canım koçişi ile gezmeye gitmişlerdir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben çıkıcam alışveriş yapmam lazım gelince koçiş uyanmazsaaaaaa gelirimm
sen nasılsın bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm sancın varmı dahaaaaaaaaaaaaa
gittim geldim alışverişten koçiş daha uyanmamış ama
heran uyanabilüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
birsencim hadi hayırlısı 5 tanesi döllenmiş çok sevindim canım transferden sonra bol bol dua edelim hep birlikte inşallah bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder
cnm edelim hepberaberr hayirlisini nasip eder inş.tabbim cnm
bana bir antibiyotik verdi şuan birde ödem attirici hap
birde pregesteron jel verdi 1 kutu yeterli dedi doktor zaten günde birkez 1 tane içinde 14 tane varr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet banada vermişti monodoks prednol du sanırım jel de vermişti
ayyy silam dogum mu yapmis:1shok:
ama 32 hafta cok erken yaaa kilolari filan nasil acaba
kuvezde mi duruyorlar ki:uhm:
dirim kusum hayirlisi olsun tatlim tam dogumgununde hediyen bebisin olsun askum:dance:
dun aksam fuara gittik bugun son gun kapanacak gorelim bari diye
coook yoruldum
bugun de bebise oda yapacagimiz icin oturm odasini bosalttik ordaki 2cekyatimi vermeyi hic istemiyordum hemk cok saglam kullanisli hem de baya modern.kiyamiodum.salon koltuklari desen o derece rahatszi ve hemen kirleniverdi yaa
o yuzden cekyatlari salona aldik salonun sekli tamamen degisti harika oldu yaww:dance: cok icime sindi.yer de daralmadi nasil olduysa heheh
kocama temizlik filan da yaptrdim ben pek bise yapmadim ama yoruldum iste
hemen belim agriyiverio ya
banada prednol verdi antibiyotiğin ismini hatirlamadim cnm ir jel işte
transferden sonra şu kalcaya takilan östrojen hormonu pnat varya ondan veriyor bebe aspirinleri veriyorr
ama ben aspirin içemiyorum ne olacak bilmiyorummm doktorumada yarin ulaşabilirimm aksam odaaa
hadi hayirlisi olsun yawwww
kedicik ve fake buradalar eeeeeeeeeeee kimse yokmu yaaaaaaa
bende yatacamdaa kocam sahur yapıp yatacak o yüzden onu bekliyorummm
birsencim doktora neden akşam ulaşabiliyorsun cebini almadınmı bende var vereyim sana istersen latifciğimin cep nosunu
kuşum latifin değil ama latifinde nosu yok bende
şimdi transferden sonra aspirin veriyolar cnm gördüm benim yumoşlar toplanırken
yanımdaki kadın transfer yaptırmışdı ona derken duydum hemşire
dedimki ben aspirin içemem ki alerjim var kız dediki aaaa dokotrunuza söyleyin dedi
şimdi latife ogün diyecemmm inş.yarın olursa
bende geldim kızz bende bugün hep sokaklardaydım kızkardeşim yeni evlenen geldiler beni aldılar bizim arabayla alışverişe gittik fotoğraflarını falan aldık market alışverişi yaptık ramazan için vsss sonra annemlere gittik yemek yedik kalktık az önce geldik eve çok yorgunum hemen yatıcam ben oruç tutamıcam tabee ama benim kız istiyor 3 başında 3 ortasında 3 sonunda tutacakmış bakalım dayanabilirse akşam sahura kızıma yemek hazırlıcam onu yedircem kociş yok tabii yarın akşama da anamlara gidicem kociş gelene kadar ordayım 3 -4 gün sonra eve gelcem kısmetseee
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa sılam damı doğum yapmışşş ay inşallah iyidir canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısıyla transferin sağlıcakla yapılsın inşallah bebişlerin tutunur sana canım sen bu güne bugün 5 bebek anasısın heee unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?