Aysonu Kizlari 2008

birsencim ben yatıyorum canım sabah görüşürüz öpüyorummmm seni iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

birsencim ben yatıyorum canım sabah görüşürüz öpüyorummmm seni iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

hadi iyi geceler cnmmmm ben yarın hastanedeyim cnmmmmm

saat 1de gidecez sabah görüşürzz cnmmm cumadan beri bekliyorsan bi test yapm cnm hiç böle geçmiymiydiii neden test yapmıyorsun yaaaaaaaaaaa

aysecim arzu silam ve asli dogum yaptilar belki okumamissindir
sirada sen esra ve hicran varsinizAllah kolay dogumlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
evet canim bize mutlaka haber verhihoyyyt

aslıyı biliyordum diyerlerinden haberim yoktuuuuu,
allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsinnnnnnn......
haber veririm ben size canlarımmmmmmmmmmm

birsencim inşallah transerfer gerçekleştikten 12 gün sonra ben hamileyim diye burda bir çığlık atarsında bizim kulak zarlarımız yırtılır:))
o kadar çok istiyorum ki hamile olmanı çünkü şu kısa süre içinde çok şey yaşadın bunun mükafatını alacaksın allah ın izniyle

ve ve ve dilek ablam ve fatoşum sizin içinde aynı şeyleri düşüyorum ama galiba ilk müjdeyi bize inşallah fatoş verecek sonra dilek abla sonra birsen hehehe belki fatoştan sonra ben veririm dermişimmmmm:)))

inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

fakem sende belki bi bakarsın kistle birlikte hamile kalırsın varmış öyle kadınlar
bu ramazan inşallah bize hayırlı sağlıklı saatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder
ve hamişlerimizede kolay doğumlar

nuray sanada aralık ocak gibi inşallah hehehe:)))

BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİ HAYIRLI VE KUTLU OLSUN
BÜTÜN HAYIRLI DUALARINIZ KABUL OLSUN

buarada beni merak edip bir bahanesi vardır:roflol: diyenlere çok teşekkür ederim:jeyyar:

ya kızlar sormayın herşey üst üste geldi.
cuma günü başlangıcı vardı c.tesi fena oldum neyse yine dk gittik baktı ilaç falan kullanmam diyincede,neden dedi ben bebek istediğim için her ilcı kullanamam dedim neyse sadece serum verecez dedi temem dedim neyse 1 saat sonra eve geldik iyiydim ama pazar sabah ı ben birden fenalaştım nefes alıp vermelerim çoğaldı ve ilk yüzüm uyuştu sonra bütün vücudum.
murat a ben tuvalete gidiyorum dedim kalktım ve holde yere düştüm birden ve ilk önce sol elim ve sonrada sağ elim kitlendi öyle korktum nasıl ağlıyorum düzelmeyecek zannettim birden.
murat apar topor acile götürdü beni durumumu anlatıyor,dk bana soruyor anlat diye ben iyicene ağlıyorum:)) neyse hemşire gelip serum takacak ben diyorum ki bebeğe zarerı varmıdır hamile zannetti beni galiba yok dedi bende arkasından hamile olmadığımı anlaması için,ben bebek istiyorumda ilaç kullanmıyorum onun için söyledim dedim.
doktorda ilk önce senin sağlığın önemli,çocuk olursa bünyen daha kötü olur dedi ben yine ağlayarak olsun ben ilaç kullanmayacam dedim
zaten antibiyotik ben gripte vermem bir yararı yok dedi

he bide benim kasık ve bel ağrılarım artmıştı nasıl korktum yine adet olacam diye ama geçti şimdi hafif hafif batar gibin var,eeee adetede az kaldı sayılır 8 güncük:))) belki daha erkende olabilir.

işte ben bunları yaşadım adet olduktan sonrada nörolojiye gidecem.bişey çekmelerini isteyecekmişim ama şimdi adını unuttum murat biliyor şahsen neyse inşallah kötü bişey yoktur.
yada adet olmamda bebiş haberini alırım:CüvCüv::Saruboceq::lepi:

günaydın kızlarr..

bendede guatr var canım ilaç kullanıyorsun sanırım..guatrı olanın bebeğinin kilosu düşükmü oluyorr..sağıklı olun canım yeter...ilaç kullanıyorsun değilmi canım ...senınde hamileliğin sırasında guatrında artış oldumu benım oldu ve artırdı dr hapımı...

neşem sanada çok geçmiş olsun ...ama sana tek bişi diyecem ilk önce senın sağlığın bence..ben böyle düşünüyorum...ilk önce tetkiklerin ve sorunun çözülmesi yönünde düşüncem sakın bana kızmaa:) belkide psikolojik bile olabilir ama bu konular ciddi meseleler....ilk önce senın sağlığın sonra bebek allahın izniyle canım benım.

mefayo cumadan beri bekliyormuşsun ama neden bi test yapmıyorsun sende artık sinir geldi demi bu testlere karşı:)) ama yap kız belki çıkarr: 1hug: ...gecikmelerin olurmuydu?? inşallah canım güzel haber verirsin..

drım uyuyonmu canım:)) kesin uyumuyorsun heycan içindesin demi:) ay canım benım inşalah ..güzel bir gün senın için...sakın heycan panik stres yapma canım ...güzelce hastaneye gidip bebişlerinle eve geri gelecen bugün:))) allahın izniyle kucağınada alırsın inşallahh ......

Günaydın kuşlar. nasılsınız bakem bugün. neşeciğim nasıl oldun canım. sinir herşeyi yaptırıyor kuşum. dikkat et. ben sinirden iki kere düşük yaptım. yani hamile kalmakta ilaç almamakta hiçbişeyi çözmüyor. ayrıca dediğin gibi ayrı evde olsa yapacaklarını yapıyorlar. ama inan sen üzüldüğünle kalıyorsun. herkes evinde öutlu mesut yaşıyor. umurlarında bile olmuyorsun.bebeklik canım benim görümcemde quatr hastasıydı. iç quatr. önce doktor tehlikeli dedi. sonra hamile kaldı. şimdi iki tane bebişi var. ikizleri oldu. kilolarıda iyiydi. korkma canım. bombomum o amca beni deli ediyor zaten. seni nasıl etmesin. sanırım onda gurur vicdan gibi bazı duygular eksik. nurişim çişin gelmedimi daha kuşum. yoksun hala. birsen canım akşam doğum gününü kutlamayamı gittiniz yemeğe. bugün büyük gün. bebişler geliyooooooooooor. yaşasın. mefayo neden test yapmıyorsun kuşum. inşallah ilk hamiş haberini senden alırız. gökçen abla nerdesin kuşum yaaa. kaç gündür görünmüyorsun. konyadan dönmedinmi daha. fake kuşum sen nasılsın.

aslıyı biliyordum diyerlerinden haberim yoktuuuuu,
allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsinnnnnnn......
haber veririm ben size canlarımmmmmmmmmmm
sen neden benim soruılarıma cvp vermedin yawwww
hadi bakalımmmmm doğurda haber et tmm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
hem geçmişe bakem biraz hem burda birsen gözüküyor bir gelince ses ver bana geleyim yanına:)))
aaaaaaaaa ben kapalıydım yaa nasıl açık göründüm çıkış yapmıyorum sanırım ondan yoksa pc kapalıydı
güsel dileklerin için çok sağol cnmmm herkesin bu mübarek ayı hayırlara vesile olsun
ben oruç tutamadığım için kendimi eksik görüyorum ama durumum bu
inş.bu borçlarımı ödeyeceğim rabbim sağlık verisn yeterr
cnm güsel haberi alınca kulaklarınızın zarımı patlar yoksa ben den hiç ses çıkmazmı bilmem hani sonuç pozitif olursa inanamamda kendime gelmezsemm dedimm

cnm önce kendi sağlığın bebek sahibi biizim için çok zor ama sen iyi olamazsan nasıl olacak bu iş...kendini düşün adın gibi neşeli ol hep gülsün o yüzün bak neler geleir sana
sana bişey diyeyimmi beyinde hiç bişey yok gideceksin boşuna herşey sinirsel cnm
benden sana tavsiye nörolojiye gidip boşuna paranı dökme biraz kendinle ilgilen herkesin derdini dert etme...yok asu şöle üzüldü ,yok kaynanam böle dedi,yok murta öte gitti
yok görümcem şöle etti diyerek kendinden verdinn....
bak benim kaynanada vidaları gevşetmişşşş ne yapacam şimdiiiiiiiiiii heçççç arayıp sormayacannn canı isteyen ararr sorar...eltimler birkere sormadılar 24 saat msn başındalar ama bir slm verip ne yapın demiyolar tlf bile açmıyolar....o yüzden tın tınnnn
benim annem arıyormu beniii soruyormu ...kocam seviyormu beni hiççç umrumda değilllllerrrrrrrrrrrr.........benim anneciğim hep içine atmakdan bakırköylerde geçirdi en güsel çağını hatırlatırım ve bende onunla geçridimmm..bebek istiyorsan önce ona sıhatli bir beden vermelisin yarın öbürgün bu sinir halleri bebeğin büyüdüğünde yetişkin oldupunda sana bakacağı dönemde karşına çıkar ...şimdi nasıl onun için ilaç almıyorsan onun yetişkinliğindede sağlıklı olki oda sende güle oyanaya geçirin cnm..yaşadıklarımdan ötürü böle diyorum ben cnm yanlış anlama beniiiiiiiii :1hug:a.s.

uyuyordum kuşum gece geç yattım birazda yordum kendümüüüüü
kocam öle apar topar götürünce beni yorgunluk çöktü üzerime

cnm benim yine çok pozitifsin seni, nöle aramazda görmekçok güselll bişeyyy
nurayın annesi gelecekti kesin ondan giremedi şimdiye kadarrrrrrrrrrr

kızlar nerelerdesiniiiiiiiiiiiiiz. ben servise gidiyorum. geldiğimde burda olun tamammıııı? hadin iyi bakın kendinize. bide Allaha emanet olun.

kızlarrrr şimdiii gökçen aradıııı

h.sonu konyaya düğüne gitmişler dii dönüşde halalarıda onlarla gelmiş misafiri varmış ve
almıi ilk okul bire başlamış bu hafta biz götürüp getireceğiz diyor okuldaydı aradığındaaa

haber edem dedimmmmmmmmmmmmm

ben de geldimmmmmmm
sultancım güle güle git güle güle gel tamam mı fıstık

birsenim canım günaydın annem büyük gün geldi çattı haaa
hadi hayırlısı allahtan bitanem dualrım seninle bitanesi hepimizin hepimizin

fakecim hoşgeldin yawrus nabersin fıstıkım

birsencim neyse gökcen iyi olsun da bakasna almiş de büyüdü yaa maşallah
ne heyecanlıdır şimdi cimcime

birsennnn saat kaçta hastenede olucaktın canım ne kadar sürermiş kaçta evvde olursunnnnn bize cevap yazabilicekmisinnnnnnn ne kadar çok soru sordum

cnm saat 1 de hastanede olacağımmmmm iki ikibucuk gibi transfer için alacaklar beniii

aksam 7 gibi eve gelirim artıkınnn

ayyy kocam banyoyu temizliyor benide verem ediyor yaaaaaaaaaaa adama tarif ediyom yok böle yapam diyoo sankii çok biliyor yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…