Aysonu Kizlari 2008

kızzzzzzzzzzzzz morgül bebeklik canım çekti uzun zamandır yapmıyom kocamı arayım gelirken alsın heheee adamda bişey sanacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:))))))))

birimiz keçibonuzu birimiz asprin birimiz bal:))))))))) oooo bizler yedik kafayı))):teytey::teytey:

ya bende olamadım hala... bende asabi olmaya başladım amaaaa tatlicadiarzu

ben ne zaman olucam kızlar yaaaa.. regl olmayı bile özledim.

ustaların ustası morgülden

soğan suyu hazırlanışı: 3-4 tane orta boy soğan güzelce yıkanır dörde bölünür 2 litre suda kaynatılır sabahları aç karnına bir bardak burun tıkanarak içilir

bende içmeye yeni başladım canım yaaa ama zayıflatıyormuş bakem deneyeyim sonra paylaşırım sizle verdiğim kiloları

beni de iyileştirir misin :çok üzgünüm: lüüüütttttfeeeeennnnnnnn

eee adeti bir ay geçen birinin normal olmasını bekleyemen cinekolog abla tatlicadiarzu tırlatmak ne kelime cozuttum ben iyicene laelaelaelaelae

sakın bişey yeme içme o zaman kesin hamiş olursun
hem kocanın spermide düzelir:dilcikar:

bazen diyoom ki şöyle koliyle alsam canım çekti damlatıversem
korkuyom kızım bazen şişecek bir taraflarım diyeeee o kadar alışkanlık yapmış anlayacağın

zaten zengin olursam ben hamilelik testi imal edecem:))) fabrikalar kuracam 3 öğün test yaparım:))sizede yollarım kızlar:))

dur aşkım ben şimdi tedavi ederüm onlarııııııııı

önce :mymeka: yetmezse klava:klava:klava: popolar kızardımıııııı

hicranım bebişimiz nassıl... anneyi üzmüyo dimi.

kızlar bende regl olmak istiyom.. olmazsam galiba doktora gitmem lazım dimi söktürmesi için. göğüsler hala inmedi hiç olacak gibi durmuyom ya

neşe anacığım ne oluyo ben bittim senmi başaldın toplan kıssssssssssssssssss

yaaaaaaaaa sen kafayımı sıyırttırcan kan yaptır dedükkkkkkkkkkkk

kıslar hadi toplanın bana gelin 5 çayına yetişin kek yapıcam kendümeeee gelen varmııııııııııııııııııııııııı

nasıl yaaaa olmmadınmı:))

laa bana düdük dedii:)))) drım normal değil tamamdır:))))))))))))

hicranım bebişimiz nassıl... anneyi üzmüyo dimi.

kızlar bende regl olmak istiyom.. olmazsam galiba doktora gitmem lazım dimi söktürmesi için. göğüsler hala inmedi hiç olacak gibi durmuyom ya

accık üzüyor ama feda olsun meleğime .
sen bekle az daha kızım 0 çıktımı test daha 0 çıksın sonra 20 25 gün bekle olmazsa git doktora sen hala hamişsin bacummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…