Aysonu Kizlari 2008

ooo bebekim karga mokunu yemeden burdasin:roflol: heheh
hamis oldugun belli uyuyamio insan di mi
asli dogurmadi sanirsam:uhm:

kuşum günaydın nasılsın nurayım. yine kalmışsın erkenden. yat be kuşum bebek doğunca zaten uyku yok bari şimdi uyu. belin nasıl oldu canım Allahım sizi korusun inşallah. sen niye öyle işler yapıyon yaaaaaaa.

gunaydin cnm
ah elimde olsa da uyusam keskeee
bise yapmadim yaaa aslinda neden oldu anlamadm ama bel agrisi oluomus zaten
egzersz ve yuruyus sart malesef

canım benim normal zamanda bile ani hareket zararlı sen bide hamişsin. daha çok dikkat etmen lazım. bende yarın kısmetse doktora gidecem bakalım ne diycek

hadı hayırlısı kusum yaaa
doktorun zaten sana dıyecek bırseyı yok bence sorun yok cunku
iş biraz sizde bitio gibi gelio bana
stres yok zamanında calısma var:1rolleyes:

ya canım zamanında çalışmayınca anlamı olmuyor. dün gittim niye dedi dedimki hani demiştin ya beni damızlık göryorsun. arkadaşlarınla çıkıp gitmiştin. diyorki ne ilgisi var. amaaan canım tek başına istemeyle anlamı olmuyor. adamın aklı fikri ailesinde olunca sen aile olsanda faydası yok istesende

ooo bebekim karga mokunu yemeden burdasin:roflol: heheh
hamis oldugun belli uyuyamio insan di mi
asli dogurmadi sanirsam:uhm:

:))) eşim gidince uyuyamadım dolandım durdum evde sonra bakdım forma kimsede yok biraz daha yatağım dedim ama dön dön dön çarşaf dolandı:))))
yaprak dökümüm başlar benım birazdan kızlar:))

10. günü başlayın bi gün durup bi gün ilişkiş her ilişkinin arkasından yatmadan banyopya git hemencecik lifi sıcak suyun altına tut sonra karnına koyy..bunu 15 dakika uygula ben bu ay öyle yapmışdım:)))belki tutar sizindee belli olmaz demi amaa:) ay inşallaahhh

gunaydin cnm
ah elimde olsa da uyusam keskeee
bise yapmadim yaaa aslinda neden oldu anlamadm ama bel agrisi oluomus zaten
egzersz ve yuruyus sart malesef

oyyyyyyyyyyy kuşum sen göbişin yeni resminimi koydun ne şeker olmuşsun sen öyle. yaaa varya bayıldım yaaaaa. Allahım devamına erdirsin inşallah

canım benim denerim inşallah. bu ay yumurtlama takibide olacak inşallah. kısmet artık. ama sorun eşimde sağolsun tam yumurtlama zamanı bi haltlar çıkarıyor deli ediyor beni. ama dediğini deniycem. ama burası çok sıcak banyoda 15 dakika kalırsam ölürüm canım. nasıl olacak bilmiyorum ama deniycem artık. bebiş için napalım. canım yaaa senin hamiş haberini okuyunca çok sevindim. Allahım devamına erdirsin inşallah. sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

saol canım benım..dene dene belki faydası olurr bilemeyiz... inşallaahh...

kızlar günaydın
diyeceksiniz bu saatte esra burda evettttttttttttt
çünkü size haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
müjdeeeeee aslı doğum yapmışşşşşş ayrıntılı haberleriiii
daha sonra size aslıyla konuşup bildiricemmm.şimdi annesi
aradııı gözünü açar açmazzzz anne nolur esrayı arar valla annesi beni bende size haber veriyorum
ama inananın heyecandan çok fazla bişewy soramadım aslıyı arayıp size yazıcam
şimdilik benden bukadar kızlar dua edin darısı bana

canım yaaaaaaaaaa. .çok sevindim. darısı sana inşallah sonra nurişime papatyaya bebekliğe küçük kediciğe ve tüm hamilelere sonra tabiki sonraaa bizlereeeeeeeee.

günaydın kızlarrr ben iyice ağırlaştım sanırım artık yataktan kalkmak istemiyorum bile dünde yoruldum biraz ev temizliğinde sanırım iyice her tarafım 1 ton geliyor sankii kılımı kıpırdatmak istemiyorum nerdeyse valla

kızımın evini begendiniz dimek:1rolleyes: saolun teyzoşlarrrrr:sm_cool:
tesekkür iderisss
en kısa zamanda hepinizinkini görürüz insallah:Saruboceq:

bebekliki kusum hani senin gebelik takvimin yaaa:mymeka:

inşallah canım benim çooooooook teşekkür ederim. ben şimdi servize gidiyorum. kızlara çok selam söylersin. gelince devam ederim. bu arada randevumu aldım yarın 14:30 da bakalım. ama bu ay olacak inşallah. içimde öyle bişey var. ve bak gör ikiz olacak bi kız bi erkek. rüyamda görmüştüm. haziranda olacak dediler bana. bi kız bi erkek. hemde gördüm bebekleri yaaaaaa. kızın adı irem dediler bana. ama ben sabırsızım ya işte.

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :sm_cool::teytey:SLIDA DOĞUM YAPTI DEMEK AY CANIM YAAA DÜN KONUŞUYORDUK KORKUYOM DEMİŞTİM ONA VAY BEEE AY BENDE SONRA ARAYAYIM BİR ASLICIĞIMI

kızımın evini begendiniz dimek:1rolleyes: saolun teyzoşlarrrrr:sm_cool:
tesekkür iderisss
en kısa zamanda hepinizinkini görürüz insallah:Saruboceq:

bebekliki kusum hani senin gebelik takvimin yaaa:mymeka:

ben tahmin ettim zaten ağrılarım var diyordu geçen çok sevindim ohh kurtuldu bebeğini aldı kucağına ne mutlu onaaaaaaaa ....

ben yaapamıyom öyle takvim beceremiyorum((((

kızının evi baya konforlu oh mis gibi kıyafetlerinde cici ciic iyanii:))))))
maşallaaahhh

kızlar ben bu bebeğin kalbini çok takdım sanırım rüyama girdi gece anlatayım sizede..rüyamda yolda yürüyorum ama içimdende düşünüyorum bebeğimin kalbi atmaya başladımı diyee derken yoldan bi kadın durduruyor bebeğinin kalbi atıyor dedi ben dr um dedi gel göstereyim dedi...aaa dedimm gittim otobüsün camı ekran gibi oluyorr bana gösteriyor ama tık tık atıyot diyorumki ama çok yavaş atıyor diyorum diyorki çok sıcak hava normal bu diyorr...valla ne anlama geliyor bilmiyorum artık......

sonra uyandığımda belim sırtım her yerim açık:)))))))))))

ben de geldim güzeller güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay sonunun 2.yakışıklısı geldi demek ayyyyyyyyyyyyyyyy
canım benim yaaaaa
nasıllar acaba şimdi
esram hicranım darısı başınıza fıstıklar yarabbim yaa nasıl bi mucizedir bu ey kurban olduğum allahım

nurayım belin nasıl oldu fıstıkım
aman ani hareket yok bitanesi bi de yürüyülş gerçekten çok önemliymiş bitanem
bu arada göbişin süper ötesi fıstıkım

oh oh kalp atışlarını da dinle bakalım için rahat eder
karnını da bi güzel doyur afiyet bal şeker olsun
bu arada az önce görümcemle konuştum
yarın 3 de keseyi görmeye gidicektik
yok ben çrş günü medical parkda seçil hn a gidicem diyor
keseyi merak etmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…