bir gelini en çok sinirlendiricek tekşey kaynanadır zaten kaynanaın icratına gerek yok adı yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım bence psikolog falan palavra adetin düzelmesine sebeb bence ayrı evvvvvvvvvvvvvvvvvvvkaydirigubbakcemile3 aynı ev sıkıntısını üstünden atınca streste gitti tabi herşey yoluna girdiiiiiiiii
cnm kaynanandan kurtuldun vücudun kendine geldiiiiiiiiiiiicnm hb bitanem cnm benim durum adetim 2 yildan sonra duzene girdi ins devami gelir cnm ya bebegin cinsiyetini ogrendinmi sende ne var ne yok
süper olmuşşşş yaaaa:roflol:çok iyiiiii yaa tam filim gibi ama aferim kızın ailesineya memlekette cok komik seylerde oldu kaynim evlendi ama kizin ailesi gelini vermediler yaw cok matrak oldu yaw dugun oldu hersey oldu ailesi ayri eve cikmassa gondermem dedi simdi ev ariyolar ama iyi yaptilar ohh olsun onlara dinsizin hakkindan imansiz gelir
kardeşim gelmeyecekmişşş cicimmmmm o yüzden yapmayacam makarna felan ama bir çorba şartttttttt adamım kuru kuru yemesinnnn ütüm bittiiiiii yerleştirdim ütü masasını yerleştireceğimmm yoruldum yaacanım yazdıklarının en içten duyguların olduğunu biliyorum ve bana ulaşıyoooooooooooo biliyomusun canım arkadaşım benimmmmmm teşekkür ederim düşüncelerin için
hımmmm bende taze fasülye yapıyorum şimdii yanına çorba yapıcam hafif olsun deyi yoksa sofradan kalkamam şimdi bennnnnnnnnnnnnn
sen şimdi kardeş fasulye sevmediğine göre çorba ve makarna yap benceeeeee ama yorulmucaksannnnnn
evetttt çok katılıyorummmmmmmmmmm ya ben agresif ve çok alınganım yada kaynanama gıcık kapttım...kadınnn bu tedaviye başlayacağımızı biliyor ve bana en son geldiğinden beri hiç arayıp sormadııı yaa ne yaptınız diye bu kadarmı duyarsız olur yaa tabi oğlu arayıp soruyoryaaa gerek yok gelini aramaya ...bende sinir oldum aradım kadın kendi derdini anlattı sonrada bana aaa seni rüyamda gördüm bir kız çocğu göstermişler gözleri çok güseldi dedi....bu birsenin kızı dediler yoksa hamilemisin dedi hayır dedimbir gelini en çok sinirlendiricek tekşey kaynanadır zaten kaynanaın icratına gerek yok adı yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
tazeyi aksam yaptım bennnn ne olur ne olmaz bugün hastanede oluruz diyeeekatılıyorum fake
hem kaynana hem de ev ve duzenli adet olma ılıskısınekaydirigubbakcemile3
ya bugun taze fasulye gunu mu ben de onu yaptım yaa
ama kac gundr bekleye bekleye taze fasulyeden cok kart fasulyeye donmusler insallah guzel olmustur dunden kalma makarna da var tamamdır
deniz borulcesi hasladım yarın annem gelcek pek sever ama cok useniyorum onları tek tek sıyırmaya yawkaydirigubbakcemile3
slm hatunlarrrrrrrrr nasılsınız..............
aaaaaa dırımmmm kaynanana nazar mi degirdik kusum
kadın tam kaynana tipine bürünmeye basladı yaw
neden boyle yapıo istemio mu bir torunu olsun
yoksa daha once dedigim gibi size cocuk meselesi yuzunden icten ice kızıyo da simdi naparlarsa yapsınlar mı diyoki
onceden iyi kadındı bu yaa valla
şaşırdımşakkıdı
evt kusum annem gelio oralar bastı kadını izmire kacmaya calısıo ama adam yanasmıo anam gezmek tozmak istio:roflol: vergi odemesi lazım ordan almamıslar buraya yatcakmıs bu sefer de onu bahane etti
yarın gelcek gelsin gelsin kötü kötü planlarım var:jeyyar:
ayyy cok fenayım ben:roflol:
kızlarrrrrr kşm var bakıyım birsencim naber canım ben bugün çok kötüydüm öğlen 12 de bi yattım akşam 4 e kadar gözümü açamadım sonra da kaynıvalideme gittik iftara biraz önce geldikkk
neşeye ne olmuş ya niye kilitlenmiş elleri sinirsel olabilir kızcağız çok strese girdi tabiii
bu arada bide kardeşine üzüldü inş. bişeyciği yoktur
cnm hayırdır ne oldu öle yattın kaşlkamadınn sende yoruldun cnm yaaaaaaa
bendee uyudum ama tlf lardan kalktımm
bencede sinirsel ama adettin bitsin demiş doktor öle gidersin nörolojiye demişşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?