Aysonu Kizlari 2008

offfffffffffffffff sayfa çok fena sitede ölee tabiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben ütü yapıyodum sancımm oldu yattım uyumuşummmm tlf çaldı ona uyandım birazda bozuldum çünkii çok güsell uyuyordum bennnnnn uyandımmmm uykusunu alamamış çocuk gibi
sinir yaptım şu ütüyü bitirem kalksın ortalıkdan kocişş elektiriği üstüne almaya gitti bugünn elektirk faturamız hala eski sahibinin üzerinde gözüküyorduu

inş..gider bu yazıııııı

kızlar neşe çok hasta olmuş 2 geve serum yemişşş hala yatıyorduuu evde

elleri felan kitleniyormuş doktor demiş gripten değildir..nörolojiye gitmesi gerek demişş

sağol canım benim. işim bu. ama artık vücudum kaldırmıyor. yalnız ben nereye gitsem kendim gibi biriin buluyorum. eğitim verdiğim kadında 5 yıllık evli çocuğu olmuyormuş olaya bak yaaaa. kader işte. bombomumun maşallahı var. bu ay çok iyi gidiyor inşallah. sonucuda çok iyi olacak. bu ay sonu 2 3 yada 4 bebiş haberi alacaz. neşeye Allah iyilik versin . bi düzelemedi yaaa. grip falan derken şimdide bu. canım benim yaaaa. Rabbim şu güzel günler vesilesiyle istediklerimize özlediklerime kavuştursun inşallah

kocam daha yeni geldi ne işi gücü ben oruçluyum dokunma bana diyooo

evet bence de dediğin gibidir fıstıkım
bugün ist serin gibi ya da bana öyle geliyor
rüzgar var yani
dün dışardaydık resmen dondum valla
yok beee esiyor ama sıcak yinedee

güsel dileklerin için sağol cnmmm benimmmmm
sende yorgun gelmişşşsinn off iş hiç çekilmezzz yaaa

kızz sen hangi bebişi gördünnn anlamadım bennnfisfisfisfisfisfis
bombom keyifli eee benimde öle yumoşlarım olsa bende keyiflenirdimmmm
ama malesefff olduğunu heç sanmıyorummm

bu arada agresifim azcukk uykumu alamadımmmmmmm böle bir buhran gedli üzerimee

kocamda bana doğumgünü hediyesi almışş gelmişşşşş çok istiyordum adidasın sırt çantalarından ama büyük bişey biryere giderken bir iki günlüğüne sırtıma atarım diyodum ama kaç senedir istiyordum bu doğumgünümde almış gelmişşşşş...çok güsel bişeyy bebek olursa eğer çok işime yarar diye düşündüm ..birde pasta almışş üfleyecezz illa deyyooo

vavvv kaynanla aynı gün doğmusum heeee kaydirigubbakcemile3
dimek ahmetttt tehtit etti seniiii:roflol:
vayyy kaynan bu yaşta parti yapıyor bende yapaxcaktım ama durum bu olunca birde ramazan olunca yapmak gelmedi içimden kocam almuşş bir pastaaa üfleyecemmmmsırnaşık şey

güle güle bebekle kullan çantanı canım
üfleyin pastanı canımmmmmm seneye bebeğinizle kutlarsınız inşşşşşşşşşşşşş

teşekkür ederim cnmmmmmmmmmmmmmm

fake kızz hamiş kalam yatacam kalkacam rabbime sanada bir evlat nasip etmesini isteyecem cnmmm inş.dualarım kabul olur ...benden önce hamile kalmanı bile isterim
senin haberine kendim hamiş kalmış gibi sevinirim cnmm..............

bu arada taze fasulye var sadece makarnamı yapsam kocama yaa kardeşimde gelecek ama kardeşim taze yemez ona ne yapacam yawwwwwwwwwwwwww

hala ütü masası ortada valla benim bir elbisemmm 2 tişörtüm kaldıı kocamın dünya kadar şeyi varmış yaaaaaaaa

bana bak sen yorulmuyon değilmi. yasakkelime yasakkelime :mymeka: git yat biraz.

slmmmmmmmm fistiklarrrrr yaw cok ozledim yaw sizi kizlar ofise ancak bugun geldim 2 hafta once memleketten geldim ama turist gezdirdigim icin siteye gelemedim

ayy oruc basima vurdu ilk gun zor oluyo ins bu hayir mubarek gunlerde allahim bir an once dualarinizi kabul edrde evlatlarimiza kavusuruz

ben geldim kactiniz dimiiiiiiiiiiiiiiiii ya nirdesiniz yaw size anlatacaklarim var ben dr ye gittim ama pskologa adet sorununu cozduk 2 yildir ilk defa gecikmesiz adet oldum jinekologum bu buyuk bir adim dedi stres yapma bebek yakin dedi ins

guneş gelmişşşşşşşşşşşhihoyyyt
hg canım nasılsın bir gelişme var mı son durumlar nedirŞeniz

cnm hb bitanem cnm benim durum adetim 2 yildan sonra duzene girdi ins devami gelir cnm ya bebegin cinsiyetini ogrendinmi sende ne var ne yok

vayyy aileye bak prensip sahibilerrr benimde bu doğumgünümde heçç tahmin etmediğim kişler msj yolladı..facebooktan eski işyerinden heç sevmediğim arkadaşlar kutlmışlarrr....
dimek öle yaptılar ahmetine heee eeeeeeeeeee var bi gariplik neyse ana oğul kapuşsunlar boşverrrrrrrrrrrrr..sen küçük sultanınkini kutlarsınn kuşummmmmmmmmm

bana bak sen yorulmuyon değilmi. yasakkelime yasakkelime :mymeka: git yat biraz.

cnm bitti ütüm ...şimdi yerleştireceğimmm ne yapam adam oruçlu kafa yerinde değil yarın son yarından sonra ben bişey yapmam bize o bakacakkkk

ayy oruc basima vurdu ilk gun zor oluyo ins bu hayir mubarek gunlerde allahim bir an once dualarinizi kabul edrde evlatlarimiza kavusuruz

hoşgeldinnn cnm evet zordur cnmmmmmmmmm

ya memlekette cok komik seylerde oldu kaynim evlendi ama kizin ailesi gelini vermediler yaw cok matrak oldu yaw dugun oldu hersey oldu ailesi ayri eve cikmassa gondermem dedi simdi ev ariyolar ama iyi yaptilar ohh olsun onlara dinsizin hakkindan imansiz gelir

ay bende daha eve gitcemde yemek yapcam en iyisi birazdan patrondan izin alip cikmak off yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…