Aysonu Kizlari 2008

sırnaşık şeysırnaşık şey

ay birsen ya hiç güleceğim yoktu. vallahi bunlar bi alemler kaydirigubbakcemile3

ee heralde birsen yaa ne kadar tutabilirsin ki sonuçda can bu yani

bu arada medical parda ki seçil hn hastaneden ayrılmış
bugün görümcemin randevusu vardı p.tesi tülin kocatepeye randevu vermişler

ayy deli karı güldürdün beni deli yaaaaaa
muratta kızıyor bana bilgisayara bakıp ne gülüyorsun diye
ayy çok tatlı bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oyyy oyyy dırımımmm da gelmiş.

birsencim sana bol bol dua ettim rabbim inşallah yüzünü güldürecek bu mubarek ayda.:teytey:

ayyy cnm yaaa şu son 2-3 günde kimle konuştuyssam duacı oldulr allahh binlerce kezz rağzı olsun sizdennnnnnnnnnn

sırnaşık şeysırnaşık şey

ay birsen ya hiç güleceğim yoktu. vallahi bunlar bi alemler kaydirigubbakcemile3

sorma cnm şimdi makina almaya gitti hangi marka alam diyoooo

ya hakkatten ne alsa acabaa

ee heralde birsen yaa ne kadar tutabilirsin ki sonuçda can bu yani

bu arada medical parda ki seçil hn hastaneden ayrılmış
bugün görümcemin randevusu vardı p.tesi tülin kocatepeye randevu vermişler

aaaaaaaaaaa yeni ayrılmış o zaman acaba nedennn
tülin hanım çok daha iyi cnmm iyi yer bulmuşlarr
bu arada ne durumda görümcenn

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güzel bişey aldır.. bak hani su filtreliler varya onlardan aldır. bebiş gelince de iyi olur. mayt falan ne varsa alıyomuş onlar.

görümcem iyi birsenim yaaa
keyfi yerinde valla
kanaması da adamakıllı

sen de yat uyu bitanem

kedicik nasılsın bitanesi
sen oruç tutmuyorsun di mi

nuray nerde yaaaa

görümcem iyi birsenim yaaa
keyfi yerinde valla
kanaması da adamakıllı

sen de yat uyu bitanem

kedicik nasılsın bitanesi
sen oruç tutmuyorsun di mi

nuray nerde yaaaa

iyidir bitanem. yok tutmuyorum. su kaybı kötüymüş yaz ayında. bi de bi kaç gündür gelip giden bi ishal vardı. bugün tam coştu. bakalım olmazsa ilaç başlıycaz galiba. o kadar da su içiyorum. nerden çıktı bu ishal bilmiyorum ki.

canım görümcenin ne oldu ben takip edemedim. msnden konuşmuştuk seninle o görümcen dimi.. .düşük falan mı yaptı canım yoksa.

evet cnm görümcem düşük yaptı
yani salı hamile olduğunu öğrendik cuma değeri düştü kanaması geldi

bu 2.düşüğü dr test yapılmalı dedi ama anne ve babanın bu kadar sigara içmesi ve senin folik asit içmemen çok büyük etken dedi

oruç tutma bitanem tabi ki
ishal devam ederse mutlaka dr a git yawrus

yok canım tutmiycam. zaten çok sık acıkıyorum.

canım ya görümcene üzüldüm. ama dediği gibi dikkat etmesi lazım. sigarayı önceden bırakmalı bencede.. folik asite de 3 ay önceden başlayın diyolar.

cnm hemşire geldiiiiiiiiiii iğnem varrr onuuu yaptırdıkkk tıp merkez uzakda kalıyırr ondan gitmedim eve getiridi eşimmm 10 ytl aldıııı yuhhh 2 ytl alıyolarrr normaldee birde taksi parasını verdi 10 ytl ayyyyyyyyyy bu çocuk batıracak bizi gelmedennnnnnnnn

elektirik süpürgeside gelmişşş

kedicik uygunnnn bişey almış kuşum şimdi o dediğin makinaaaa çokk pahalıııııııı

ayyy cidden masraflı biras ama
bak sen yıllarca o süpürgeyi kullan beyfendi beğenmesin yenisini alsın
neyse yaa yat uyu azıcık annem sen

kedicik çok teşekkürler allahım dualarını kabul edicek inş.
bizim bu dualara ihtiyacımız var

doğru canım pahalı onlar..

canım ya hemşire iyi olmuş. bişey olmaz sen takma kafana. bu günlerde iyi dinlenmen lazım.:1hug:

fakecim 2.5 yıllık evliler ama çocuk çok da düşünmüyorlardı
bizim gibi değillerdi yani
5+5 günlüktü dr kese görmek için çağırmıştı gitmeyecekti 5 gün sonrasına çok daha iyi bi dr dan randevu almıştı o zaman görürüm önemli değil diyordu ama 5+5 günlükken akşam kan gelmiş dr tekrar kan testi istemiş değeri 540 dan 380 e düştü ve dr düşük yapıyorsun dedi bir kaç günü de kanaması oldu

selam kızlar herkes burda galiba nerdeyse nasılsınız

birsen yeni hamiş olacak hatun boşver gitin para inşallah yavruların sana uğuruyla gelecekler annesini ve babalarını şanşlarıyla bütün sıkıntılardan turtaracaklar sen merak etme

diilek abla anlamadım şimdi senin görümce düşükmü yapıyor

hem ben biraz geçmişe bakem hemde dün sorduğum soruyu yapıştaramda cevap verin buarada sümüksü akıntı halen geliyor gripten dolayıda olurmu
fakecim öncedende olmuştu ama benim akıntı en fazla 2 gün gelir ve biterdi bu çok uzun sürdü
hadi önceden kanamandan dolayı hastaneye gitmiştim ya ertesi gün yumurtama bakıldı
19 mm ve 20 mm yumurtam oluşmuş bugün yarın çatlar demişti doktor tam kıvamındaymış yani ben onu anlamadım bide kiste bu olurmu of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…