günaydın kızlarrrrrrrrrr
birsencim doğum günün kutlu olsun canım benim nice yıllara bebeklerinle inşallahhhhh tam da ramazanın ilk günü doğum günün ne kadar güzel bolca dua et canım benimmm
ben kahvaltımı hazırladım yiyip gelivereyimmmmmmmmmmmmmm
günaydın cnm çok sağoll güsel dileklerin için cnm benimmmmm
hadi çabuk yap kahvaltını lütfen kocam uyuyor o kalkınca bende kahvaltı yapacam şimdi mutfakda gürültü yapmayımm.....kızzz ttoşşşş oruç yokmuu
yok canım adet olmayı bekliyorum o yüzden tutmadım kısmetse haftaya tutucam ama belki de adet olmam allah büyük
günaydın kızlarrr oyyyyyyyyyy valla sanki heryanım ağrıyorr bugünn ayaklarımın altı bile ağrıyor yere basamıyorum dün yordum kendimi galiba yada akşam bir ara pencereyi açtım sıcak basıyor bana evin içi ısındı gibi geldi uyanıp pencere açtım belkide ondandır kolumu kaldırasım gelmiyor yatmak istiyorum hep valla
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım birsenimmmm doğum günün kutlu olsun bitanesi
inş.bu güzel ve önemli günde allahım gönlündeki tüm güzelleri vericek san canım arkadaşım benim
demek tranfer yarına kaldı haa
olsun kuşum bekleriz artık napalım seninle aynı heyecanı paylaşıyoruz inan buna gülüm benim
dualrımız kalbimiz seninle fıstıkım
hicroşummm günaydın fıstıkım aman yawrus yorma kendi mahvoldun yollarda sen yaaa
maşallah bu ne enerji yaa hiç de korkmuyor yaa ben olsam deli yaaa
bizim damada da azcuk dıttt yapabilirmiyim
fakecim sultancım nurayımmmm tstoşummmmm günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım
bu arada ben c.tesi akşamı 7.30 da çatlatma iğnemi oldum
2 tane yumurtam varmış biri 21mm diğeri 21.6mm dr çok şaşırdı 11.günde ilaçsız bu büyüklükde yumurtam olmasına hatta ilk önce kızdı bana daha 11.günmüş niye geldin büyümemiştir dedin yok ben 12.gün yumurtluyorum 26.gün adet oluyorum büyümüştür sen bi bak dedim kadıncağız çok oldu ısımdan da anlıyorum dedim aban çatlaksın sen didi ilişki saatleri içinde 24 ve 48 saat sonra dedi artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış
hepimiz için hayırlısı
inş.bu güzel ve önemli günde allahım gönlündeki tüm güzelleri vericek san canım arkadaşım benim
olsun kuşum bekleriz artık napalım seninle aynı heyecanı paylaşıyoruz inan buna gülüm benim
hicroşummm günaydın fıstıkım aman yawrus yorma kendi mahvoldun yollarda sen yaaa
nasılsınız bakalım
2 tane yumurtam varmış biri 21mm diğeri 21.6mm dr çok şaşırdı 11.günde ilaçsız bu büyüklükde yumurtam olmasına hatta ilk önce kızdı bana daha 11.günmüş niye geldin büyümemiştir dedin yok ben 12.gün yumurtluyorum 26.gün adet oluyorum büyümüştür sen bi bak dedim kadıncağız çok oldu ısımdan da anlıyorum dedim aban çatlaksın sen didi ilişki saatleri içinde 24 ve 48 saat sonra dedi artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış
hepimiz için hayırlısı
hıcranım hg kusum acık cam varken uyumak ınsanı mahvedıo bana da sıcak geldı kalktım karsı koltuga yattım buraya ruzgar gelmz dıye ortunmedım ama donmusum:1shok:aynen kırıklık var bende de
dırım yarın olsun napalım yeterki olsun hehe
nasılsınız bakalım
hepimiz için hayırlısı
sorma valla okul alışverişi bebek alışverişi derken çok yoruldum e araya kızkardeşimin düğünğünü de girdi tabii oda başka mesele ama yok artık dinlenirim bugün öğleden sonra kızkardeşim gelcek beraber anneme gitçez 3-4 gün kalırım orda hafta sonu gelirim artık belki tabiii anamın evi sıcak falan olmazsa kadını yalnız bırakmıyım diyom ama orda da yapamıyom inşallah serin olur evide kalırım hafta sonuna kadar yatarım hep netçem orda dinlenirim birtek yemek faslına anama yardım ederim iftarda anamın gelen gideni çok oluyor canımda sıkılmaz ama sizden uzak kalıcam ona sıkılıyorum işte cimbomum dıt yap tabii valla çok şikayetçiyim çoookkkk sizin damattannnn karadenizde psikoloğpa giden kadınlarım fazlalığı hep dikkatimi çekerdi meğer erkeklerindenmişşşşşklava::roflol:
hicranım kocişin ekmek parası icin gitmek zorunda o kısımda hemfikiriz de sanırım biraz ilgisiz o yuzden kızıyorsun belki de heyecansız buluyorsun
bence cok da haklısınn
bir kere geçirilen bir dönem ve sen sonuna geldin artık cok kısa surede bebişine kavuscaksın bu donemde en az senin kadar heyecanlı olmasını bekliyorsun
yani ben boyle anladım
ama erkekler işte biraz daha farklı oluyor
belki iş stresi belki de babalık ve sorumluluk stresine girmiştir adamcagız
olamaz mısırnaşık şey
aralık 20gibi sezaryan olurum kısmetse 3.5 ay kadar kaldı ben ahmette şimdiden hissediyorum bir tırsma ve stres durumu
hadi yorma kendünü cnmmmmm sıkılmadaa evet neşe yok bugün arayım ben onu nirede bakemsorma birsenim sorma ben 4 ay yattım hep ama acısı çıktı valla ama dışarı çıkıyomya biraz yürüyünce ayaklarım karnımm ağrıyor hemen oturuyom bi kafeye dinleniyom napiim yapılması mgerekenler vardı bacım neyse ben gidip evi topliiim sonra kızı uyandırıyımmm ortalığı iyice derleyip mdüzenleyeyim anama geçicem sonra fırsat bulursam hani annemdeyken öğretmen kardeşim ona yakınya bir gün belki onda kalırım orda girer yazarım sizlere
he valla neşe karısı yokk gene nerde bu gııııııııııııııııııııııııııııı
hepiciğinizi öpüyommmm
ooooo canım benim sahurdan ötürümü böle uyudun kuşum ben bugün niyetlenemedim hem ilaç hemde transfer olur diye ....sağol cnm güsel dileklerin için geldi kokulu öpücükler:1hug:günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm ohhhhhhhhhhhh bu saate kadar uyumuşummmmmmm
canımmmmmmmmmm birsencim doğum günün kutlu olsun bi tanem yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşşşşşşşşşşşşşş seni kocaman öpüyorum sana ulaşmıştır heraldeeeee kokulu kokulu öpücük heeeeeee öle normal öpücük değillllllllllll
evet cnmm görecez be var arayacam ben onu hadi afiyet olsun sana kuşumm bende gidem kocamı kaldıram çünki jeli sıkmam lazım ben yapaıyorum kendime ne fitil atabilirim vajinal yoldan nede jel sıkabilirim...kociş yapıyorevet dırım bu neşe neden gelmio yaaaaaaaaa:mymeka:
hep bi bahanesi var yaaaaaaaaaaaa
kahvaltı edecem yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?