tamam canım
heyttttttttttttttttt sinir yok leynnnnnnnn
boşver bu seferlik öyle olsun
hem çok fazla işine karışırsan soğutursun koçişi ev işlerindennnnnnnnnn
koçişin daha önünde kaç gün var ev işi içinhihoyyyt
buarada beni merak edip bir bahanesi vardır:roflol: diyenlere çok teşekkür ederim:jeyyar:
ya kızlar sormayın herşey üst üste geldi.
cuma günü başlangıcı vardı c.tesi fena oldum neyse yine dk gittik baktı ilaç falan kullanmam diyincede,neden dedi ben bebek istediğim için her ilcı kullanamam dedim neyse sadece serum verecez dedi temem dedim neyse 1 saat sonra eve geldik iyiydim ama pazar sabah ı ben birden fenalaştım nefes alıp vermelerim çoğaldı ve ilk yüzüm uyuştu sonra bütün vücudum.
murat a ben tuvalete gidiyorum dedim kalktım ve holde yere düştüm birden ve ilk önce sol elim ve sonrada sağ elim kitlendi öyle korktum nasıl ağlıyorum düzelmeyecek zannettim birden.
murat apar topor acile götürdü beni durumumu anlatıyor,dk bana soruyor anlat diye ben iyicene ağlıyorum:)) neyse hemşire gelip serum takacak ben diyorum ki bebeğe zarerı varmıdır hamile zannetti beni galiba yok dedi bende arkasından hamile olmadığımı anlaması için,ben bebek istiyorumda ilaç kullanmıyorum onun için söyledim dedim.
doktorda ilk önce senin sağlığın önemli,çocuk olursa bünyen daha kötü olur dedi ben yine ağlayarak olsun ben ilaç kullanmayacam dedim
zaten antibiyotik ben gripte vermem bir yararı yok dedi
he bide benim kasık ve bel ağrılarım artmıştı nasıl korktum yine adet olacam diye ama geçti şimdi hafif hafif batar gibin var,eeee adetede az kaldı sayılır 8 güncük:))) belki daha erkende olabilir.
işte ben bunları yaşadım adet olduktan sonrada nörolojiye gidecem.bişey çekmelerini isteyecekmişim ama şimdi adını unuttum murat biliyor şahsen neyse inşallah kötü bişey yoktur.
yada adet olmamda bebiş haberini alırım:CüvCüv::Saruboceq::lepi:
canım kendi yaptığın gibi yapmasını bekleyemezsin sen şimdi boşver ev işini sinir stres yokkkkkkk kız bebekler seni bekliyolar birsen senin yerine kendimi düşünüyorumda çok farlı bi duygudur canımmmm yumurtandan bebekler oluştu bu bile ayrı bi duygudur canımmmmmm
yumurtlayamayan biri olarak değişükmü düşünüyürum canım aynı düşüncedemisin yoksa azıcık sıyrıkmıyım bennnnnnnnnnnnnnnnn-tatlicadiarzu-
canım bizden ayrı kalamıcaksın yani laptopunda varrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
oh ya güzel lap top geldi haa
tamamdır bu iş
cnm saat 1 de hastanede olacağımmmmm iki ikibucuk gibi transfer için alacaklar beniii
aksam 7 gibi eve gelirim artıkınnn
ayyy kocam banyoyu temizliyor benide verem ediyor yaaaaaaaaaaa adama tarif ediyom yok böle yapam diyoo sankii çok biliyor yaaaaaaaaaaaaa
yaaa düzgünnnn yapsınnnnnnnnnnn kafamı bozmasın annem geldiiii laptopu getirdiiiiiiiiiiii
işteeeeeeeeeeeeeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve arkamdan dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ablacım o kadar güzel yazmışınki aslında ben eskiye göre çok iyiyim çocuk için bunalım yapmıyorum ama galiba eskiden olanlar tekrarlıyor
neyseki artık beni kocam anlıyor ama nereye kadar
kaynanamlar muratta ciddi sorunu öğrendikten sonra artık konusunu bile açmıyorlar nereye kadar onuda bilmiyorum
ama bunlar benim için sorun değil artık benim için önemli olan ailem ve tek bebek olunca bir aile olunmuyor zaten ben bir aileyi oluşturdum
ve kocamla aynı yerde olan annem benim için onlar önmeli beni onlar anlasın yeter bana(yani birsen haklı)
keşke o sihirli değneğin olsaydı ablacım ya,şuan hepimiz sağlıklı bir anne olurduk ve çevremizde kaynanada olmazdı:)))
bütün kaynanalar için değil çok iyi olanları ve karışmayanları var
benim annem çok iyimi bilmem ama yengeme hiç karışmaz hatta abime hep bağırır
ama aslında iyide bana bişey almak isterse ah keşke yengende burda olsaydı gücümün yettiği yere kadar size hep bişeyler yapsam der
ama yinede yapar gelince takar veya verir
inşallah annemde değişmez bende değişmem yengeme karşı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?