ya bilmiyorumki hiç ev işide yapmadım anlamadımki kafaamı kaldıramadım üç kere tlf geldi uyurken 3ündede uyuyup kalmışım hiç böyle olmazdı
yaa yorgunsun yada hamişşş ne zaman adet olacaktınnnnnnnnnn
birsencim ben yatıyorum canım sabah görüşürüz öpüyorummmm seni iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
aysecim arzu silam ve asli dogum yaptilar belki okumamissindir
sirada sen esra ve hicran varsinizAllah kolay dogumlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
evet canim bize mutlaka haber verhihoyyyt
canlarımmmmmm iyim sükürrrrr siz nasılsınız.. valla doğum 8 eylülde belli olacak ama 10 ile 15 eylül arası belli olacak..... bende guatır oldugundan dolayı kızım 2,500 grm doğacak dr öyle dedi.........
sen neden benim soruılarıma cvp vermedin yawwwwaslıyı biliyordum diyerlerinden haberim yoktuuuuu,
allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsinnnnnnn......
haber veririm ben size canlarımmmmmmmmmmm
aaaaaaaaa ben kapalıydım yaa nasıl açık göründüm çıkış yapmıyorum sanırım ondan yoksa pc kapalıydıben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
hem geçmişe bakem biraz hem burda birsen gözüküyor bir gelince ses ver bana geleyim yanına:)))
güsel dileklerin için çok sağol cnmmm herkesin bu mübarek ayı hayırlara vesile olsunbirsencim inşallah transerfer gerçekleştikten 12 gün sonra ben hamileyim diye burda bir çığlık atarsında bizim kulak zarlarımız yırtılır:))
o kadar çok istiyorum ki hamile olmanı çünkü şu kısa süre içinde çok şey yaşadın bunun mükafatını alacaksın allah ın izniyle
ve ve ve dilek ablam ve fatoşum sizin içinde aynı şeyleri düşüyorum ama galiba ilk müjdeyi bize inşallah fatoş verecek sonra dilek abla sonra birsen hehehe belki fatoştan sonra ben veririm dermişimmmmm:)))
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
fakem sende belki bi bakarsın kistle birlikte hamile kalırsın varmış öyle kadınlar
bu ramazan inşallah bize hayırlı sağlıklı saatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder
ve hamişlerimizede kolay doğumlar
nuray sanada aralık ocak gibi inşallah hehehe:)))
BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİ HAYIRLI VE KUTLU OLSUN
BÜTÜN HAYIRLI DUALARINIZ KABUL OLSUN
cnm önce kendi sağlığın bebek sahibi biizim için çok zor ama sen iyi olamazsan nasıl olacak bu iş...kendini düşün adın gibi neşeli ol hep gülsün o yüzün bak neler geleir sanabuarada beni merak edip bir bahanesi vardır:roflol: diyenlere çok teşekkür ederim:jeyyar:
ya kızlar sormayın herşey üst üste geldi.
cuma günü başlangıcı vardı c.tesi fena oldum neyse yine dk gittik baktı ilaç falan kullanmam diyincede,neden dedi ben bebek istediğim için her ilcı kullanamam dedim neyse sadece serum verecez dedi temem dedim neyse 1 saat sonra eve geldik iyiydim ama pazar sabah ı ben birden fenalaştım nefes alıp vermelerim çoğaldı ve ilk yüzüm uyuştu sonra bütün vücudum.
murat a ben tuvalete gidiyorum dedim kalktım ve holde yere düştüm birden ve ilk önce sol elim ve sonrada sağ elim kitlendi öyle korktum nasıl ağlıyorum düzelmeyecek zannettim birden.
murat apar topor acile götürdü beni durumumu anlatıyor,dk bana soruyor anlat diye ben iyicene ağlıyorum:)) neyse hemşire gelip serum takacak ben diyorum ki bebeğe zarerı varmıdır hamile zannetti beni galiba yok dedi bende arkasından hamile olmadığımı anlaması için,ben bebek istiyorumda ilaç kullanmıyorum onun için söyledim dedim.
doktorda ilk önce senin sağlığın önemli,çocuk olursa bünyen daha kötü olur dedi ben yine ağlayarak olsun ben ilaç kullanmayacam dedim
zaten antibiyotik ben gripte vermem bir yararı yok dedi
he bide benim kasık ve bel ağrılarım artmıştı nasıl korktum yine adet olacam diye ama geçti şimdi hafif hafif batar gibin var,eeee adetede az kaldı sayılır 8 güncük:))) belki daha erkende olabilir.
işte ben bunları yaşadım adet olduktan sonrada nörolojiye gidecem.bişey çekmelerini isteyecekmişim ama şimdi adını unuttum murat biliyor şahsen neyse inşallah kötü bişey yoktur.
yada adet olmamda bebiş haberini alırım:CüvCüv::Saruboceq::lepi:
uyuyordum kuşum gece geç yattım birazda yordum kendümüüüüüdrım uyuyonmu canım:)) kesin uyumuyorsun heycan içindesin demi:) ay canım benım inşalah ..güzel bir gün senın için...sakın heycan panik stres yapma canım ...güzelce hastaneye gidip bebişlerinle eve geri gelecen bugün:))) allahın izniyle kucağınada alırsın inşallahh ......
cnm benim yine çok pozitifsin seni, nöle aramazda görmekçok güselll bişeyyyGünaydın kuşlar. nasılsınız bakem bugün. neşeciğim nasıl oldun canım. sinir herşeyi yaptırıyor kuşum. dikkat et. ben sinirden iki kere düşük yaptım. yani hamile kalmakta ilaç almamakta hiçbişeyi çözmüyor. ayrıca dediğin gibi ayrı evde olsa yapacaklarını yapıyorlar. ama inan sen üzüldüğünle kalıyorsun. herkes evinde öutlu mesut yaşıyor. umurlarında bile olmuyorsun.bebeklik canım benim görümcemde quatr hastasıydı. iç quatr. önce doktor tehlikeli dedi. sonra hamile kaldı. şimdi iki tane bebişi var. ikizleri oldu. kilolarıda iyiydi. korkma canım. bombomum o amca beni deli ediyor zaten. seni nasıl etmesin. sanırım onda gurur vicdan gibi bazı duygular eksik. nurişim çişin gelmedimi daha kuşum. yoksun hala. birsen canım akşam doğum gününü kutlamayamı gittiniz yemeğe. bugün büyük gün. bebişler geliyooooooooooor. yaşasın. mefayo neden test yapmıyorsun kuşum. inşallah ilk hamiş haberini senden alırız. gökçen abla nerdesin kuşum yaaa. kaç gündür görünmüyorsun. konyadan dönmedinmi daha. fake kuşum sen nasılsın.
birsennnn saat kaçta hastenede olucaktın canım ne kadar sürermiş kaçta evvde olursunnnnn bize cevap yazabilicekmisinnnnnnn ne kadar çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?