benim transferimde idrar yoluna incecik bi sonda taktılar yani takmışlar hiç farketmedim bile sonradan haberim oldu transferden sonra idrarımı sondayla boşaltıllar hiç haberim bile olmadı ama hemşireye dedimki ben çok rahatladım çişim azaldı dedim oda evet dedi boşaltıyorum didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meğerse ondanmış
dirim kusum hayirlisi olsun:teytey:az kaldi geri sayim basladihihoyyyt
ama pek kaygili gordum ben seni yaaa
neden boyle oldun yine sennnnnnnnn:mymeka:
hem hamile kalmanin yatmayla kalkmayla uzanmayla ciş yapmayla filan hic alakasi yoksırnaşık şey
bosyere kendinizi yemeyin guzelce git dispanserine kusum aklina bise getirme:teselli:
tatoşşşşşşşşş adet oldunmuuuuuuuuuuuuuuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
test yaptınmı bırak benii sormayııııııııııı
benim fırına sürüldü çocuklar tuttu tuttu tumadı canımmm sağolsunnnnnnnnnn
yok canım henüz adet olmadımmmm bekliyorum hayırlısı bakalımmmm
neyüüü beklüyorsunuzzzz tatoşş hanummmşakkıdıyok canım henüz adet olmadımmmm bekliyorum hayırlısı bakalımmmm
9 aya kadar bekleriz:))))))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birsencim boşver çişi allah ol dediyse unutma olucak zaten
yatmak çok zor biliyorum ama bir hafta yat canım bence
sabah sabah kızlar buhrandayım ağlama krizim tutu yineeeeeeeeeeeee
bende hamiş olmak istiyorum bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmbenneyaptımki
sen üzülme bitanemmmmmmmmmm zaten yazdıktan sonra pişman oldun seni üzmekten korktum amam ne yapıyım işte senağlama
ohooo fazla merak iyi deildürkaydirigubbakcemilenaniknanik
catlatma ignesi dedıgının ıcınde bolca b-hcg var,sonraları bebiş rahat tutunsun diye dusuk dozda yapılıyor.o igneyi olurken test filan yapayım dime cift cıkarlaelaelaelaelae
benım bıldıgım ostrojen bantı daha once verilir simdi progesteron bantı olması lazımdı ama verdiyse vardır herhalde bir bildigi
sakat degilim kısmına katılıyorumkaydirigubbakcemile2
o kadar abartmaya gerek yokgamyoncuiremsu
birsencim gülüm çişle olur mu hiç bu iş be kuşum germe kendini bu kadar
tek yapman gereken bizimle beraber olman ve yatman ve pozitif düşünme hepsi bu aşkımmmm
nuray kuşum nabersin fıstıkım annen gitti mi sende mi
hicroşummm hoşgeldin yawrusss aman hazırlık falan derken çok da yorma kendini delü karu yaa son günlerinde bile parti peşinde
fakemmmmm annem ağlama aşkım ağlama kıyamam ben sana
tatoşş niye test yapmıyor kızlar biri bana anlatsın bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?