bombom kız ben coktan gordumki bebişi:dilcikar:
adını da biliodum zaten hehehe:1rolleyes:
sultanım kolay gelsin cok calısıyorsun ne diyelim Allah kolaylık versin:teselli:
basım agrıyodu kactım biraz yemek filan yaptım sonra da site sorunluydu giremedim işte sekerlerimmm
bombom Allah nazardan korusun keyifler kekaaaa sarkılar turkuler gırlakaydirigubbakcemile3
siteye bi türlü giremedim sinirden çatladım ancak girebildim ev işim bittiii çok şükür bugünde çok sıcak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birsen koçişe iş yaptırıyo nuray şekerleme yapıyodur kesinnnnn
yok beee esiyor ama sıcak yinedeeevet bence de dediğin gibidir fıstıkım
bugün ist serin gibi ya da bana öyle geliyor
rüzgar var yani
dün dışardaydık resmen dondum valla
güsel dileklerin için sağol cnmmm benimmmmmkuşlaaaaaaaaaaaaar. merhabaaaaaaa. ben geldim. çok yoruldum yaaa. 3 saat eğitim 3 saat yol. telefonlarda susmadı. mahfoldum yaaa. su içemedim idrar yollarım çok fena yine. aslıya çok sevindim yaaaaa. Allahım bizlerede nasip etsin inşallah. ismide çok güzelmiş adıyla yaşasın paşam. birsen kuşum bir gün kaldı yaaaa. bombomumla aynı gün öğreninde göreyim sizi. İnnnnnnnnnnnşallaaaaaaaaaaah
kızz sen hangi bebişi gördünnn anlamadım bennnfisfisfisfisfisfisbombom kız ben coktan gordumki bebişi:dilcikar:
adını da biliodum zaten hehehe:1rolleyes:
sultanım kolay gelsin cok calısıyorsun ne diyelim Allah kolaylık versin:teselli:
basım agrıyodu kactım biraz yemek filan yaptım sonra da site sorunluydu giremedim işte sekerlerimmm
bombom Allah nazardan korusun keyifler kekaaaa sarkılar turkuler gırlakaydirigubbakcemile3
bu arada bugun kaynanamın da d.gunu :dilcikar:
kesin kutlarlar diodum ki kociş maca cagırdı 8-9mus cok gec dedim gelme eve o saatten sonra didim:1closedeyes:
o da ben de o zaman gelmem annemin dgunu partisine giderim dedü:mymeka::mymeka:
güle güle bebekle kullan çantanı canım
üfleyin pastanı canımmmmmm seneye bebeğinizle kutlarsınız inşşşşşşşşşşşşş
teşekkür ederim cnmmmmmmmmmmmmmm
fake kızz hamiş kalam yatacam kalkacam rabbime sanada bir evlat nasip etmesini isteyecem cnmmm inş.dualarım kabul olur ...benden önce hamile kalmanı bile isterim
senin haberine kendim hamiş kalmış gibi sevinirim cnmm..............
bu arada taze fasulye var sadece makarnamı yapsam kocama yaa kardeşimde gelecek ama kardeşim taze yemez ona ne yapacam yawwwwwwwwwwwwww
hala ütü masası ortada valla benim bir elbisemmm 2 tişörtüm kaldıı kocamın dünya kadar şeyi varmış yaaaaaaaa
guneş gelmişşşşşşşşşşşhihoyyyt
hg canım nasılsın bir gelişme var mı son durumlar nedirŞeniz
evet kuşum tehdit etti gulerek soyluo tabiki ama sinir oldugumu bildigi icin boyle laf dokundurur hepkaydirigubbakcemile3
yapar kuşum onlar herkesin d gunu kutlanır
gecen ay 30yasındaki bekar kaynıma da yaptılar tum aile gelmiş ahmete soylemediler biz de yine mac muhabbetine cay bahcesindeydik bi ugrayalım diye tel actık hepsi orda yemektelermiş
ahmet cok kızdı ertesi gun aradı annesi davet mi bekliosun dgunu oldugu belli gelseydin deyince ahmet de ben nerden bileyim evde kutlayacagını,beni boyle dıslıosunuz sonra da bizden kopuksun diyosunuz hicbirinizi aramayacam falan filan ve baska agır laflar soylemiş annesi aglamaklı olmuş haklısın demiş
onlar yine kendi aralarında dgunu yaparlar kuşum
biz onların ailesine girmeyiz
bana bak sen yorulmuyon değilmi. yasakkelime yasakkelime :mymeka: git yat biraz.
ayy oruc basima vurdu ilk gun zor oluyo ins bu hayir mubarek gunlerde allahim bir an once dualarinizi kabul edrde evlatlarimiza kavusuruz
canım yazdıklarının en içten duyguların olduğunu biliyorum ve bana ulaşıyoooooooooooo biliyomusun canım arkadaşım benimmmmmm teşekkür ederim düşüncelerin için
hımmmm bende taze fasülye yapıyorum şimdii yanına çorba yapıcam hafif olsun deyi yoksa sofradan kalkamam şimdi bennnnnnnnnnnnnn
sen şimdi kardeş fasulye sevmediğine göre çorba ve makarna yap benceeeeee ama yorulmucaksannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?