Aysonu Kizlari 2008

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn
ben geldim laptopla kardeşim bütün gece uğraştı hamiş kaldığında 9 ay kalabülür dedi eşimde hemen kablosuz nete geçecekdi dur dedim 12 gün sonra dedim.....

kızlar hiçbişey hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuzz transfere giderken çok çişim vardı
orada birsürü apart taktı doktor vajinama şansıma ultrasonun ayarını bozmuşlar bide hemşire kasığıma bastırdı durduu doktor görsün diye koyduğu yeri sanırımm.......ayyyyyyyyyyy tam bir kabusss stres içinde geçti trnsafer olurken belimden yukarısı havadaydı resmen 5 dk.bitti transfer doktorum hadi bakalım hamile kalmadan gelme dedi embriyolog çok güsel birinici kaliteden 2 yumurtan var dedi....
herkessss güsel şeyler söledi ama ben tek bişeyi düşündümmmm oda çişimmmmmmmmm benim ayaklarım havada sedyeye geçirdiler ameliyathaneden çıkardılar ama hasta bakıcıyı bekledim beni alsın diye tabi o dk.ölümdüü çünkiiiiiiiiiiiii felaket bir kasık ağrısı başlamışdı artık tuvaletimi ortalığa yapacağımı sandım..........sonra kadın geldiii beni yukarı çıkardı...dedim sedyeden yatağa geçmem
çişimi yapmadan neyse tmm dediler ......hemşire transferden hemen sonra yap tuvakleti dedi hiç bişey olmaz dedi...ama eşim yapma diyordu .......sürgü getirdiler ve başımda 3 kişi tuvaletimi yapmamı beklediler tabi o kadar tutmuşumki gelmiyor bide 3 kişi azcık ıkındım çıktııı allah inandırsın 3 dk.ara ile 4 --5 kere çıktım tuvalete aytunç deli olduu hemşire geldi hemşireye dedi..hemşirede yaa yapmayın öle basit bir yerdemiikiii bu tuvaletle gitsin dedi...adam delüüüüüüüüüüüüü tuvalete yollamayacaktı beni........şimdi bekleme aşamasııııııııııııııı ben böle olacağınıııtahmin etmedimmhiç bişey hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............aaaaaaaaa ne olacak şimdiiiiiiiiiiiiiisadece kasık ağrım varrrrrrrrrr buda olacak zatennnnnnnnnnnnnn iğrençç bi durum bana kalsa günlük yaşantıma dönecem aytunçççççççççç bardak kaldırtmıyor bunuda istemiyorum çünki tutmazsaa diyorummm

ayyyyyyyyyy gece kötü kötü rüyada gördümmmmmmmmmmm sersem gibiyimmmmmm

canım günaydın...:))

daha bişi hisetmessin hatta 12. gün kanda çıkacak allahın izniyle o zaman bile bişi hisetmiyeceksin..15. gün falan hafif hafif uyku hallerin olacak..sonra ilerleyen günlerde zaten baya hisedeceksin canım..hayırlı olsun...:))herşey güzel olacak...:)

birde nedençişin geldi sumu içirdiler girerken ultrosona...gördünmü yumurtları:) nasıldılar...çok heycanlı bir olay yaa vallaa...

benımde dün çok kötü bişi oldu çok üzüldüğüm bişi yaşadım akşamda lekelenmem oldu ...fazla değil ama leke tarzında oldu ama geçdi 1 saat içindee...acaba internetde okudum kordona geçişlerde kanama oluyor diye acaba ondanmı oldu acaba yaa...birde sabah kadar bacaklarım ağrıdı yaa ama yukarı karadenizde yağmur yağcakmış bugün acaba ondanmı diyorum yoksa başka şeydenmi..şuan gayet normal herşey...

daha bişi hisetmessin hatta 12. gün kanda çıkacak allahın izniyle o zaman bile bişi hisetmiyeceksin..15. gün falan hafif hafif uyku hallerin olacak..sonra ilerleyen günlerde zaten baya hisedeceksin canım..hayırlı olsun...:))herşey güzel olacak...:) birde nedemek o günlük hayatıma geçecem falan filan iyimisin sen drımm o kadar emek verdin oniki gün yatı ver yaaa aaaaaaa çok kızdım vallaaaa.....

birde nedençişin geldi sumu içirdiler girerken ultrosona...gördünmü yumurtları:) nasıldılar...çok heycanlı bir olay yaa vallaa...

benımde dün çok kötü bişi oldu çok üzüldüğüm bişi yaşadım akşamda lekelenmem oldu ...fazla değil ama leke tarzında oldu ama geçdi 1 saat içindee...acaba internetde okudum kordona geçişlerde kanama oluyor diye acaba ondanmı oldu acaba yaa...birde sabah kadar bacaklarım ağrıdı yaa ama yukarı karadenizde yağmur yağcakmış bugün acaba ondanmı diyorum yoksa başka şeydenmi..şuan gayet normal herşey...

daha bişi hisetmessin hatta 12. gün kanda çıkacak allahın izniyle o zaman bile bişi hisetmiyeceksin..15. gün falan hafif hafif uyku hallerin olacak..sonra ilerleyen günlerde zaten baya hisedeceksin canım..hayırlı olsun...:))herşey güzel olacak...:) birde nedemek o günlük hayatıma geçecem falan filan iyimisin sen drımm o kadar emek verdin oniki gün yatı ver yaaa aaaaaaa çok kızdım vallaaaa.....

günaydınn güzel aysonuu hanımlarıı. dırımcımm hayırlı olsunn güzelimm bebeklige katılıyorumm artıkk hiçbirşey yok elini bencede hiçbirşeye sürmüyorsunn sürekli yatıyorsunn canımm benimm. inşllah herşey çok güzel olacak. :1hug: Şeniz

amanınınnnn 3 kere çıkmışş bu yazıııı kuşummmmm işte bişey hissetmediğimden hissis bir anne adayıyımmm
evet idrar kesen dolu giriyorsun transfere ondan oldu bu kausss offfffffffffff
resimlerini verdiler ikiside kız diyorummmmmmmmm inş........ biride olsa tutunur

cnm hemen dokotru ara sor lekede olsaaa sor cnmmmm hemen progestreon verirler belki ama anlettığın kadarı ile öle bir durum yok ama sen genede sor cnmmmmmmmmmmm
ne olur ne olmazzzzz

bide cnm sen coraspirin içiyonmu bana doktorum şimdiden verdi coraspirin folikasit bana bak sor doktora hamişler içiyor bu aspirini

ayy senin bebişmi ooo:)) ay canım benım yerim ben onu oy oyy oyyy maşallaahh allah nazarlardan sakınsınsın....pek şeker pek şirin....allah hayırlı evlat nasip etsin canım benım sanırım bu en güzel dua olur demi...:) ne güzel 9 ay geçdi doğurdun evindesin ne mutlu sana canım...geçmiş olsun bu arada...iyisin değilmi...bende sezeryan istiyorum yaa normal doğuramam bendeee anneeeeeeee:))))) hamile kalmadan önce normal diyordum ama kalınca tırstım galibaa:))))

nasıl gidiyor bebişli günler canım...şuan pek bişi anlayamazsın gelen giden 1 ay sonra bebişinle yalnız kaldıyında çok güzel olacak ayy ne güzel yaaa...benım kı doğduyunda allah nasip ederse eğer senınkı 7 aylık olacak:))) abi olacak :))))))

aslıcığım hep yatıyorum ama işte başta yadağım o tuvalet problemiii beni ürkütüyor yaaa bişey olduysaaa bi saatir rahim içi resimlere bakıyorummmm hanii derinmi idrasrla gidermiii koydukları yerden diyeeeeeeee

canım benım özel bir dr yok hastaneye gitmem lazım dr la konuşmam için...ultrosona falan girdiğim herşeyin güzel olduğunu söyledi dr o zaman..kan tahlilerimde iyi çııkdı..ordaki hamişlerinkine bakdımda karaciğer enzimleri düşük kan sayımları düşük çıkmış ..bende tek sorun guatr var..guatrmın olduğunu söylemişdim....ama gayet normalsin şuanlık bişi vermeyecem dedi dr...biilmiyorum bi folik verebilirmiydiki acaba diye düşünüyorum ama ben sütümü falan içiyorum ..ama bu lekelenme bidaha gelirse bugün hemen dr gidecem...eşimde biliyor..bugün üzüldün bence ondan oldu bidaha bu kadar üzme kendini dedi bidaha olursa gidecem dr ...

evet iş güç yok sana yasakkk sakın haa bebekleri düşün yaaa..bak sakın bişi olmaz diye düşünmee vallaa dün çok üzüldüm valla akıntımın rengi değişdi daha bi çoğaldıı karnımdaki batmaların şekli bile değişdi yaaa..o kadar hasaski hemen etkileniyor hormonlar....tamammı canım sen yat sadee tuvalete ve banyo yapmana izin veriyorum:)))))))))

canım senın o bebişlerin idrarını yaparken gitme olaslığı çok ama çok düşük hatta inkansız neden çünkü rahim düz saydam bir yer değil engebeli bir yerr..o şimdi senın rahminde yavaş yavaş ilerliyor ve tutnacak bir yer arıyor:))o yeri bulduğunda tutunmak için çaba harcıyacak ve en sonunda tutunacak:)))) sonrada hcg kan sonucunda çıkacak:))) aslında yumurtladıkdan sonra spermle buluşur yumurta vedölenir ve dölene dölene yani çoğala çoğala kanalda ilerler ve 4-5 gün sonra kanaldan rahime düşer...rahimdede 3 gün sonra tutunur bu tutunma işlemi bazı kadınlar daha fazla olabilir... senınkı kanaldan indi ve rahminde tatlım...uygun bir ortam bulduğunda yapışacak...sana ondan iş güçyapma yat diyor dr..sarsma diyee ...:lepi:

ay sen banyoda yapma sakın ... herşey bebişler için:))

yok kuşm yaaaaaaaa dün o kadar çişe bişey olmadıysaaaaa duşla muşla heççç bişeyy olmaz kuşummmmmmmmmmmmm

zaten ayakta ve ılık su ile duş alabilirsin dedi

12 gün ne ederim bennnnnnnn gerçii kaldıı 11 günnnnnnn

yaaa fatoş diyorduya umutsuuzum ben tedavide ve tedavi aşamasında çok umutluyudm herşey bitti içime bi karamsarlık çöktü yaaaaaaaaaa offffffffffffffffff

askım yatıyorum yatmazmıyım kocam kaldırırmı beni hiç yaaaaaaa
yattığım yerden doğruluken bile adam geliyorrrrrrrrrrr kaldırıyorrrrrrrr ama
şimdi dispansere gidecem iğne olmaya mecburrrrrrrrr ve minibüsle gitmek istemiyorum 15-20 dk yavaş yavaş yürüyerek gidecemmm
bebeklik cnm inş. dediğin gibiidir bu çişş yüzünden bişey olursa valla baya süre çişe çıkmam

drımımm varya sopalıksın klava: kızım delimisin bi 10 gün geçsin aaaaaa delirtin beni sabah sabah:) bak midemide unuttum:)) gerçi bugün iyi gibimiyim neyim:) neyse sen neden kötü şey düşünüyorsunki hem bak herşeyin olurunu düşün oolada bilir olmayada bilir üzmeyecen kendini daha aslanlar gibi 3 yumurtan daha var olmadı öbür aya onlar transfer olacak canım üzme kendiniii.... herşeye çare var ama ölüme yok unutma canım...allah sana ve eşine sağlık versin ilk önce daha sonrada tırtılarınız gelecek :)))

:))))))) inşallah olmamışdır canım benim içini rahat tut ..birde ne iğnesi şimdi bu yaa yürümek iyimi bilmemki taksiye binsen olmazmı...çok tutarmıyki sen bence taksiye bin sonra yavaş sürsün adamada söyleee...en iyisi bence.. yürüme bencee..

cnm kuşum karamsarlık için bile bişey gerek bende oda yokkk
ayyy ne bilem sersem gibiyim yaaaaaaaaaaaaa

neyse yok karamsarlıkkkk
doktor 12 iğne verdi cnmmm ne bilem ne içinnnn anlmadımkiii

3 gün ara ile olacakmışımmmm
cnm taksilik bir mesefe değil hem ist de taksiciler
çok hödük yaaa dün hastaneden gelirken bizim korsanı çağırdık
adam tın tınnn geldi ama her dk.müsayit değilkiii adam...
cnm mecbur ya yürüyecem yada minibüse bineceiğim
gerçi minübüsde yavaş gidiyor bizim burdan müşteri arıyorda tın tın gidiyorr
offfffffff bebeğimmm herşey olacağına varacak karnımmm acıkdıı gidemmm
kocamı kaldırammmm yemek hazırlasın banaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzz

birsencim hayırlı olsun canım inş. herşey çok güzel olacak merak etme sen bebişler tutuncak sana ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel içim kıpır kıpır oldu yavvvvvvvvvvvvvvvv

benim transferimde idrar yoluna incecik bi sonda taktılar yani takmışlar hiç farketmedim bile sonradan haberim oldu transferden sonra idrarımı sondayla boşaltıllar hiç haberim bile olmadı ama hemşireye dedimki ben çok rahatladım çişim azaldı dedim oda evet dedi boşaltıyorum didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meğerse ondanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…