Aysonu Kizlari 2008

içine doğmuş işte erkekler ne anlarrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:...................

.......................................................................................................

Son düzenleme:
içine doğmuş işte erkekler ne anlarrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:...................

evet cnmmmmmmm erkekler anlamıyor hala diyoki yarın transfer olmaz
dedim olurrr ....öle istiyorum yaa biran önce içime konsunlar beklemeye başlayım bu bekleyiş bana daha zor geldii bana yawww......

canımmmm seninde ramazanın hayırlara vesile olsunnn rabbim sağlıklı sıhatli oruç tutmayı nasip etsin herkese...eğer bende tutamayacaksamda bu o güsel mucizelerim için olur inş...
sana bişey demiyom artıkın sen o muciyei beklyiorsunn

ben kaçtım ayakta uyuyucam şmdik zaten rahat uyuyamıyo sahura da kalkıcaz ben gece 2-3 defa kalkıp dolanıyom zaten uykum gelmişken gidip yatayımda kaçmasın midem de felaket gene bir yanıyorki sormaaa ateş yutmuşum sankimmm ooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff 17 gün geçse çabukta şu yanmadan kurtulsam çabucakkkkk

cnm benim gitmişsin git yatt keyfine bak
gece senin için zor olmayacaksa kalk olacaksa kızın otursun yawww

cnm o mide ağrısını bilirimmmmmmmmmmmmmmmmm neyse iyi uykular sanaaaaa

Hayirli sahurlar millet ben burdayim gene bi bakiim dedim ayaktayken kizimi kaldirdim sahuru yaptik beraber o yatti ben mutfaği topladim bulaşik makinasini doldurdumm açtim şimdi bende yaticam havada serimn negüzelllll yatabilirim rahatça sağa sola dönmekten derin uyku yok zaten ama hava serin olunca en azindan rahat uyunuyorrrr

BİRSENCİM YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN NİCE YILLARA CANIM ARKADAŞIMMM UMARIM YENİ YAŞIN TÜM DİLEKLERİNİ BERABERİNDE GETİRİR

hayirli ramazanlar kizlarr
bu arada dirim ablamm dogum gunun kkutlu olsun
yeni yasin sana dunyalar guzeli bir bebe nasip etsin insllahh
papatyama selam diyim dedim ama gitmiss
takrar ramazaniniz mubarek olsun insallahh

BİRSENCİM YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN NİCE YILLARA CANIM ARKADAŞIMMM UMARIM YENİ YAŞIN TÜM DİLEKLERİNİ BERABERİNDE GETİRİR

cnm benim güsel arkadaşım sağolll çok mutlu ettin benii :1hug:a.s.

hayirli ramazanlar kizlarr
bu arada dirim ablamm dogum gunun kkutlu olsun
yeni yasin sana dunyalar guzeli bir bebe nasip etsin insllahh
papatyama selam diyim dedim ama gitmiss
takrar ramazaniniz mubarek olsun insallahh

sağol orkideciğim teşekkür ederim güsel dileklerin için
herkese hayırlı ramazanlar:teytey::1hug:a.s.

kuşum benim yaaa. yavru kuşlarında olacak inşallah. yumurtalar hazır seni bekliyor demekki. her geçen gün daha çok yaklaşıyorsun umuduna hasretine. Allahım yardımcımız olsun inşallah. hepimizin

günaydınlar kızlarrrrrrrrrrr sabah erkenden kalktım
gece kocama mliföyden börek yaptım yedik yattım ben uyumuşum o ne zaman uyudu bilmiyom
sonra sabah 7 tlf zırıl zırıl çalıyor 6 saat ara ile ilaç alıyorum sabah 7 öğlen 1 aksam 7 tabi bana kalsa ben kalkmam kociş tlf kuruyor kalkıyor küçük bişey yapıp gözleri kapalı karısına yediriyor
sonrada ilaçalrı depiyor ağzımaa...............sonrada ben uyuyamıyorum kalktım kk ya gelem dedim sinir oldum pc yaaaaaa net bağlantısı yok diyor verem oldum kaçç saat uğraştım baktım olmadı
gittim duş aldım...sonra allah kabul ederse bir yasin tebareke birkaç dua okudum ....şimdi nihayet kk ma geldimm

kuşum benim yaaa. yavru kuşlarında olacak inşallah. yumurtalar hazır seni bekliyor demekki. her geçen gün daha çok yaklaşıyorsun umuduna hasretine. Allahım yardımcımız olsun inşallah. hepimizin

cnm benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...........bekliyolar annelerini

inş... benim kabul görürlerde sıkaca sarılırlar annelerine

nurayyyyyyyy kız çiş yokmu bu sabahhhhhhhhhhh

çişli garuuuuuuuuuuuuuuu kalkkkk bence çiş bahneee hee senin kız mahsus yapıyor eeeeeee oda alışltı tabi kk ya hersabah uyandırıyor seni

günaydın kuşum. sarılacaklar tabi hemde sımsıkı. bugün senin doğum günün. ramazanın ilk günü. çok güzel bir gün senin için. dua et içinden ne gelirse. benimde senin için dileğim tüm dileklerinin gerçek olması. herşeyin çok güzel olmasıç hemde çok. Allahım gönlüne göre versin. seni çok seviyorum kuşum benim.

Şeniz :CüvCüv: hihoyyyt

nuraaaaaaaaaaaaaay nirdesin kızzzz. çişin gelmedimi senin daha. saat kaç oldu bak. hadi uyan artık. şşşşşt bebiş anneni uyandır bakim. gelsin çacuk. ben gidecem şimdi

cnm benim sağolllll ......güsel dileklerin için herkesin hakkında hayırlısı olsun kuşumm

birde çocuğu olmayıpda tüp bebek şansı olanlar varya kuşum
ama paraları olmadığından yapamayanlar varya cnm rabbim bu mübarek ayda onlara bir kapı açsın .....:Saruboceq:

nuraaaaaaaaaaaaaay nirdesin kızzzz. çişin gelmedimi senin daha. saat kaç oldu bak. hadi uyan artık. şşşşşt bebiş anneni uyandır bakim. gelsin çacuk. ben gidecem şimdi

nerey kız sabah sabah işe daha yeni gelmedinmiii

valla kızlar yok yaaa fake gelirdi şimdiye kadr nurişdeee
bebeklikde nirede bu hatunlarrrrrrrrrrrr

neyse kızlar benim eğitim var. gidip eğitimi verim gelim. napim kimse yok.
birsen canım İnşallah bugün çoooooooooook güzel geçer ve bundan sonra herşey çok güzel.
Yıl 365 gün. ömrümüzün kaç yıl süreceği belli değil. ama dilerim ömrün uzun olur. hayat çok karışık neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. ama dilerimki hayatında hep iyi hep güzel şeyler olur. hep gülersin bir ömür. gönlünde ve gözünde ne varsa gerçek olsun. her daim mutlu ol kuşum. Şeniz a.s. :1hug:hihoyyyt hihoyyyt

senağlamakuşumm beni çok duygulandırdın sağolasın cnm benim allah herkese gönlündekini gözündekini nasip etsinnnnnnnnnnnn
kimseleri dermansız dertler vermesinefkar bastı yaaa

SİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN YAAAAA

bu arada arkdaşım diyokii aman yaa amma çok kk dan arkadaşın varrr kıskandı sanırım kendisi liseden arkadşaımmmmm ...tlf çalınca o veriyordu kk bayanlarının melodisi aynı o melodiyi duyunca hemen kk dan arıyolar diyordu kıskandınmııı fare dedimmm kaydirigubbakcemile3yaa yok dedi durdu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…