Aysonu Kizlari 2008

yaaa düzgünnnn yapsınnnnnnnnnnn kafamı bozmasın annem geldiiii laptopu getirdiiiiiiiiiiii

nasıl bi dehşetle okudum ben bu yazıyı yaa
bu ne allah ah neşe ah sen ne yaptın kendine yawrum yaaa
yazık sana ablam senin etin ne budun ne
önce ben diyeceksin bitanem sen sağlam olmazsan meleğin sana gelir mi
diyecek çok fazla da bir şey bulamıyorum ama norölojiden önce psikologa gitmelisin diye düşünüyorum bitanem canımın içi

cnm çok ayrı bişey heleki transfer yapılırken hücrelere bölünmüş şeklindeki resmi elimize verecekler çok güsel bu yaa resmen döllenmiş tek işlem onların kendi kabuklarında sıyrılıp rahimimin içine o duvara yerleşmeleri klaıyor geriyeeeeee

oh ya güzel lap top geldi haa
tamamdır bu iş

evet geldi ama kardeşim laptopu geri alır diye sağ solu belli olmuyor kendisinin kablolu modemm kullanacağımmmm o yüzden ayarını yapamadım gelecek paşam ayar yapacakk

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) allah illahii benı sabah sabah güldürdünüz bu mide bulantımın arasında:))))))))))))) kız adamı rahat bırak işini yapsın bide erkek ne kadar yaaprki :))) ama ne şanslısın yapıyorr...

yaaa düzgünnnn yapsınnnnnnnnnnn kafamı bozmasın annem geldiiii laptopu getirdiiiiiiiiiiii

aaaaaa sinir yokdu haniiii bak kızıyorruzzzzz sakin ol relax oll derin nefes al ağzından verrr ohh hayat çok güzel dee boşver bildiği gibi yapsın ..boşverrr iş biteri hiç iki gün sonra tekrar kirlenirr...rahat ol canım..:enbuyukkk:

işteeeeeeeeeeeeeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve arkamdan dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kalbim aklım dualarım seninle
dünyalar güzeli arkadaşımmmmmmmmmmm
meleklerinle gel evine aramıza inş.
allaha emanet olunnnnn

öncelikle herkese merhabalar nasılsınız hanımlar;

ve biirsenim büyük gün bugün demek he ay ne güzel bebişlerin her engeli aşıp sana gelecekler bir tanem
ay ben çoğul olarak yazdım neyse belkim 2 tanesi tutacak inşallah
senin için dua edecem bir tanem ve akşam kendini iyi hissettiğinde çaldır beni arayacam
allah a emanet ol

buarada bebeklik,sultan,fake,dilek abla ve birsen çok teşekkür ederim evet bende sinirsel olduğunu düşünüyorum
ama bir nörolojiye gitmem lazım nedeni tek kitlenmeden değil ağrılarımda var
ama evet benim önce sağlığım önemli
birsenin dediği gibi ben ilk kendimi düşüneyimki,yavruma yük olmayayım
yük olmaktan dediğim başka aslında yani üzmemeyim
benim annem sinirsel olarak çok büyük bir şeyi olmadı ama o noktalara geldi
ve içine ata ata şeker tansiyon ve kalp hastası oldu he bide kolestrol var belki daha bilmediğimiz çok şey
çünkü dk a götüremiyoruz zar zor oda sadece olan hastalıkları nasıl gidiyor bilmek için

ALLAH HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK SAAT VE HUZUR VERSİN
VE BU GÜZELLİĞİN İÇİNEDE DÜNYALAR GÜZELLERİ MELEKLERİMİZİ VERSİN.

Son düzenleme:
neşecim canım benim hoşgeldin bitanem
çok kızdım sen sana yawrum yaa
sen napıyorsun böyle kuşum
yazık sana gülüm yazık yaaa
ilerde meleğinle birlikte bu günler aklına gelecek ve güleceksin bitanem inan buna
ama kendine bu eziyeti yapma ne olur kuşum yapma
valla okurken yazını kalbim sıkıştı yemin ederim

fake gülüm aslında aynı sözlerim senin içinde geçerli biliyormusun fıstığım
yaa belki de yaşım büyük olduğundan (ki berna da yok en büyüğünüz benim)içim gidiyor yaa
elimden de bi şey gelmiyor ha nihalin başına gelmiş böyle bir şey ha sizin hiç farketmiyor keşke elimde bi sihirli değneğim olsa da hepimizin göbişine o minik melekleri kondurabilsem ama yok işte sadece sizler için edebileceğim duadan başka elimden bir şey gelmiyor ama bebeklik nilayın meleğine kavuşmasında en büyük etken pozitifliği tamam fakecim senin sorunların var neşecim muratın bazı sorunları var tamam kabul ama en en en büyük zafer pozitif olduğumuzda gelicek ne olur inanın buna minik meleklerim yaa sizler daha çok gençsiniz çok fakem neşem birsencim tatoşumm sultancım bernamm için içim paramparça oluyor inanın ama sultan ben ve berna da çok iyi biliyoruz ki sadece hamile kalmak yetmiyor sağlam kafa sağlam vucut sağlam bi ruha sahip olmamız gerekiyor
onun için hepiniz benden çok daha iyi biliyorsunuz ki yeter ki allah istesin allah ol desin gerisi boş canları bi can yaratmaktan bi can dünyaya getirmekden bahsediyoruz bu böyle dr larlar kistlerle aişılamalarla tüplerle mikrolarla filimlerle iğnelerle olmuyor bunların hepsi boş
YETER Kİ ALLAHIM OL DESİN

ablacım o kadar güzel yazmışınki aslında ben eskiye göre çok iyiyim çocuk için bunalım yapmıyorum ama galiba eskiden olanlar tekrarlıyor
neyseki artık beni kocam anlıyor ama nereye kadar
kaynanamlar muratta ciddi sorunu öğrendikten sonra artık konusunu bile açmıyorlar nereye kadar onuda bilmiyorum
ama bunlar benim için sorun değil artık benim için önemli olan ailem ve tek bebek olunca bir aile olunmuyor zaten ben bir aileyi oluşturdum
ve kocamla aynı yerde olan annem benim için onlar önmeli beni onlar anlasın yeter bana(yani birsen haklı)
keşke o sihirli değneğin olsaydı ablacım ya,şuan hepimiz sağlıklı bir anne olurduk ve çevremizde kaynanada olmazdı:)))
bütün kaynanalar için değil çok iyi olanları ve karışmayanları var
benim annem çok iyimi bilmem ama yengeme hiç karışmaz hatta abime hep bağırır
ama aslında iyide bana bişey almak isterse ah keşke yengende burda olsaydı gücümün yettiği yere kadar size hep bişeyler yapsam der
ama yinede yapar gelince takar veya verir
inşallah annemde değişmez bende değişmem yengeme karşı:))))

herkes yengen kadar şanslı olmuyor neşecim maaleseff
ayrı uzakta bile olsalar adları yetiyor maalesef kay-na-na ne kadar itici bi kelime di mi
ama benim ki o minik meleğin en hayırlı zamanda annesine gelicek bitanem çok bekletmeden hatta meleğin yola çıkmıştır bile oo çok uzaklardan cennetten geliyor kuşum

bu arada birsenle konuştum seni iyiydi bol bol su içiriyorlarmış
2-2.30 gibi yaparız demişler
duarlarına çok ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum dedi
hepimizin ettiğini söyledim bende
müsait olur olmaz çaldır beni dedim bakalım artık

kuşum değişmez tabiki. değişecek olsa zaten değişirdi şimdiye kadar. bizimkiler daha çıkarken aynıydı. hiç değişmediler.
kuşum senin için şimdi önemli olan eşinle mutlu olman. ondan sonra bebiş. gerisi zaten olur. Allahım kimsenin huzurunu bozmasın inşallah. kimsenin elinden dilinden gözünden yüreğinden beyninden kimseye zarar vermesine izin vermesin. hepimizi korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…