Aysonu Kizlari 2008

olabilir cnm benim sancım çok azz adet sancısı gibi onun haricinde bi sıkıntım yok şükür

benimde kociş yemek yapıyorrrr bende uzanacağımmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrr ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmm ne yaparsınız

birsencim jel verip vermediğini hatırlayamadım ama üç tane hap vermişti

sanırım vermişti jel çünkü 2 kutu almıştıkkk

birsencim hadi hayırlısı 5 tanesi döllenmiş çok sevindim canım transferden sonra bol bol dua edelim hep birlikte inşallah bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder

birsencim hadi hayırlısı 5 tanesi döllenmiş çok sevindim canım transferden sonra bol bol dua edelim hep birlikte inşallah bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder

cnm edelim hepberaberr hayirlisini nasip eder inş.tabbim cnm

bana bir antibiyotik verdi şuan birde ödem attirici hap
birde pregesteron jel verdi 1 kutu yeterli dedi doktor zaten günde birkez 1 tane içinde 14 tane varr

cnm edelim hepberaberr hayirlisini nasip eder inş.tabbim cnm

bana bir antibiyotik verdi şuan birde ödem attirici hap
birde pregesteron jel verdi 1 kutu yeterli dedi doktor zaten günde birkez 1 tane içinde 14 tane varr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet banada vermişti monodoks prednol du sanırım jel de vermişti

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet banada vermişti monodoks prednol du sanırım jel de vermişti

banada prednol verdi antibiyotiğin ismini hatirlamadim cnm ir jel işte

transferden sonra şu kalcaya takilan östrojen hormonu pnat varya ondan veriyor bebe aspirinleri veriyorr
ama ben aspirin içemiyorum ne olacak bilmiyorummm doktorumada yarin ulaşabilirimm aksam odaaa

hadi hayirlisi olsun yawwww

cnm benim bebeklerden biri kuvezdeymiş diğeri değilmiş kilosu normaldi sılam kendisi 1 kilo almış bebeklere kilo alıyordu bana çok iyiyz dedi..artık hakkında hayırlısı kuşumm

bizde bugün bu kız nirede dedik demek dolaştın evi değiştirdin
hadi bakalım güle güle kullan cnm.....

nurayım inş. bebeklerim yarın transfer edilir inş.banada yeni yaş hediyesi olur
geleceklerine inanıyorum kuşummm...içime koydukları an konuşacağım onlarla
sonucda yaşamaya geçmiş birşey olacak ...olmazsada bile 12.gün boyunca
anne adeyı olacağım......olsunnnnn

kedicik ve fake buradalar eeeeeeeeeeee kimse yokmu yaaaaaaa

bende yatacamdaa kocam sahur yapıp yatacak o yüzden onu bekliyorummm

birsencim doktora neden akşam ulaşabiliyorsun cebini almadınmı bende var vereyim sana istersen latifciğimin cep nosunu

kedicik ve fake buradalar eeeeeeeeeeee kimse yokmu yaaaaaaa

bende yatacamdaa kocam sahur yapıp yatacak o yüzden onu bekliyorummm

bende geldim kızz bende bugün hep sokaklardaydım kızkardeşim yeni evlenen geldiler beni aldılar bizim arabayla alışverişe gittik fotoğraflarını falan aldık market alışverişi yaptık ramazan için vsss sonra annemlere gittik yemek yedik kalktık az önce geldik eve çok yorgunum hemen yatıcam ben oruç tutamıcam tabee ama benim kız istiyor 3 başında 3 ortasında 3 sonunda tutacakmış bakalım dayanabilirse akşam sahura kızıma yemek hazırlıcam onu yedircem kociş yok tabii yarın akşama da anamlara gidicem kociş gelene kadar ordayım 3 -4 gün sonra eve gelcem kısmetseee

birsencim doktora neden akşam ulaşabiliyorsun cebini almadınmı bende var vereyim sana istersen latifciğimin cep nosunu

kuşum latifin değil ama latifinde nosu yok bende

şimdi transferden sonra aspirin veriyolar cnm gördüm benim yumoşlar toplanırken
yanımdaki kadın transfer yaptırmışdı ona derken duydum hemşire

dedimki ben aspirin içemem ki alerjim var kız dediki aaaa dokotrunuza söyleyin dedi

şimdi latife ogün diyecemmm inş.yarın olursa

hayırlısıyla transferin sağlıcakla yapılsın inşallah bebişlerin tutunur sana canım sen bu güne bugün 5 bebek anasısın heee unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ulan gezerken doğracaksın şerefsizimmm yaaaa bende kocamla yatacam o bugece sahur yapacak ben niyetlenmeyeceğim çünki yarın ararlarsa su içmem gerek ilaçlarım varr o yüzden yokk

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa sılam damı doğum yapmışşş ay inşallah iyidir canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet cnm konuştum nihayet doğurmuş iyilermişşş
bir bebek küvezdeymişş o yüzden hastanedelermiş

hayırlısıyla transferin sağlıcakla yapılsın inşallah bebişlerin tutunur sana canım sen bu güne bugün 5 bebek anasısın heee unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm benimmmmmmmmmm evet 5 tane bebemmmmm varrr hepsiii bizden ayrıı yarın kavuşacağızz onlaraaaaaaaaaa

anaaa yani yarın kesin değilll ama ben yarın gibi hissediyorum bu sabah aradılar ya tabi uyuyorduk evden arıyolar ev tlf çalıyor ben dedim aytunça hastaneden arıyolar aytunç dedi nereden biliyon ve geldi tlf bana verdii hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…