kızlar ben geldim yani kafayı sıyırmak üzere biri daha kızlar keçi boynuzu aldım bu akşam başlıyorum içirmeye.canım çok sıkkın benim aşkım çok üzülecek onun üzülmesine dayanamam kızlar ne olur dua edin benimde yavrum olsun ya tabii hayırlıysa offfffffffff ya ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi şaşırdım şu saat oldu ağzıma su bile koymadım bişey istemiyor canım neyse((((((
hicran ve cimbom
en sağlıklı sizsiniz
şunları kendine getirin yaaa
a aaaa canım soğan suyu nasıl zayıftıyomumuşşşCADIARZU
aslında bende hamiş kalmadan önce zayıflasam ii olur buarada ne kadar içiyosun nasıl yapıosun ne kadarda kaç kilo veriyosun anlatsana tatlımmmŞeniz
beni de iyileştirir misin :çok üzgünüm: lüüüütttttfeeeeennnnnnnn
eee adeti bir ay geçen birinin normal olmasını bekleyemen cinekolog abla tatlicadiarzu tırlatmak ne kelime cozuttum ben iyicene laelaelaelaelae
kızlar ben geldim yani kafayı sıyırmak üzere biri daha kızlar keçi boynuzu aldım bu akşam başlıyorum içirmeye.canım çok sıkkın benim aşkım çok üzülecek onun üzülmesine dayanamam kızlar ne olur dua edin benimde yavrum olsun ya tabii hayırlıysa offfffffffff ya ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi şaşırdım şu saat oldu ağzıma su bile koymadım bişey istemiyor canım neyse((((((
ya bende olamadım hala... bende asabi olmaya başladım amaaaa tatlicadiarzu
ben ne zaman olucam kızlar yaaaa.. regl olmayı bile özledim.
bazen diyoom ki şöyle koliyle alsam canım çekti damlatıversem
korkuyom kızım bazen şişecek bir taraflarım diyeeee o kadar alışkanlık yapmış anlayacağın
dur aşkım ben şimdi tedavi ederüm onlarııııııııı
önce :mymeka: yetmezseklava: klava: klava: popolar kızardımıııııı
ya bende olamadım hala... bende asabi olmaya başladım amaaaa tatlicadiarzu
ben ne zaman olucam kızlar yaaaa.. regl olmayı bile özledim.
iki dakka boş bırakmaya gelmionus nan:mymeka:
bi obur forumlara da bakak dedik cozutmuş sayfaaalaelaelaelaelaelaelae
neşe anacığım ne oluyo ben bittim senmi başaldın toplan kıssssssssssssssssss
yaaaaaaaaa sen kafayımı sıyırttırcan kan yaptır dedükkkkkkkkkkkk
ülen yazıların devamını başını okumadan neden yazıyon adet olamdın kısımmmmmmmmmmmmmmmmmm
idrarımla gelen sümük gibi akıntının içinde saç kılı gibi kan lekesi vardı dedim gelen gideb yokkkkkkkkkkkkkkkkkk düdükkkkkklaelaelaelaelaeklava:
hicranım bebişimiz nassıl... anneyi üzmüyo dimi.
kızlar bende regl olmak istiyom.. olmazsam galiba doktora gitmem lazım dimi söktürmesi için. göğüsler hala inmedi hiç olacak gibi durmuyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?