Aysonu Kizlari 2008

bir gelini en çok sinirlendiricek tekşey kaynanadır zaten kaynanaın icratına gerek yok adı yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

ay cnm ya hic muhastttab olma bosver sinir ederler bilirim ayrida olsan golgeleri yetiyor kizlar ben kaciyorum yemek yapcam eve gidip zaten acim hepnizi yerim cok optumm sizleri

oyle tabi cnm bencede buyuk bir etkisi var cnm benim ben kaciyorum ya yemek yapcam iftarada az kaldi cok optum cnm

cnm hb bitanem cnm benim durum adetim 2 yildan sonra duzene girdi ins devami gelir cnm ya bebegin cinsiyetini ogrendinmi sende ne var ne yok
cnm kaynanandan kurtuldun vücudun kendine geldiiiiiiiiiiii

süper olmuşşşş yaaaa:roflol:çok iyiiiii yaa tam filim gibi ama aferim kızın ailesine
bide utanmadan sen orada otururken alacaklardı kızı aaaaaaaaaaaaklava:hele o durumu duysalardı nikah bile yapmazlardı ne insanlar var beee

kardeşim gelmeyecekmişşş cicimmmmm o yüzden yapmayacam makarna felan ama bir çorba şartttttttt adamım kuru kuru yemesinnnn ütüm bittiiiiii yerleştirdim ütü masasını yerleştireceğimmm yoruldum yaa

bir gelini en çok sinirlendiricek tekşey kaynanadır zaten kaynanaın icratına gerek yok adı yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
evetttt çok katılıyorummmmmmmmmmm ya ben agresif ve çok alınganım yada kaynanama gıcık kapttım...kadınnn bu tedaviye başlayacağımızı biliyor ve bana en son geldiğinden beri hiç arayıp sormadııı yaa ne yaptınız diye bu kadarmı duyarsız olur yaa tabi oğlu arayıp soruyoryaaa gerek yok gelini aramaya ...bende sinir oldum aradım kadın kendi derdini anlattı sonrada bana aaa seni rüyamda gördüm bir kız çocğu göstermişler gözleri çok güseldi dedi....bu birsenin kızı dediler yoksa hamilemisin dedi hayır dedim
anlattım hastanelerde olduğumu bana ne dedi biliyormusun elimden ne gelirkii dediii sadece dua edebilirim bakacak kimse yok diyomm heçç oralı değilllllllllllklava:

tazeyi aksam yaptım bennnn ne olur ne olmaz bugün hastanede oluruz diyeee
ama şimdi sadece çorba yapacammmmm annenmi geliyor kuşummm ohh ne güsellll

aaaaaaaaa kimse yokkkkk kızlarrr kocişşş beni yemeğe götürecekmişşşşşşşşşşşşşşşş

ben hazırlanıp çıkacağımmm

cnm bence yaşlandı artıkk istemiyorrrr kimse ile uğraşmak
zatennn pintide kendisi o yüzden aramıyordur tlf parası gelmesin diyeee
yoksa evladının çocuğu olmasını çok ister o çocuklarının mutluluğu için herşey yapar
bizi sevmese bile canımmm der bağrına basar oğlulları tek mutlu olsunnnnnnnnnnn

canlarımmmmmm iyim sükürrrrr siz nasılsınız.. valla doğum 8 eylülde belli olacak ama 10 ile 15 eylül arası belli olacak..... bende guatır oldugundan dolayı kızım 2,500 grm doğacak dr öyle dedi.........

nihayet gelebildim yaaaa
kaynanam bastırdı yine dicem ahanda tam üstüne isabet ortada bi kaynana lafıdır dönüp duruyor
herkezin ki bi başka tuhaf yaaaa
tam o gitti yine benim amca krizim tuttu
adam yedi bitirdi bizi annem dünya kadar bağkur borcumu ödedi bu ay ilk kez biz ödeyecektik son gün ya maşallah amcanın işlerini halletmekden yatıramadık yarın yatırıcsz heralde 8 milyon faizle annerm duysa yeminle ve haklı olarak kıyameti koparır nefret ediyorum bu amcadan yaaaa murata da çok kızıyorum hayatta bi faturayı da gününde yatırdığını bilmem hep faiz hep fazi bak bunu da öyle yaptı murat bey de diyor ki suratın niye asık hala anlayamıyor niye asık olduğunu

yaa neşeye ne olmuş allahım yaa
ne tutulması
ne norolojisi
ne serumu yaa
allahım 2 parçalık keyfim vardı o da gitti
güneş gelmiş ama gitmiş kaçırdım
aşyecikkkkkkkkkk hoşgeldin yawrus
doğum tarihin belli bitanem

dilekkkkkkkkkk sağol canım allah izin ederse 10 ile 15 eylül arası doğumm ben haber ederim size........
kızzzzzzz hamilemisin biz çıkıyoz demişsinde......................

ben geldim kuşum sen varsın tekkkkkk gittik yimek yedikkkk aman dana gibi yedimmm kocam bile şaşkındı senmi oruçlu benmı dediiii napimmm dedim yaa şimdide eve geldikkk...çok dolaşmayacakmışımm

bu arada bombom senin bu amcaya anlam ve mantık bulamıyorum cnm yaaaaaaaaaaaa

yani ne zorunuz var amca bakıyorsunuz yaa bu devirdi insan kendini zor geçindiriyorr

kızlarrrrrr kşm var bakıyım birsencim naber canım ben bugün çok kötüydüm öğlen 12 de bi yattım akşam 4 e kadar gözümü açamadım sonra da kaynıvalideme gittik iftara biraz önce geldikkk

neşeye ne olmuş ya niye kilitlenmiş elleri sinirsel olabilir kızcağız çok strese girdi tabiii
bu arada bide kardeşine üzüldü inş. bişeyciği yoktur

kızlarrrrrr kşm var bakıyım birsencim naber canım ben bugün çok kötüydüm öğlen 12 de bi yattım akşam 4 e kadar gözümü açamadım sonra da kaynıvalideme gittik iftara biraz önce geldikkk

cnm hayırdır ne oldu öle yattın kaşlkamadınn sende yoruldun cnm yaaaaaaa
bendee uyudum ama tlf lardan kalktımm

neşeye ne olmuş ya niye kilitlenmiş elleri sinirsel olabilir kızcağız çok strese girdi tabiii
bu arada bide kardeşine üzüldü inş. bişeyciği yoktur

bencede sinirsel ama adettin bitsin demiş doktor öle gidersin nörolojiye demişşşşşşş

ya bilmiyorumki hiç ev işide yapmadım anlamadımki kafaamı kaldıramadım üç kere tlf geldi uyurken 3ündede uyuyup kalmışım hiç böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…