cnm benimmmmmmmmmm evet 5 tane bebemmmmm varrr hepsiii bizden ayrıı yarın kavuşacağızz onlaraaaaaaaaaa
anaaa yani yarın kesin değilll ama ben yarın gibi hissediyorum bu sabah aradılar ya tabi uyuyorduk evden arıyolar ev tlf çalıyor ben dedim aytunça hastaneden arıyolar aytunç dedi nereden biliyon ve geldi tlf bana verdii hahaha
içine doğmuş işte erkekler ne anlarrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:...................
ben kaçtım ayakta uyuyucam şmdik zaten rahat uyuyamıyo sahura da kalkıcaz ben gece 2-3 defa kalkıp dolanıyom zaten uykum gelmişken gidip yatayımda kaçmasın midem de felaket gene bir yanıyorki sormaaa ateş yutmuşum sankimmm ooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff 17 gün geçse çabukta şu yanmadan kurtulsam çabucakkkkk
BİRSENCİM YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN NİCE YILLARA CANIM ARKADAŞIMMM UMARIM YENİ YAŞIN TÜM DİLEKLERİNİ BERABERİNDE GETİRİR
hayirli ramazanlar kizlarr
bu arada dirim ablamm dogum gunun kkutlu olsun
yeni yasin sana dunyalar guzeli bir bebe nasip etsin insllahh
papatyama selam diyim dedim ama gitmiss
takrar ramazaniniz mubarek olsun insallahh
kızlar bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün çok daha iyiyim ama doktor yasak dedi ağır iş bulaşık ve yemek yapabilirsin dedi
hastaneden aradıalr 6 yumurtanın 5 döllenmişşş
ve yarın sabah erkenden arayacakalr kesin yarın doğumgüünmde transfer olacakk
bu arada bir antibiyotik bir başka hap ve pregesteron jel kullanıyorummm
kuşum benim yaaa. yavru kuşlarında olacak inşallah. yumurtalar hazır seni bekliyor demekki. her geçen gün daha çok yaklaşıyorsun umuduna hasretine. Allahım yardımcımız olsun inşallah. hepimizin
cnm benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...........bekliyolar annelerini
inş... benim kabul görürlerde sıkaca sarılırlar annelerine
günaydın kuşum. sarılacaklar tabi hemde sımsıkı. bugün senin doğum günün. ramazanın ilk günü. çok güzel bir gün senin için. dua et içinden ne gelirse. benimde senin için dileğim tüm dileklerinin gerçek olması. herşeyin çok güzel olmasıç hemde çok. Allahım gönlüne göre versin. seni çok seviyorum kuşum benim.
Şeniz :CüvCüv: hihoyyyt
nuraaaaaaaaaaaaaay nirdesin kızzzz. çişin gelmedimi senin daha. saat kaç oldu bak. hadi uyan artık. şşşşşt bebiş anneni uyandır bakim. gelsin çacuk. ben gidecem şimdi
cnm benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...........bekliyolar annelerini
inş... benim kabul görürlerde sıkaca sarılırlar annelerine
neyse kızlar benim eğitim var. gidip eğitimi verim gelim. napim kimse yok.
birsen canım İnşallah bugün çoooooooooook güzel geçer ve bundan sonra herşey çok güzel.
Yıl 365 gün. ömrümüzün kaç yıl süreceği belli değil. ama dilerim ömrün uzun olur. hayat çok karışık neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. ama dilerimki hayatında hep iyi hep güzel şeyler olur. hep gülersin bir ömür. gönlünde ve gözünde ne varsa gerçek olsun. her daim mutlu ol kuşum. Şeniz a.s. :1hug:hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?