Aysonu Kizlari 2008

kızlar birsenin arkadaşıyım hepinizi çok öpüyorrr

kedisi yatıyorr alerjisi olduğu için narkozdan zor uyandı ve sancısı fazlaydı ama şimdi iyi az sancısı var
ben size bilgi aktarıyorum iyi aksamlar

kızzzzzzzzzzzz fatoş gitmedimi daha görümcennnnnnnnnnnnnn gel artıkkkkkkkk

gitti fakecim gece gönderdik havaalanından 1 buçukta döndük hala uykum var birazdan gider yine kestiririm ekranın başında bile uyukluyorum sizleri merak ettim şöyle bi bakem dedim

kızlarrrrrrrrrrrr eşim uyandı kahvaltı hazırlamam gerek öğleden sonra gelebilirim artık offfffffffffffffffff başım çok ağrıyo uykusuzluktan sanırım

kızlar bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün çok daha iyiyim ama doktor yasak dedi ağır iş bulaşık ve yemek yapabilirsin dedi
hastaneden aradıalr 6 yumurtanın 5 döllenmişşş
ve yarın sabah erkenden arayacakalr kesin yarın doğumgüünmde transfer olacakk

bu arada bir antibiyotik bir başka hap ve pregesteron jel kullanıyorummm

canim maşallah çok sevindim senin adina bu defa tamamdir allahin izni ile kendine çok dikkat et eşine söle bol meyve alsin sana sebze ye bekleme süresince meyve suyu iç bol bol su iç ihmal etme kendine iyi bak ve transferden sonra yat dinlen 3 gün falan kimseye bakma kendin yataktan kalkma bebişler tutunsun sağlicakla inşallahhh

birsenin ikizleri yolda birsenin ikizleri yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri erkek biri kızzzzzzzzzzzzzzzzzz ben anlamam oğlanın ismini ben koycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol:

biz bugün kızıma ayakkabı çanta kırtasiye malzemeleri almak için alışverişe çıkıcaz gene offffff offffffffffffff masraflar bitmiyor valla hayırlısıyla okulu iyi bir şekilkde bitirse şu kızım da içim biraz rahatlasa olmadık masraflar yapıyom valla ama banamısın demiyor benim kızzz bu sene sıkıcam biraz artıkk öle gez toz pc miş boşvermekmiş yokkkk dersaneye de yollamicam zaten bu madden olanaksız artık işler düzelene kadar zor yanii ben doğumdan sonra tekrar defter falan tutmaya başlarsam ne ala o da bebek yaramaz olmazsa 3 aydan sonra düşünüyorum ama nasipse inşallah bakalımmm allah herkes eyardım etsin valla zorrrrrr bu işler zorrr hele birde mali durumlar bozulduysa tam hamişlik esnasında daha zorrr kızım kısmeti ile gelir inşallah dua etmekten başka çaremiz yokkkk

cnm şimdilik sebze yiyemiyoruz eve apar topar geldik yarın kısmetse yapar cnmmm
1 hafta hiç kalkmadan yatacam merak etme cnmm benimm

birsenin ikizleri yolda birsenin ikizleri yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri erkek biri kızzzzzzzzzzzzzzzzzz ben anlamam oğlanın ismini ben koycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol:

koyyy cnm erkeğin ismini sen koyyy ne demekkkkkkkkkkkk

drımım hayırlısı olsun tatlım benim... pozitif düşün ne olur tamammıı..herşey allahdan bunuda unutma vee hep güzel şey düşün ..hayat bize beklmediğimiz anlarda çok güzel süprizler yapabiliyor....çok sevindim canım....şimdi senın bol bol dinlenmen lazım heleki yarın sabah transferden sonraa allahım olacak bu seferr ağlayacam şimdii inşallaah alahım...yarın sabah transferden sonra çok dikkatli olacaksın sinirlenmek üzülmek yok tamammı bak üzüntü hormonlarımızı etkiliyorr...inşallah canımm senın için dua ediyorum..

birde bişi soracam canım heralde beşini birden koymazlar demi:))) benım bildiğim 3 ünü transfer ediyorlar....5 inide koyarlarsaa allahh 5 iz olursa :))) allah çok büyük kızlar herşey bizim için..

cnm hep pozitif düşünüyoruz merak etme kocamda bi heycannn

inş.emekleriniz boşa çıkmaz cnmm hep pozitif allah içinnn
fazla pc başında duramıyorum kardeşim getirmedi pc yide neys ekocam gidip alacak
transferden sonra hep yatacam merak etme zaten progesteronlar öztrojenler hepsini yüklüyolar vücudumaa
birde bişi soracam canım heralde beşini birden koymazlar demi:))) benım bildiğim 3 ünü transfer ediyorlar....5 inide koyarlarsaa allahh 5 iz olursa :))) allah çok büyük kızlar herşey bizim için..

yok cnm yaa 5 birden olurmu gerisi donacak
bana 2 tane dedi doktor ama dün transfer için biri gelmişdi 3 tane koymuşlarda belki yaşları fazlaydı ondan öle yaptılar ..bana senin için 2 yeterli dediii

fake cnm sağoll güsel dileklerinnn içinnnnnnnnnnnnn

bu arada bütün arayan arkadaşlarıma beni yanlız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederimmmmmm

canlarım benimmm m

siz yazın ben 5 dk uzanayımmmm belim ağrıyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…