işyerindeyim ve ağlayamıyorum. habire salak salak konuşup gülüyorum.

cnm yapma yaaa lütfennn ...ne demek kötü ya ne demekkkkk saçmalama

yapma tatlım ya adet olduğun için bile şükret bak bize bak bana ben bir senede kaç kere adet olabilidim üstelik adet olmayışlarımda bebek yüzünden değildii....

o yüzden lütfen sultrancığımmmm ...hayırlısını dilee...üzme kendinii kocanın ve vs.insanların lafına bakma lütfennn

ya kızlarrr benim kasıklarım hala ağrıyor ve midem eksiyorrrrr o kadar fenayımkiiiii anlatamam sizeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahhhhh canımmm ben çalışırken öleydimmm ne özenirdin vallaa

şimdii evdeyim gerçi pek bişey anlamaıdm ama evdeykende güselllllllllllllllllll
al benden de o kadar sultanım yaaaaaaaaaaaa
evde olmak bebek bakmak istiyorum ben

sen gene özgür olmalısın kuşum yaa benim kocamın olacak işyeri ben bigün gider bigün gitmeme amasenin başındaki zabanıler öle düşünmezz

azucuk evişi yemek yapim dedim kimse bişe yazmamışşşşşşşşşş

ben uykudan kalktım yenüüüüüüüüüüüüüüü

sultan sacmalama gulum yaaaa kendini harap etme lutfennnn
git tedavini ol Allah buyuktur

dirim azcuk katlanivercen artikimmm olcak bunlar napalimmmm:sm_confused:

nuraycığım kanımcaaaaaaaaaaa ben hamişlik dönemimiii mide ekşimesiyle geçireceiğim
tabi bana nasip olursa o dönemmmm dah ahiçbişey yokk ekşiyorrrrrrrrrrrrr offfffff

bu bombom nirde acabaaa aslının msn açık
fake kaçmışşşş nirdesiniz milletttttttttttt

ne bileyim yaa
hava kapalı nemli gözlerim nemli
yine kaynanaya gidicez k.görümcem sitilist kalıp çıkarıcakmış
ve uyumak istiyorum başım da çok ağrıyor
karnım da aç

biz çıkıyoruz güzeller
yarın görüşürüz
diikat et kendine nurayım
birsencim sende ağır iş falan yapma
hadi iyi akşamlar kızlar

selam kızlarr ben geldim bugün pek kk ya takılamadım annemle kızkardeşim geldiler kardşim evi süpürdü sildi sağolsun 3 makina çamaşır yıkandı asıldı ütü hala bitmedi kızıma yeni uyku seti almıştım onlar yıkandı çok iş vardı bugün bende yoruldum tabii karnımda ağrıyor bugün sancım var azcık arsızım işte duramıyom yerimde ama şimdiş oturdum biraz bakiim neler konuşmuşunuz sonra gidip yemek yicem anam yemek yapıyorrr

canım banyoda egılıp attıgım camasırları aldım kirli sepetine koydum
ondan sonra mutfaga geldim batar girdi sanırım duzgun egilmedim ondan oldu
cok dikkat etmek gerekiyor aman yaaaaaa

tabi cnm ya neden dikkat etmiyorsun kuşum yaaa

ahh be güselim yatt hemen yaaaaa

offf benim ufacık yumoşlar bile ne kadar ağrı yaptı görmüyormusun sende kocaman bi bebiş var aman gülümmm dikkat ett seni ve bebeğimizi allah korusun

şşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttklava: ne öle kötüyüm mötüyüm nasibin nezamansa o zaman gelecek hamişlik sanada kuzum yıpratmayın kendünüzü daaaa stres yaparsan bu kadar olmaz bişii tabii oluruna bırak dua et bol bolll sakin olmaya çalışşşş hayırlısıysa olsun de çalışmanıda ısınımı ölçcen yumurta takibimi yapcan yappp bebek gelir allahın izni ileeee:CüvCüv:Şeniz

ya kızlarrr benim kasıklarım hala ağrıyor ve midem eksiyorrrrr o kadar fenayımkiiiii anlatamam sizeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen hayırlısıyla bi hamiş kalda gör bakalım mide ekşimesi yanmasuı nasıl oluyor valla 2 aydır nerdeyse çıkarasım geliyor yanmadan nefesim kesiliyor gırtlağıma asit gelip gidiyor ölüyorum sende aynı olcan bunada şükret bacımmm:CüvCüv:

şu an acı filan yok cok yavasca hareket ettim geldim oturdum insallah tekrarlamaz korktum baya cunku:1shok:
saol bitanem gorusurus iyi aksamlar

nettin nuraycım ağırmı kaldırdın tersmi hareket ettin dikkat et canım allah korusun artık beline ağırlık yapmaya başlamıştır bebiş eğilip kalkarken dikkat et ağır kaldırmamay çalış canım

şükretmemmi bacımmmmm yaaa yeterki gelsin o minik mucize banaaaaaaaaaa

bende zaten gastirit var kuşummmmm ondan ekişiyor helede peynir yedimmi x2 oluyorr

mayalı şeylere peynire alerjim var ama yiyorum işteee çok dokunmuyor allahtan mideye vuruyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…