kızzzzzzzzzzzz fatoş gitmedimi daha görümcennnnnnnnnnnnnn gel artıkkkkkkkk
kızlar bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün çok daha iyiyim ama doktor yasak dedi ağır iş bulaşık ve yemek yapabilirsin dedi
hastaneden aradıalr 6 yumurtanın 5 döllenmişşş
ve yarın sabah erkenden arayacakalr kesin yarın doğumgüünmde transfer olacakk
bu arada bir antibiyotik bir başka hap ve pregesteron jel kullanıyorummm
canim maşallah çok sevindim senin adina bu defa tamamdir allahin izni ile kendine çok dikkat et eşine söle bol meyve alsin sana sebze ye bekleme süresince meyve suyu iç bol bol su iç ihmal etme kendine iyi bak ve transferden sonra yat dinlen 3 gün falan kimseye bakma kendin yataktan kalkma bebişler tutunsun sağlicakla inşallahhh
birsenin ikizleri yolda birsenin ikizleri yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri erkek biri kızzzzzzzzzzzzzzzzzz ben anlamam oğlanın ismini ben koycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol:
cnm hep pozitif düşünüyoruz merak etme kocamda bi heycannndrımım hayırlısı olsun tatlım benim... pozitif düşün ne olur tamammıı..herşey allahdan bunuda unutma vee hep güzel şey düşün ..hayat bize beklmediğimiz anlarda çok güzel süprizler yapabiliyor....çok sevindim canım....şimdi senın bol bol dinlenmen lazım heleki yarın sabah transferden sonraa allahım olacak bu seferr ağlayacam şimdii inşallaah alahım...yarın sabah transferden sonra çok dikkatli olacaksın sinirlenmek üzülmek yok tamammı bak üzüntü hormonlarımızı etkiliyorr...inşallah canımm senın için dua ediyorum..
birde bişi soracam canım heralde beşini birden koymazlar demi:))) benım bildiğim 3 ünü transfer ediyorlar....5 inide koyarlarsaa allahh 5 iz olursa :))) allah çok büyük kızlar herşey bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?