canım günaydın...:))
daha bişi hisetmessin hatta 12. gün kanda çıkacak allahın izniyle o zaman bile bişi hisetmiyeceksin..15. gün falan hafif hafif uyku hallerin olacak..sonra ilerleyen günlerde zaten baya hisedeceksin canım..hayırlı olsun...:))herşey güzel olacak...:) birde nedemek o günlük hayatıma geçecem falan filan iyimisin sen drımm o kadar emek verdin oniki gün yatı ver yaaa aaaaaaa çok kızdım vallaaaa.....
birde nedençişin geldi sumu içirdiler girerken ultrosona...gördünmü yumurtları:) nasıldılar...çok heycanlı bir olay yaa vallaa...
benımde dün çok kötü bişi oldu çok üzüldüğüm bişi yaşadım akşamda lekelenmem oldu ...fazla değil ama leke tarzında oldu ama geçdi 1 saat içindee...acaba internetde okudum kordona geçişlerde kanama oluyor diye acaba ondanmı oldu acaba yaa...birde sabah kadar bacaklarım ağrıdı yaa ama yukarı karadenizde yağmur yağcakmış bugün acaba ondanmı diyorum yoksa başka şeydenmi..şuan gayet normal herşey...
amanınınnnn 3 kere çıkmışş bu yazıııı kuşummmmm işte bişey hissetmediğimden hissis bir anne adayıyımmm
evet idrar kesen dolu giriyorsun transfere ondan oldu bu kausss offfffffffffff
resimlerini verdiler ikiside kız diyorummmmmmmmm inş........ biride olsa tutunur
cnm hemen dokotru ara sor lekede olsaaa sor cnmmmm hemen progestreon verirler belki ama anlettığın kadarı ile öle bir durum yok ama sen genede sor cnmmmmmmmmmmm
ne olur ne olmazzzzz
bide cnm sen coraspirin içiyonmu bana doktorum şimdiden verdi coraspirin folikasit bana bak sor doktora hamişler içiyor bu aspirini
aslıcığım hep yatıyorum ama işte başta yadağım o tuvalet problemiii beni ürkütüyor yaaa bişey olduysaaa bi saatir rahim içi resimlere bakıyorummmm hanii derinmi idrasrla gidermiii koydukları yerden diyeeeeeeee
ay sen banyoda yapma sakın ... herşey bebişler için:))
canım senın o bebişlerin idrarını yaparken gitme olaslığı çok ama çok düşük hatta inkansız neden çünkü rahim düz saydam bir yer değil engebeli bir yerr..o şimdi senın rahminde yavaş yavaş ilerliyor ve tutnacak bir yer arıyor:))o yeri bulduğunda tutunmak için çaba harcıyacak ve en sonunda tutunacak:)))) sonrada hcg kan sonucunda çıkacak:))) aslında yumurtladıkdan sonra spermle buluşur yumurta vedölenir ve dölene dölene yani çoğala çoğala kanalda ilerler ve 4-5 gün sonra kanaldan rahime düşer...rahimdede 3 gün sonra tutunur bu tutunma işlemi bazı kadınlar daha fazla olabilir... senınkı kanaldan indi ve rahminde tatlım...uygun bir ortam bulduğunda yapışacak...sana ondan iş güçyapma yat diyor dr..sarsma diyee ...:lepi:
yok kuşm yaaaaaaaa dün o kadar çişe bişey olmadıysaaaaa duşla muşla heççç bişeyy olmaz kuşummmmmmmmmmmmm
zaten ayakta ve ılık su ile duş alabilirsin dedi
12 gün ne ederim bennnnnnnn gerçii kaldıı 11 günnnnnnn
yaaa fatoş diyorduya umutsuuzum ben tedavide ve tedavi aşamasında çok umutluyudm herşey bitti içime bi karamsarlık çöktü yaaaaaaaaaa offffffffffffffffff
askım yatıyorum yatmazmıyım kocam kaldırırmı beni hiç yaaaaaaa
yattığım yerden doğruluken bile adam geliyorrrrrrrrrrr kaldırıyorrrrrrrr ama
şimdi dispansere gidecem iğne olmaya mecburrrrrrrrr ve minibüsle gitmek istemiyorum 15-20 dk yavaş yavaş yürüyerek gidecemmm
bebeklik cnm inş. dediğin gibiidir bu çişş yüzünden bişey olursa valla baya süre çişe çıkmam
drımımm varya sopalıksınklava: kızım delimisin bi 10 gün geçsin aaaaaa delirtin beni sabah sabah:) bak midemide unuttum:)) gerçi bugün iyi gibimiyim neyim:) neyse sen neden kötü şey düşünüyorsunki hem bak herşeyin olurunu düşün oolada bilir olmayada bilir üzmeyecen kendini daha aslanlar gibi 3 yumurtan daha var olmadı öbür aya onlar transfer olacak canım üzme kendiniii.... herşeye çare var ama ölüme yok unutma canım...allah sana ve eşine sağlık versin ilk önce daha sonrada tırtılarınız gelecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?